- 04 Jul 2012, 00:00
Scooby, tvoj nasvet je dobronameren in govori o tvojih osebnih izkušnjah, ampak zakaj bi kdorkoli na tem svetu (če si s tekom ne služi denarja ali ni vrhunski atlet) vstajal za tek ob 3h zjutraj. Noč je za spati, tako smo pač narejeni. Zajc je faca in ga verjetno poznam dlje od tebe, vseeno pa ga ne razumem. Sicer je pa pri meni tako, da ponavadi trening v družbi ni kvaliteten (preveč pogovora, podobno kot bi šel s kom na pivo
).
Scooby napisal/-a: Mogoče si je treba poiskat kakšno novo, dodatno motivacijo, cilj? Ali pa se z nekom zmeniš za trening. In ko si enkrat zmenjen, boš težje odpovedal trening kot pa če bi se odpravil sam. Tako kot se jaz zmenim z Zajcem za PST. Sicer je še vedno težko vstat ob 3:00, ampak dosti lažje kot pa če bi se sam odpravljal na kakšen tek okoli doma.
Scooby, tvoj nasvet je dobronameren in govori o tvojih osebnih izkušnjah, ampak zakaj bi kdorkoli na tem svetu (če si s tekom ne služi denarja ali ni vrhunski atlet) vstajal za tek ob 3h zjutraj. Noč je za spati, tako smo pač narejeni. Zajc je faca in ga verjetno poznam dlje od tebe, vseeno pa ga ne razumem. Sicer je pa pri meni tako, da ponavadi trening v družbi ni kvaliteten (preveč pogovora, podobno kot bi šel s kom na pivo

Če nočeš zamuditi na cilj,
ne čakaj na tiste, ki gredo za teboj,
in ne hiti za tistimi, ki gredo pred teboj.
ne čakaj na tiste, ki gredo za teboj,
in ne hiti za tistimi, ki gredo pred teboj.