prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Prišla sem že na prvi krog. Tekli smo Jusuf, Raziskovalec in jaz. Vso pot sem se spraševala, kako sem lahko z njima tekla lani v trojkah, ko jima pa tokrat ne morem slediti, čeprav nikakor nista pretiravala s tempom, prej obratno. :oops:
Postavila letošnji osebni rekord Golade, a v negativno smer. :oops:
V drugi krog nisem šla, v tretjega tudi ne, ker pač ni bilo nikogar več.
Bajsija v prvem krogu ni bilo in tudi ne na startu drugega. Mogoče je pa res startal ob 21h? :lol:
Hoj!
spela* napisal/-a: ... Vso pot sem se spraševala, kako sem lahko z njima tekla lani v trojkah, ko jima pa tokrat ne morem slediti, čeprav nikakor nista pretiravala s tempom, prej obratno. :oops:

;) Odgovor je enostaven. :) Razmisli, kaj vse se je spremenilo od tistih dni. :D Verjetno sva ti ubila voljo s počasnim tempom. :P

Lp, Jusuf
Hoj!
Bajsi napisal/-a:Ne se zajebavat fantje, to je resn trening!

:P NM Bajsi so očitno razrili progo v 3. krogu, saj danes že cel dan vozijo helihopterji z golovca ljudi, ki se ne morejo prebit čez zapreke. :(

Lp, Jusuf
p.s.: Bom poslal izvidinico na teren in potem poročal o dejanskem stanju na progi. ;)
Jusuf napisal/-a:Hoj!
spela* napisal/-a: ... Vso pot sem se spraševala, kako sem lahko z njima tekla lani v trojkah, ko jima pa tokrat ne morem slediti, čeprav nikakor nista pretiravala s tempom, prej obratno. :oops:

;) Odgovor je enostaven. :) Razmisli, kaj vse se je spremenilo od tistih dni. :D Verjetno sva ti ubila voljo s počasnim tempom. :P

Lp, Jusuf

Bom morala začeti resneje trenirati, ker imaš prav, ne moremo se takole vleči po progi! :twisted:
Pozdrav!
spela* napisal/-a:Bom morala začeti resneje trenirati, ker imaš prav, ne moremo se takole vleči po progi! :twisted:

;) Morda bi za začetek začela malo bolj resno počivat? :P

Lp, oranzni slon
Tekaško sem še preveč počivala. Res pa sem se pri plavanju nekam izčrpala. Zato sem si vzela plavalno pavzo. :)

Zanimivo, da me plavanje utrudi bolj, po njem težko tečem, medtem ko po teku nimam težav s plavanjem.
Hoj!
spela* napisal/-a:Tekaško sem še preveč počivala. Res pa sem se pri plavanju nekam izčrpala. Zato sem si vzela plavalno pavzo. :) ...

:twisted: Oranzni slon je verjetno imel v mislih program vadbe za triatlonce in dneve počitka v njem. :P In seveda delo po programu, brez dodatkov tekem itd. :roll: (kroničnapreutrujenost PRESS)

Lp, Jusuf
Jao, mucki. Spet je miška jezičke popapala. :twisted: Lahko vsaj napišete kakšen izgovor zakaj vas ne bo. :P

Lp, Jusuf

Jaz se malo bojim ... :oops:

(načeloma pridem, ampak ... ne pod uro ali kaj takega ... je to sprejemljivo? :oops: )
Tudi ta teden je v četrtek Golada. Ob standardni uri (1700) se gre prvi krog. In potem vse ostale. :)

Lp, Jusuf

Hej!

Mogoče tudi jaz pridem na štart in odtečem eno "lagano" Goladico :wink:

LP, Mojca
spela* napisal/-a:
Jao, mucki. Spet je miška jezičke popapala. :twisted: Lahko vsaj napišete kakšen izgovor zakaj vas ne bo. :P

Lp, Jusuf

Jaz se malo bojim ... :oops:

(načeloma pridem, ampak ... ne pod uro ali kaj takega ... je to sprejemljivo? :oops: )

Špela, a misliš, da sta fanta sposobna tečt na easy? :--

Lp, Mojca
  • 1
  • 328
  • 329
  • 330
  • 331
  • 332
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA