Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Jola
Ojla, jaz pa nimam xxl kilogramov, ampak xl let, pa se javim, da bom vajin zajček na prvi 21-ki. Začela sem pa polna zdravstvenih težav, sedaj sva skregani le še s ščitnico ! Kosti so se potolažile že po par letih in ugotovile, da jim tek bolj koristi kot kavč ! Kolikor je bil začetek težak, toliko je sedaj užitka in veselja - ne zmoti me ne dež, ne mraz in ne vročina ! Punce, splača se, nepopisna sreča je na vsaki ciljni črti, pa ni važno ali je to po 5-ih, 10-ih, 21-ih ali 42-ih kilometrih ! Pa oglasita se še kaj !
 xxl
Uau boginja39 super!!!! Pa se 20kg dol, bravo! Predvidevam da si tudi pri prehrani pridn. no js sm bivsa sportnica in sm se odlocla da ne bom bec bivsa, samo sport bo drug;)

Js mam en krogec ki je 3,5 pa sm si zazelela da bi mi
Dva uspelo 1x na teden, z vmesno hojo seveda...

A ti potem ne hodis vec vmes? Po kolkem casu ti je pa uspelo 6 brez hoje?

Pa hvala jola za podporo ;) s tem se lazje odides na tek da mas kej dobrega za sporocit.

Lahko noc
Uporabniški avatar
 boginja39
xxl, veš da sem na zečetku delala isto kot ti, gledala na uro, štopala..ampak to je bilo po določenem času brez veze. enostavno poletiš, hoja postane premalo, sama boš videla kdaj bo šlo več kdaj manj
sedaj ne hodim več, imam pa vmes kak mali postanek po pol minute al tko...moj čas ni tko k pri "tapravih" tekačih. tečem v bistvu zase, ko pa bom pripravljena še na več, se bom pa obremenjevala še s tem kok pretečem in v kakem času
uporabljam pa en program na fonu, ki "vse " pokaže :lol: zato je menda motivacija še večja hehe
lp
 xxl
Tut js mam sports trackerja ki vse pokaze, sicer me
Moti da ga mam v roki, mogla bi kupit uno za okol roke,
Ampak sicer je pa dbest. Cas, razdalja... Vse ;)

Se veselim dneva ko bo hoj premalo ;)

Ti mas pa
Pocitek vmes potem samo se za par pozirkov... Super.
 xxl
Caucau

Eno vprasnje mam.

V torek sem mogoce malo pretiravala ker sm po Teku naredila se
Nekaj vaj za moc ipd.

Zdj pa po stopnicah ipd cutim miklfiber,uceraj nism sla tect- pac dan za pocitek, danes pa bi rada sla- dva dni pocitka sta kr malo veliko.
Je kaj narobe ce grem tect z nekaj bolecinami? Ali naj grem pa samo krajsi trening naredim?

Pozdravcek
Uporabniški avatar
 StaraKost
Po občutku. Začni počasi, če bolečine popustijo nadaljuj, drugače odnehaj in počakaj še en dan. Če si delala vaje za moč, lahko da te bolijo druge mišice od tistih, ki jih obremenjuješ pri teku. Poizkusi, vaja dela mojstra.
Uporabniški avatar
 Arif
xxl napisal/-a:Caucau

Eno vprasnje mam.

Nekaj vaj za moc ipd.

Zdj pa po stopnicah ipd cutim miklfiber,uceraj nism sla tect- pac dan za pocitek, danes pa bi rada sla- dva dni pocitka sta kr malo veliko.
Je kaj narobe ce grem tect z nekaj bolecinami? Ali naj grem pa samo krajsi trening naredim?

Pozdravcek

Pametno bi bilo narediti kakšen počasen iztek, tempo vsaj minuto počasnejši od tistega, ki ga delaš ponavadi, časovno pa vsaj 30 minut. Po treningih je treba narediti tudi raztezne vaje (streching), ... in bo boljše :D
Uporabniški avatar
 StaraKost
.... pri tem ne pozabit, da si eni še "copate ne obujejo" za tek krajši od 30min, za druge ki so šele začeli, pa je to že dolgi tek :D .
Uporabniški avatar
 pajo
xxl napisal/-a:Caucau

Eno vprasnje mam.

Nekaj vaj za moc ipd.

Pozdravcek

Na lastnih napakah se najlažje naučimo če se jih zapomnimo. Srečno.
 xxl
Ja starakost ma prav, 30min je zame ze dolgi tek;) iztek bi v mojem primeru bil nekje 5-7min;)

Bom sla danes ven pa bom videla kako in kaj.

Hvala za nasvete!
Uporabniški avatar
 boginja39
kok je fino, če te nič ne boli :D :lol: :--
sorry, mal te hecam..ice gel pomaga pa še fino hladi sedaj ko je vroče. sicer danes ni vroče, sem hotela sedaj ven, ker je prav dober zrak, pa kaže da bo dež ..skodaa :(
Uporabniški avatar
 Radolca
je pa kljub bolečini mišic en fajn občutek, da si nekaj naredila zase oz. da (mogoče, kot bi rekel moj štiriletni sine 8) ) malo pretiravaš. počasi (se daleč pride) nadaljuj, pa ne pretiravej zdej ko "si še v tekaških pleničkah" :clap: :lol:
 Jola
Mi verjamete, jaz pa rada tečem v dežju - no, ne ravno v nalivu, ampak, ko prijetno počasi dežuje... sploh poleti....celo uživam !?
Uporabniški avatar
 boginja39
Jola napisal/-a:Mi verjamete, jaz pa rada tečem v dežju - no, ne ravno v nalivu, ampak, ko prijetno počasi dežuje... sploh poleti....celo uživam !?

ja verjamem da ti je lepo, saj je meni tudi, sam nimam časa bit mokra, ker mam fulll dolge lase hehe, pa mam potem še obveznosti, pa sem hotla sma mal skočt za kak km :lol:
 xxl
HAA vesela zaseee :) dons ni bil moj dan za tek ker so moje tekaške superge odpotovale malo pred mano na morje in sm brez,jutri grem za njimi in bo bolje :D tako da sm si dala gor ene ki so nekako najbolj primerne,no in sm ugotovila da ubistvu niso za tek-sploooh....plus še bolečine in je blo telih 25min prav mučnih....pol pa še tri šprinte pa 10 min izteka(beri hitre hoje) in sm fertik....ampak zaradi superg sm začutila bolečino na notranji strani kolena in v goleni.....logično ane,začetnik,ne prave superge pa še ekstra kilogrami :)
ampak evo,danes je misija tek zaključena...noge se bodo pocajtale do jutri zvečer ko grem s pravimi supergami ob morju tečt. :clap:

meni tut paše če dežek kaplja,mokre lase mam pa itak v vsakem primeru :)

zdele še pucanje stanovanja pred vikendom na morju potem pa tuš in kavč:)

nasmejala sm se tekaški plenički :lol: :lol: pa še res je tako :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA