dogovori in pogovori o dogodkih in druženjih TFjevcev v Savinjski dolini

Moderatorji: editor, dusan

Uporabniški avatar
 Barb
Bor napisal/-a:...tole že zlo kaže na odcepitev......... :(

Bor kot sigurno potrditev,da ne gre za noben "under cover" delovanje, ti sporočam, da so me kot mamo šeflo povabili med prvimi.
Razume se,da vseh pač niso mogli povabiti, kajti vse stroške pogostitve so financirali sami.(včasih ti pač ne sme biti težko in se v soboto zapeljati v savinjsko na trening,potem si pa povabljen tudi na žurko :wink: -čeprav mislim,da sem še vseeno tokrat zastopala zgolj vlogo mame šefle.)

runner napisal/-a:TF SS ,
vi ste ene velike FACE!

Ja in tole drži kot pribito.

Bilo je nepozabno.Ne vem kako bi se oddolžila za lep večer,darila,......ampak verjemite mi,da možgančki mame šefle že burno meljejo in,.....................mah,pustimo se presenetiti.

Ja, pa od petka naprej še sam fantaziram-nekateri so priče :wink: -kako bi prišla doPoldy-jevega kompleta :roll: :roll:

Res še enkrat HVALA.
Uporabniški avatar
 Jure
Lep pozdrav:

Tudi meni je zelo žal, da se nisem mogel udeležiti analize leta. Moralo je biti noro, če ni mogel celo soboto nihče do računalnika. :lol: Malo se bojim, da se bo tale december januarja pri teku precej poznal. :shock:
Uporabniški avatar
 bigfrik
Barb napisal/-a:
Ja, pa od petka naprej še sam fantaziram-nekateri so priče :wink: -kako bi prišla do[url=http://www.sportosplet.net/galerija/displayimage.php?album=312&pos=20]Poldy-jevega kompleta
Bo to kar drzal!Nekateri to vejo!Sej ves Poldy tale akcija za brezrokavnike bo pa kar za dva,pa tud ce bo treba na dvajset treningov prit,lahko se pa tud kej na ogledu Grosupljega zmenmo! :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
Medtem,ko bosta vidva laufala,lahko jaz dušanu poziram v Poldy-jevem kompletu :idea:
Kva prauš Poldy :roll: :P
Uporabniški avatar
 bigfrik
Hmmm,tole bom pa se razmislu! :evil:
Uporabniški avatar
 poldy666
Živjo!
Ker sem spet pozabil kompas, vas zadnji pozdravljam. Lepo se je spominjat petkovega večera. Saj mi družba, TF veliko pomeni. Hvala vsem, ki ste se odzvali povabilo v upanju, da se večkrat srečamo.
Velika zahvala Dušanu, ki je vse zelo presenetil. Tekačem, TFSS pa je velik vzgled in ponos. Res si pravi mož postave. HVALA TI.
Hvala, tudi gostom za spodbudne besede. Takšne, nam dajo še dodaten zagon. Vedno pa ste dobrodošli v naši družbi, pa tudi, če se dobimo na klepetu.
Opazil sem, da je kolekcija pravi bum. A ni nastala, da bi bili v TFSS nekaj več, kot ostali na forumu. To je le darilo najbolj zvestim tekačem in članom TFSS, ki veliko truda vožijo, da se imamo lepo.
Lp od Akcije : :wink: D
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi sotekači iz SS!

Moje čestitke ob zglednem zaključku (uradne) tekaške sezone! Upam,da se kljub temu v čim večjem številu udeležite še teh nekaj preostalih tekem, ki na TF veljajo za "obvezne" - Dolski pujsek, pa božičkov/zimski TF tek ter novoletni tek. (saj res, kdaj gredo medvedi v SS spat?) ;)

Všeč mi je tudi, da imamo močna lokalna jedra ("podružnice"), ki v naš anarhični način načrtovanja prostega časa vnašajo malo reda. Res je tek individualni šport, a če nas je res 880 aktivnih TF-ovcev, ni ščurek, da ne bi mogel najti vsaj še par somišljenikov in se na TF zmeniti za akcijo. Tako se mi ne bo nobeno soboto/nedeljo treba zbuditi in gruntati, kje bi dobil družbo za trening.

Občudujem aktiviste, ki držite štimungo pokonci (Duša, Editor, Poldy...) in člane "internacionale", ki s hitrimi podplati podpirajo njihovo delo (Lučko, Barb, Bigfrik...). Organizacijski napori "centrale" pa so trenutno usmerjeni k Logarski, kjer Ministrstvo pripravlja "Nacionalni program veselja ob teku". (presneto, kok "narekovajev", se mi bo kir še u grlu zataknu) ;) Skratka - vsi, ki delate za skupno stvar, moj poklon! :clap: :cast:

Bor - več, ko nas bo in več, ko bo "lokalnih jedrc", močnejši bomo. Druži nas tek in tekaskiforum.net! :P

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D krasno in cestitke. vendar pa bi rad opozori da to kar ste storili z logotipom je ZMAZEK, predvsem pa vam ocitno ni jasno da je nekdo avtor tega logotipa, ki ga nihce brez avtorja ne sme spreminjati. temu se rece AVTORSKE PRAVICE. in to ste pozabili vprasati kako in kaj z logotipom. avtorske pravice pa si pridrzujem in pac ne dovolim da se moje delo predeluje kakor bi kdo hotel.
Uporabniški avatar
 lucy
Ojla!

Seveda se morem tud js zahvalit, za povabilo, bilo mi je v veselje in čast, da sem lahko preživela en čudovit večer z vami in da sem spoznala še peščico TF-jevcev iz drugih območij prelepe Slovenije.

Vem pa, da brez "ateka" Dušana tega srečanja ne bi bilo, zato vsaka čast za organizacijo, hvala tudi za darila... Seveda pa tudi hvala Editorju in Poldyu, ki sta pomagala pri organizaciji.

Komaj čakam, da se vam bom lahko pridružila tud na teku in seveda na analizi.

Še enkrat pa: TF-jevci STE ZAKON!

LP, Lucy
Uporabniški avatar
 dusan
matjaz napisal/-a::D :D :D krasno in cestitke. vendar pa bi rad opozori da to kar ste storili z logotipom je ZMAZEK, predvsem pa vam ocitno ni jasno da je nekdo avtor tega logotipa, ki ga nihce brez avtorja ne sme spreminjati. temu se rece AVTORSKE PRAVICE. in to ste pozabili vprasati kako in kaj z logotipom. avtorske pravice pa si pridrzujem in pac ne dovolim da se moje delo predeluje kakor bi kdo hotel.

Hvala za čestitke.
Glede logotipa ti dam popolnoma prav. Dogovorili smo se, da bomo na kapah in brezrokavnikih logotip TF zamenjali z logotipom lokalnega podjetja.
Upam, da lahko zastave in nalepke ostanejo, saj na njih ni nobenih sprememb.

Pozdrav vsem Dušan
Uporabniški avatar
 matjaz
jasno ce je logo tak kot na forumu je okey, drugacen pa se ne sme pojavlajti. namrec kadarkoli delam logotipe, karikaturel, stripe, vse to tudi zascitim, kot avtorsko delo, tako da se stvar ne sme pojavljati brez privolitve. jasno ce boste uporabljali logotip TF tak kot je na forumu pa ni problem.
Uporabniški avatar
 dusan
Prosim, da se debata o logotipu TF zaključi.

S Matjažem sva se pogovorila o nastali situaciji in prišla do zaključka,
da je najbolje, da se čimprej konča razprava o logotipu.

Pametni možje najdejo hitro rešitev.

Lep večer (in noč)
Dušan
Uporabniški avatar
 Tjaša
Malce pozno, a čisto iskreno, iz srca hvala za prijetno petkovo druženje s člani TFSS. Žal mi je, ker sem se preveč zaklepetala z nekaterimi in na ta račun spoznala premalo drugih. Toda to se da še "not prnest".
Očitno je, da ta mala Podružnica TF živi s srcem, dušo in ponosom in pričakujem da se bo nezadržno širila. Toliko entuziazma ne enem mestu redko srečaš. In moji zaključki:

Poldy, je en tak "živček", da se še mize dvignejo od tal, ko vstopi v prostor - ni čudno, da je tko hiter, Mateja pa kar precej resna punca (saj mora bit, da še kaj na tleh obstane) - obema čestitke za zimsko kolekcijo TF - odlična je, Poldy dober maneken si :!: :!: :!:

Editor, tvojo tekaško zgodbo bi pa rada slišala.... pa, a sem prav začut'la "love is in the air" :?: :?: :?:

Lucy ti si pa tok en sončen člouk, da bi tud litijsko meglo razkadila - ostani takšna. :wink:

Ata Dušan me tako nežno in vabljivo snubi v deželo labodov, da komaj čakam na ta pravljični dan ob Savinji! :ignore: Dušan, zelooo me je razveselila slikca "ljubezen na prvi pogled" najprej zato, ker sploh ne vem, če imava z Lučkotom kakšno podobno fotko, in zato, ker je moj možiček tudi po 23-tih letih sposoben sproducirat tak zamaknjen pogled :P

Vesela sem, da sem se našla v vaši družbi in se vam tudi pri teku kmalu pridružim. Še enkrat hvala.

Pozdravček,
 Lučko
Tjaša napisal/-a:Ata Dušan me tako nežno in vabljivo snubi v deželo labodov, da komaj čakam na ta pravljični dan ob Savinji!

Slika
Uporabniški avatar
 editor
Tjaša napisal/-a:

Editor, tvojo tekaško zgodbo bi pa rada slišala.... pa, a sem prav začut'la "love is in the air" :?: :?: :?:

Ja pa kaj se je vidlo a kvo?
Res mi je lepo vsega je pa kril TFSS v dobrem smislu seveda.
Zgodbo boš pa slišala v Logarski.

vidmo

editor :twisted: :twisted: :twisted:
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 21

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA