Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 roshi
Hojla-še 3 km naredim jutri ,potem je pa za mano 3000 km,res da tečem od decembra 2007,ampak nekaj je pa le-če se le da tečem 2-4x na teden,letos ,če bo vse po planuj bo tudi padlo 1000 km.Za nekatere je to malo ampak če se spomnim svojih začetkov(107 kg),ko sem komaj pritekel 2 km naenkrat-sedaj pa mi je tek prišel že kar v kri in če ne grem tečt 3 dni ,mi že kar nekaj manjka ,je pa res da namensko nočem teči več kot 10 km,edinole na teku trojk .Ampak počutje je pa v redu,ko pridirkam okoli ovinka.Je pa res da v teh 5 letih nisem imel še nobene krize da bi prenehal,še toliko več ,še moja boljš polovička je začela teči,tako da smo že skoraj prava tekaška družina :))
lp

Tine
:laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola
Ja da dopolnim-ponavadi sem tekel sam,včasih so šli otroci s kolesom z menoj,potem pa je moja boljš polovica rekla da bi tud ona šla tečt ,pa da ji je nerodn ,pa da jo vsi gledajo ,pa češ a nimaš druzga dela.Pa sem ji rekel da človek za sebe pa more nekaj naredit in da si za sebe lahko vzame brez problemov cajta za tečt kolikor hoče -in potem je res začela tečt,res da ne še z mano skupaj,ker pravi da ne more govorit zraven tko kot jaz.Pa sem rekel da ni problemov-sedaj pa tečeva tako da ko ona pride iz teka ,grem pa jaz tečt,tko da je čist v redu-je pa fajn da sem si že od samega začetka pisal koliko km naredim,pa še Forrunnerja 305 sem si nabavil,sedaj imam 310xt,superge sem imem najprej mizuno sedaj pa imam že ta tretjo sezono Asics gel cayano(najprej 15,sedaj pa 17) in moram reč da nimam nobenih problemov s koleni kljub teži (92kg) -zaenkrat vse po pameti.Res da sem šel že 2x na 21-ko v LJ,ampak sedaj sem se odločil da je razdalja 10 km zvrhano dovolj.4x na teden naredim od 6-10 km in to je to.Sem pa na dopustu ,ko smo bili na morju vsak dan že ob pol šestih zjutraj tekel po eno uro,tempo zmanjšal na 8-8,5 km na uro in je blo čisto v redu.Ravnokar sem oddal prijavo za ljubljansko 10-ko in še za Bolle tek na Bledu -tako da se tek nadaljuje,če bo šla še kakšna kilca dol ,bo pa tiud v redu.
bye
Tine

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA