prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 KidrocK
Torej,
sem pred zamenjavo superg, Salomonke so odlično oddelale svoje, ker moj ravninski tek opravljam z Nike Free razmišljam o prehodu na bolj barefoot obutev tudi pri mojem "core" teku, torej Trail-u.

Trenutno se spogledujem z NB Minimus - ampak jih v sloveniji nisem še našel da bi jih sprobal, Mogoče Brooks PureGrit - pa jih tudi nikjer ne najdem...
tretji je seveda Salomon ampak ne vem ali je Salomon S_Lab Sense, manj blažen ali ne in ali se ga pri nas sploh da dobiti.

Torej, ima kdo kakšne barefoot superge za trail run, kakšne so izkušnje z njimi?

Vnaprej hvala za odgovore,

Kid
Definitivno Vivobarefoot Breatho Trail!

http://www.vivobarefoot.com/us/mens/bre ... ellow.html

Vsega skupaj 8mm podplata, odličen oprijem (nekaj gorskih tekačev jih uporablja, zelo pohvalijo grif), zračne in lahke.

Imamo jih v Kranju, v ŠC Maratonc, dobijo pa se tudi v LJ.

Ali pa kak model Vibram Fivefingers, če si drzneš ... :D
Imam Merrel Barefoot Trail, dobre so, ampak Vivobarefoot je celo boljši. Predvsem širši, bolj zračni in bolj udobni. Vivobarefoot sicer nimam trail variante, ampak Evo so res dobri, Trail sem si samo ogledal in obul in lahko pohvalim. Pri tej znamki ne morš zgrešit.
Oglasi se v ŠC Maratonc...
Rollback napisal/-a:Definitivno Vivobarefoot Breatho Trail!

http://www.vivobarefoot.com/us/mens/bre ... ellow.html

Vsega skupaj 8mm podplata, odličen oprijem (nekaj gorskih tekačev jih uporablja, zelo pohvalijo grif), zračne in lahke.

Imamo jih v Kranju, v ŠC Maratonc, dobijo pa se tudi v LJ.

Ali pa kak model Vibram Fivefingers, če si drzneš ... :D

a misliš da je 5fingers predrzen model ?
Rollback kdaj boš v trgovini, res bi se rad s teboj pogovoril preden kupim katerikoli od naštetih modelov...

Kid
Včeraj kupil Merrellove barefootke (true glove) in z njimi opravil 10ko po dežju ohlajenem asfaltu. Zvečer so me bolele nekatere mišice na nogah, za katere niti nisem vedel da jih imam :lol: :lol: :lol: drugače pa full dober občutek pri teku ;)

Slika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA