Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lonely
lonely napisal/-a:
boatjan napisal/-a:In kaj zdaj? Moram imeti slabo vest, ker tečem in ne delam v rudniku ali pa pomivam posode?

Kje pa bi bil svet, če bi vsi samo fizično delali? Vsakemu želim da bi lahko delal kar mu paše in ga zadovoljuje, zraven pa še naj uživa pri kakšni drugi stvari.

Nič slabe vesti...le uživaj......in teči :D

Moja analiza je taka...99.9 % tekačev...ne počne nič v službi :evil:
Uporabniški avatar
 jedrnat
Ali smo za eno resno anonimno spletno anketo? Lahko jo pripravim.
To bi bila zares zanimiva statistika poklicih tekačev na forumu.
Uporabniški avatar
 lonely
jedrnat napisal/-a:Ali smo za eno resno anonimno spletno anketo? Lahko jo pripravim.

Zanimiva ideja,ma ni šans da uspe.
Jaz se oglasim...in takoj "norc"..OK
Jedrnat..imel boš računalničarje (66 %)....učitelje,uslužbence,policiste, policiste starostno upokojene pri 45-ih,,študente brez prihodnjosti,poštarje...in...
Uporabniški avatar
 cgorazd
Jaz sem po poklicu nekaj česar še nisem zasledil v temle forumu, sem namreč natakar,
torej naj bi nekaj kao "delal" Lonley :) , ponavadi imamo kar precej dela,
torej delam kilometre že v službi, potem pa še po službi oz. ko sem fraj :D :D .
Drugače sem pa zadnje leto tudi študent,šolam se na področju IT-ja.

Lep pozdrav vsem :laola :clap:
Uporabniški avatar
 vencelj
jedrnat napisal/-a:Ali smo za eno resno anonimno spletno anketo? Lahko jo pripravim.

:arrow: sem za :!:
:arrow: nisem pa prepričan, da mi bo všeč. Vem, da je težko sestaviti anketo, ki bo prikazala pravo sliko, večkrat sem namreč že naletel na anketo, ki sem jo začel reševati, a potem tudi prenehal, ker je v posameznih vprašanjih nudila tako ozke možnosti za odgovore, da niti nisem vedel, kaj naj odgovorim...in če je to eno vprašanje, še greš mimo, ko se začnejo vrstiti, pa raje nehaš. Če anketo vzameš prelahkotno, nikoli ne bo dala objektivnih rezultatov...razen seveda, če ni namen tistega, ki jo je sestavil, da namenoma formulira (oz. usmerja )vprašanja tako, da so potem rezultati v korist njegovim teorijam.

:roll: :roll:

LP, vencelj
 jozafat
Res sem za eno tapravo anketo! :idea:
Po definiciji sem javni uslužbenec (sem odveč in državi(?) žrem denar???) :arrow:
Moja ustanova od ustanovitve (29let!) ni od države dobila še niti EURA!
Zato pa tekam in se rekreiram po pošti, bankah, zavodih, trgovinah, skladiščih, zdravstvenih ustanovah in občinah, sem ekonom, računalničar, oblikovalec, socialni delavec, tolažnik, vremenar in tekač! :argue:
Kar delam delam z veseljem, pa tud lepo mi je!
Res pa je tudi, da za dnarce štet pa nisem glih nadarjen - pa tud v redu tako! :)
Malce me je zaneslo (kot ponavadi!),
za dodatne podatke sem na voljo... :FO:
Uporabniški avatar
 Popaj
Sem že enkrat napisal da sem el. ing.. Povedal bi pa tole. Res kapo dol vsem tekačem, ki delate na terenu oz. ste 8 ur ali več na nogah, potem greste pa še tekat. Mal lažje razumem tiste, ki imajo poklice, ki stalno sedijo, pa se morajo mal razmigat.
Se po dolgem času spet oglašam in sporočam, da še vedno tečem, malo manj intenzivno, pa vendar...
Uporabniški avatar
 Wega
Je bila anketa enkrat na jutranjem programu. KAj je to pesimist in optimist in podobno. In so našli enega. Postavijo vprašanje in fant začne odgovarjat.

- JA... pesimist je, tko, en človk, ki vse gleda skoz temna očala, pa vse slabo pričakuje pa tko
- Pa optimist?
- Jaaa, emmm, optimist je pa tko, k vse mal rožnato vid, pa pričakuje da se bo dobro končalo pa tko.
- Kaj ste pa vi?
- Jaz? Jaz sem pa kemijski tehnik.

No, jaz sem kemijski tehnik.
 miha_z
Finančnik - upravljavec premoženja in silom prilike tudi malo šefa.
Brez teka se mi trga od sedenja in vseh pritiskov, nebuloz in bedarij, ki jih moram na trenutke slišat. Grem pa z veseljem v službo in rad trdo delam. 8) Sploh v teh časih, ko je služba žal že kar privilegij :roll:
lp,
M
 erika1
Vodja enega izmed domov Centra šolskih in obšolskih dejavnosti ( CŠOD domove, ki so raztreseni po vsej Sloveniji lahko izkoristite tudi za ugodno namestitev med vašimi aktivnimi počitnicami :wink: )
Po izobrazbi sem profesorica športne vzgoje.

Lp, Erika
Uporabniški avatar
 Classix
miha_z napisal/-a:Brez teka se mi trga od sedenja in vseh pritiskov, nebuloz in bedarij, ki jih moram na trenutke slišat. Grem pa z veseljem v službo in rad trdo delam. 8) Sploh v teh časih, ko je služba žal že kar privilegij :roll:
lp,
M

Pod to se podpišem! Eden od dispečerjev na SŽ.

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Pina
No jaz pa sem zdaj že: uni. dipl. ing. strojništva .....huh končno za mano tale diploma....mogoče kdaj nadaljujem na DIF-u, vendar imam v zdajšnji službi precej dela.
Me je pa tek naredil v to kar zdaj sem in s čimer se ukvarjam, tako da ima precejšnje zasluge za to, da mi je poklic tudi hobi.
Je ni boljše službe na svetu...definitivno
Uporabniški avatar
 Dari1
Rudar. Ker samo to ne znese, ob vikendih pomagam še v kamnolomu, pa veliko v gozdu - golcarija. Tako v povprečju 15 ur na dan. V prostem času precej tečem.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 22

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA