prodajate športno opremo? povejte tu in mogoče boste našli kupca ...
 Scorpx
Na Ironmanu v Pescari sem kupil kamelco 2L, po preizkusu sem ugotovil da mi ne sede in mi je dejansko odveč. Prodam jo po polovični ceni (cena je bila 44,99 eur) + poštnina = cca total 25 eur. Kamelca ima žep za shranit ključe, denar in druge drobnarije. Balon za pijačo se da enostavno odstranit, napolniš ga lahko tudi izven "ruzaka" ali direktno v njem. Enostaven je za sprat itd. Ustnik ima še vedno zaščitno folijo, tako da je le ta neuporabljen.

Slika
Nazadnje spremenil Scorpx, dne 03 Jul 2012, 15:54, skupaj popravljeno 1 krat.
 Dzoni Wajsmiler
Zelo zainteresiran.
Te moti ta model ruzaka ali ti na splošno ne paše laufat z ruzakom? Si imel sicer občutek, da zadeva ne skače po hrbtu? Je one-size-fits-all?
Pri takih vročinah spijem abnormalne količine vode/pijače med tekom, zato bi si rad omislil en ruzak.

Hvala za info.
 Scorpx
Živjo,

kamelco se da prilagodit pri naramnicah, tako kot navaden ruzak itd., torej trakovi so lahko daljši/krajši. Tako da prilagodljivost je (sicer sem na na eventu videl tudi še 2 opciji in sicer 1,5 L, in pa 3L pri katerih je sam "ruzak" manjši/večji). Ima tudi dodaten pas za pripet čez trebuh in je celotna zadeva dosti stabilna in nisem imel občutka da bi hotela kam zdrset.

Prej nikoli nisem prakticiral uporabo kamelce, ko sem ga sprobal tam, se mi je zdelo OK, doma pa sem si vzel malo več časa in natočil tudi vodo, da vidim občutek itd. (nisem pa pil vode, tako da kot sem rekel, ustnik je nedotaknjem in ima še vedno original zaščitno folijo) in mi zadeva nekak na splošno ne paše. Mogoče bi potreboval več časa da se navadim, vendar nisem niti poskušal. Večinoma prakticiram bidon za okoli pasu (sem prilepil sliko v eni drugi temi, lahko pogledaš stara sporočila) na katerega sem bolj navajen.
 Scorpx
Evo, zadeva prodana Dzoni Wajsmiler-ju; ali lahko ta topic sedaj kako izbrišemo, zaklenemo, ali se ga kar pusti kot je? :mrgreen:

edit: OK pogruntal, dodal P v naslov. :mrgreen:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA