prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Jusuf napisal/-a:Hoj!
Sončka napisal/-a:Hoj, predvidevam, da tudi ta teden Golada ne odpade.

Golada nikoli ne odpade. :) Torej, v četrtek ob 1700 gremo eno za dušo (kakorkomupaše PRESS).

Lp, Jusuf

Super, se vidimo.

Špela, si za intervale?

Sončka, se ti opravičujem, trenutno so moje možnosti (tako časovne kot infrastrukturne) dostopa do TF omejene, zato odgovarjam z zamudo.
Seveda sem za intervale! To misliš za tiste včeraj, a ne? Joj, očitno sem jih zamudila ... :shock:

V glavnem, tudi tokrat nam je uspelo. Potem, ko sem prejšnji teden končno spet tekla pod eno uro, včeraj pač nisem, čeprav je bil zraven Jusuf za spodbudo, s svojimi komentarji. :lol:
spela* napisal/-a:

Špela, si za intervale?

Sončka, se ti opravičujem, trenutno so moje možnosti (tako časovne kot infrastrukturne) dostopa do TF omejene, zato odgovarjam z zamudo.
Seveda sem za intervale! To misliš za tiste včeraj, a ne? Joj, očitno sem jih zamudila ... :shock:

:-) smola res, ker si jih zamudila. Pa tako je zabavno!
Evo nove uganke, ali so intervali res intervali, če počasne tečeš 7.00, hitre pa 6.50? Tako nekako so moji intervali izgledali včeraj. :-) ampak pasalo je pa vseeno!
Hoj!
Sončka napisal/-a:Evo nove uganke, ali so intervali res intervali, če počasne tečeš 7.00, hitre pa 6.50? Tako nekako so moji intervali izgledali včeraj. :-) ampak pasalo je pa vseeno!

:D Ajoj, skoraj sem s stola padel, ko sem tole prebral. :D Menda si se zatipkala in je bilo 6:00 in 3:50. ;)

Lp, Jusuf
Hoj!
pegaz napisal/-a:Bojda pridem tud jast.
Ampak to so samo govorice. ...

:D Dragi podvojvoda, žal nas je NM Bajsi navadila, da govoricam ne posvečamo prav velike pozornosti. :P S kaksnimi peskoti, ki jih bodo naš podvojvoda sami spekli (lahko tudi pri najboljsem sosedu) se tudi goladarsko pozornost bolje pritegne. :twisted: :D Menda. :P

Lp, Jusuf
Ja, ampak res, bojda pridejo tud peskoti. Uni brez repa.
Mogoce nekoc tud sosedovi, ampak nato zagotovo pravnomocno moji.
In takoj nato nasi!

Levo ali desno, vse bo v redu.

Vas ze zlo pogresa
PodoVodo.
Pozdrav!
pegaz napisal/-a:Vas ze zlo pogresa
PodoVodo.

:) Draga pogrešana oseba, me veseli, da si se končno našla in boš na poti iz službe zavila še k nam na Golado. :D Ali bo na vrsti fantovski četrtek ali pa bomo blaženi med ženami bomo videli, ko se vrnemo z misije. :D

Lp, oranzni slon
pegaz napisal/-a:Bojda pridem tud jast.
Ampak to so samo govorice.

Vaš nadvojvoda
Kentaver (al kaj je že)

Super, če boš Pegaz ali Kentaver na progi, ni pomembno,
samo, da ne boš kadaver kje na kavču ali za računalnikom.
Se vidimo.
  • 1
  • 329
  • 330
  • 331
  • 332
  • 333
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA