prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

pajo napisal/-a:
MojcaZ napisal/-a:Napovedujejo točo in močne nalive za osrednjo Slovenijo :x a mislite, da bo res kaj?

LP, Mojca :wink:

Z lenči ga imava že okrašenega zato naju ne moti preveč. Če bo kaj padalo in kaj? Vse je mogoče...

Vem Pajo, da je vse mogoče in nič ne moremo. Bom imela kovtre s sabo :lol:

MojcaZ napisal/-a:Napovedujejo točo in močne nalive za osrednjo Slovenijo :x a mislite, da bo res kaj?

Lahko da bo, najverjetneje tudi bo, kar pomeni, da bo delalo čmoka čmoka :wink: . Avto imam še od prejšnjič lepo "okrašen" kot pravi Pajo :twisted: , zato se ne bom preveč sekirala. Pridem :D
marjan napisal/-a:
MojcaZ napisal/-a:Je kakšen kandidat za daljšo varianto...

Lahko se ti jaz pridružim.

Tempo po želji :--

lp
Marjan

Ojoj, saj jaz bi tudi enkrat šla, če, ko, bom našla vodiča...Mojca, dobro si zapomni in potem enkrat še mene popelješ, da se naučim...hm, mogoče pa Pajo ve pot in ga lahko nahecam :--
lenči napisal/-a:
marjan napisal/-a:

lp
Marjan

Ojoj, saj jaz bi tudi enkrat šla, če, ko, bom našla vodiča...Mojca, dobro si zapomni in potem enkrat še mene popelješ, da se naučim...hm, mogoče pa Pajo ve pot in ga lahko nahecam :--

Z veseljem Lenči :wink:
lenči napisal/-a:
marjan napisal/-a:

lp
Marjan

Tudi jaz...ko si pocajtam roko :--( , pridem z dopusta :D , naberem nazaj kondicijo :wink: ...do takrat pa...uživejte še zame :laola

lp, Mojca
Bom drugič imel zaprto gofljo. :mrgreen: Zakaj pa ne bi danes šli na ta dolg Krožnik? Ma ni problema. Pa je bil. Imel v planu na izi z lenči pa sem vzel najstarejše superge vode pa itek ne rabim . Velika napaka, ki se ne bo ponovila. Corni in lenči hvala za družbo. Aja srečal še 5trco.
Tudi jaz bom nehala komentirat, ker nekateri dobijo potem takoj nore ideje :twisted: :-- :-- ...in da nisem capljala sama na klasiki, sem jo mahnila s Pajotom na ta dolgo....res ve progo :D . Sedaj sem pa dokončno truplo, sama lakota me je, utrujena pa totalka.
Ampak bilo je pa luštno :clap: :wink:
Zelena tržnica je pa tudi uspešno zaključila posel :lol: :clap:
Uživajte še naprej, jaz grem malček dopustovat :D
pajo napisal/-a:Bom drugič imel zaprto gofljo. :mrgreen: Zakaj pa ne bi danes šli na ta dolg Krožnik? Ma ni problema. Pa je bil. Imel v planu na izi z lenči pa sem vzel najstarejše superge vode pa itek ne rabim . Velika napaka, ki se ne bo ponovila. Corni in lenči hvala za družbo. Aja srečal še 5trco.

Super vam je šlo :wink:

p.s.: še 1krat hvala za bučke :wink:
lenči napisal/-a:Zelena tržnica je pa tudi uspešno zaključila posel :lol: :clap:
Uživajte še naprej, jaz grem malček dopustovat :D

Lenči, še 1krat hvala za zelenjavico :wink: uživaj na zasluženem dopustu, drugi teden sem pa v Velenju zato vabljena na kakšen tek in jezersko kopanje :wink:

Prav fajn je tale K-Rožnik :wink: , množična udeležba, pogostija na koncu njami. Vem, da bom zagotovo še kdaj prišla.
Marjanu in Maci pa hvala lepa za družbo in potrpežljivost, da sta me prenašala ob mojem čvekanju :oops:

Kako lepo po tritedenski pavzi ponovno en K-Rožnik odlaufati... :D :D tokrat sicer ni bilo posebnega dinamita v mojih nogah tako, da so po polovici Alen, Sukar in Scooby kar lepo naprej odmaširali, jaz pa sem na Rožniku lepo priklopil Loni...in tako sva vse do cilja majčkeno nakladala... :D V glavnem super je bilo...:D

Teklo pa nas je pa mnogo, mnogo :D ...sem nas pozabil prešteti ampak mislim, da nas je bilo vsaj 20. :D Super!

Ni kaj... se vidimo naslednji torek...ko bo spet čas za...K-Rožnik :D
https://plus.google.com/photos/10292915 ... 1094287009
Prvih 5 fotk je od včeraj, ostale imajo kak starejši datum...

Drugače pa, jaz kao pridem na peš K-Rožnik, cela banda, razen Kepice in Irene zavije na ta dolgo, ajde, pa še jaz, vmes grem malo v grmovje, sekam bližnjico (Bellvue mi ni tako simpatičen), naenkrat začnejo mimo padat neki spidvejisti, potem se pa ameriški rekonvalescent odloči (beri zgoraj), da mu ustreza moj tempo, in on lagano sportski, jaz pa pozabi lagano, samo sportski do cilja. Pismo, 10,5 km po Rožniku, se ne spomnim, kdaj sem zadnje imela skupni tempo pod 6:00/km :shock: . Ne vem, po moje so imele svinje kaj zraven, je kar šlo in šlo...
Analiza pa sladka, malo mesnato goveje ameriško obarvana, dečki so si dali duška z žvečenjem, sama sem že za aperitiv pohrustala eno laško kumarico, za popotnico dobila pa še cukete od Lenči in Pajo je bil ta druga dobra dušca.
In ker to vsaj zame bezljanje po K-Rožniku ni bilo zadosti, sem šla s Sava ekipo še dve uri kugle na bowling metat. Ajajajajaj :shock: Danes počivam in se grem k mami na Primorsko razvajat.
lenči imam idejo za drugič. Podaljšani Krožnik samo, da ne bomo rinili čez polje. Pač malo kolesarske steze,malce po robu ceste ( 300m približno) in nazaj na PST. Smo ga še nekje sekali včeraj ker je zneslo samo 13 km. Vem kje je bilo.
  • 1
  • 324
  • 325
  • 326
  • 327
  • 328
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA