Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Dopoldne sem odganjal mačka, ki sam ni nikakor hotel proč :lol: (včeraj je hčera imela 18 let), no popoldne mi je končno dal mir in sem šel na cestaka.
57 km, sam. Leon je na bazenih energije (in še česa drugega) v Termah Ptuj.
Uporabniški avatar
 dexi27
Tud jaz sem se včeraj po jutranjem teku potem sredi dneva sparvu na bajk. Veter in vročina je ubitačna kombinacija tak da sem se po 50 km in mal po 30 km/h povprečjem raj sparkiro nazaj pod klimo na 22 ... :wink:

No danes pa standarden jutranji tek, dobrih 15 km :laola
Uporabniški avatar
 ris9
Evo enkrat za spremembo v tej temi. Moj današnji tek: 10minut teka za ogrevanje , 10 minut raznih tekaških vaj in raztega , 5x 2min interval z vmesnim tekom prav tako 2 minute , 5x1 minuta interval z vmesnim počasnim tekom prav tako minuto , 10x 30sekund interval z prav toliko dolgim počasnim tekom vmes za konec pa 8 minut izteka in seveda strečing vajce...
O tempu pa ne bom govoril, ker si vsak to prilagodi glede na svoje sposobnosti :D :D
Uporabniški avatar
 jegart
Štartal ob 6,56 min in pretekel 8 km gorskega teka in 4 km po ravnini in ostalo pa navzdol.Štartal doma na Javorniku in na Podkraj Šrotnek do za kmetijoi Dvornik 644 m nad višine obrat na Prežihovinu dvakrat in do Kačjega gradu dvakrat .Po isti poti nazaj na 410 m nad, višine .In to je to pa brez izteka.
S sinom Leonom sva šla takoj po kosilu v največji vročini na cestake, prevozila 78 km po Halozah in naredila okoli 1200 višincev, med drugim sva bila tudi na Koči na Boču ( :beer: ). Potem pa v nočno.
Nema zime za Eskime!
8)
Uporabniški avatar
 jegart
Pretekel 16 ,73 km in to 6 km teka v hrib ostalo pa tek po ravnini in tek navzdol. Prav prijetno je bilo kljub temu da smo štatali po 8 uri ,in na 19 c končali pa skoraj na 25 c .
Dopoldan 23 km navadnega kolesa (šel menjat ketno, ker gre zraven na morje), zvečer pa dolg sprehod z ženo in štiriletno nečakinjo, takoj po dežju. Vsi smo hodili bosi in čofotali po lužah. :D
ris9 napisal/-a:Evo enkrat za spremembo v tej temi. Moj današnji tek: 10minut teka za ogrevanje , 10 minut raznih tekaških vaj in raztega , 5x 2min interval z vmesnim tekom prav tako 2 minute , 5x1 minuta interval z vmesnim počasnim tekom prav tako minuto , 10x 30sekund interval z prav toliko dolgim počasnim tekom vmes za konec pa 8 minut izteka in seveda strečing vajce...
O tempu pa ne bom govoril, ker si vsak to prilagodi glede na svoje sposobnosti :D :D

No tele minute in predvsem sekunde malce zavajajo. :-)
Ampak vseeno tale del s sekundami se mi zdi prav vabljiv trening. :-)
Uporabniški avatar
 jegart
Danes pa takole :Odtekel 14,11km ,in to 8 km počasnega teka in 6,11km fartleka .Pa še sem uredil na Barbari rože in sveče in še malo pomagal pri kosilu in mali ajmerček malin nabral za sok .
Danes sva bila s sinom Leonom spet na sprint triatlonu na Aquacityju v Varaždinu, v okviru Felt triatlon lige. Bila je druga tekma od osmih.
Tako da sva plavala 750 m, kolesarila 21 km in tekla 5 km.
Leon: 1:09:06
:clap:
Jaz: 1:12:17
:D
Dobro me je nažgal!
:laola
Uporabniški avatar
 Arif
Končno teku primerno vreme :D
Danes sem odtekel 14 km (11 km tempo 3:50 , 3 km ogrevanje + iztek).
Tudi brez bolečin v križu je šlo, prav neverjetno :D
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 120

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA