Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 vencelj
Včeraj:
:arrow: cestni klanec 4 km iz Železnikov v Podlonk, skozi vas po progi za tek na Ratitovec do zadnje hiše in levo po gozdni poti (tisti, ki poznate progo že veste) do markirane, ki pride iz Dražgoš, nato po tej do kmetije pri Novaku in čez Kres na izhodišče. Štartal ob 18. uri pri dobrih 30°C, vmes pri studencih dvakrat pil vodo, tekel 1 uro 25 min in izgubil 1,2 kg (seveda tekočine);
Danes:
:arrow: Uro kasneje in samo prvi del včerajšne trase: cestni klanec do Podlonka, tokrat na višjih obratih. Nehotena tekma kolesarja in še enega tekača, ki smo se naključno znašli ob istem času na isti cesti. Skupaj 8 intenzivnih km, 4 gor, 4 (z gasom)dol;

LP, vencelj
 xxl
zdravo!

da bom mela dokumenitrano če bom hotla pogledat za nazaj še js zase tukaj napišem. če smem....

čisti začetnik seveda :)
zdj mam 8 tedenski program in se tega držim.

učeraj 25min teka neprekinjeno.
danes pa 35 minut menjanje cikla 2min tek,2min hoja. 4km. :)

LP
Uporabniški avatar
 vencelj
Cca. 6 km po gozdu, poti, steze, zelo razgiban teren, višinske razlike dobrih 250 m. Ob 19. uri so bile tudi temperature že znosne.
:D Danes sem bil trmast: vse klance sem pretekel, pa je nekaj zelo strmih (kdor je tekel pred leti v Železnikih na teku na Hujsko za pokal Slovenije v gorskih tekih v disciplini gor-dol, že ve). Danes hoja na off :!: :lauf: :juhuhu:

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 Radolca
včeraj in danes ustal ob štirih in odtekel isti traso, samo v drugo smer :!: 8)

me pa po torkovem bosem teku meča bolijo, kar me po teku v supergah nikoli ne :D
napredujem, ni kaj :cast1: :rol:

aha, pa danes sem tekel že četrti dan zapored :mrgreen: , tudi to redko "doživim" :clap:
 nana
Dzoni Wajsmiler napisal/-a:Počasi se privajam na jutranje teke. Danes sem imel uro naštimano že ob 5:50, štartal sicer šele ob pol sedmih. V bistvu bi bilo super, če bi mi uspelo štartat okol šestih. Zrak je takrat res še znosen.

Tudi jaz :D Z možem sva štartala 15 min. pred tabo. Jutri je plan ob 6h (no, saj je bil že danes) :oops:
Uporabniški avatar
 jegart
Dane spa teka 17 km in to čistega izteka ,od doma v športni park in na Barbaru .Po isti poti pa nazaj v park in domov na Javornik.Jutri strogi počitek .
Uporabniški avatar
 StaraKost
....ne morem, da nebi enkrat vprašal.
Izteka, zaradi česa?
Si pred tem imel kakšen tek, da si moral narediti iztek?
Da je iztek dolg 17 km, pa sploh ne razumem.
Uporabniški avatar
 Vreme
nana napisal/-a:
Dzoni Wajsmiler napisal/-a:Počasi se privajam na jutranje teke. Danes sem imel uro naštimano že ob 5:50, štartal sicer šele ob pol sedmih. V bistvu bi bilo super, če bi mi uspelo štartat okol šestih. Zrak je takrat res še znosen.

Tudi jaz :D Z možem sva štartala 15 min. pred tabo. Jutri je plan ob 6h (no, saj je bil že danes) :oops:

Glede na to,da gremo v Wildon na nočni tek je jutranji tek nesmisel :--

5 km ob Muri. Na koncu boleče roke zaradi odganjanja mrčes :twisted:
 nana
Vreme napisal/-a:
nana napisal/-a:

Glede na to,da gremo v Wildon na nočni tek je jutranji tek nesmisel :--

Evo argument za mojega moža, ko bo rekel, da moram vstat :clap:
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA