Ja kaj naj rečem so veliko povedali že moji predhodniki.Če ne bi dobil danes prevoza za tja v Primorski raj bi pa še zagotovo zagreniti malce lajfa Bobeku, če bi le mogel.
Sama udeležba je bila množična saj nas je bilo skoraj 190 udeležencev, kar ni majhna številka.Seveda so nekateri bili izredno hitri in še enkrat zelo hitri.
Primorci so pokazali zopet kako se streže tem rečem, se pravim takim in podobnim prireditvam.Škoda ker ni bilo danes poleg še recimo LojzP in njemu podobnim.Pršut je bil fantastičnega okusa po samem teku.Da o samem teranu niti ne govorim

.Naj reče gospod Keber kar hoče dobro kapljivo je treb probati.Če je pa poleg še dober glažek pa bohnedaj, da bi ga zgrešil.Ines nam je zopet pripravila sladek teranov liker in nas popeljala v ta sladki opojni svet terana.Dijo mijo, kak je bilo fantastično in edninstveno.Delček same analize smo imeli, kar po samem teku v zavetišču lovske koče, ki nam je nudil toplo zavetje.Ja pršut pa se nam je topil v ustih, tako je bil dober.Ga pač znajo dobro postrečti, ni kaj.
Ampak ta njihova dobrota se jim bo bogato obrestovala.Če ne drugače pa tako, da bomo naslednje leto prišli v še večjem številu.Vinske kleti sicer ni bilo.Bil pa je pristni teran, ki ti da krila za naslednje teke, ki še sledijo v tem letu in prihodnjem letu.Srečal sem ogromno primorskih tekaških cvetlic, ki so prešerno nazdravljale vsem, ki smo bili tam skupaj.
O dijo mijo, hvala Vlajkotu za varno prispetje do Kranja in seveda do samega starta tekme.Rahlo nam je ponagajal veter, ki je pač tu seveda doma.Saj če ne bi bilo takega vetra, tudi tako dobrega pršuta ne bi bilo.To je čisto razumljivo kajne.No pa o hrani zaenkrat dovolj, da ne bojo ljudje mislili, da smo se nažirali kot prasci pardon.
Ravno tako sem bil z mislimi pri tekačih, ki so obeležili pomemben kulturen dogodek, ki so ga obeležili s tekom, ki so ga počastili Prešernu v spomin.Vsa čast, in slav njim

.Ja tebi LojzP pa pohval, da si spremljal vse te tekaške navdušence, ki so se spoprijeli s to tekaško preizkušnjo.
No pa da se vrnem v sam Štanjelski tek.Vso vožnjo, ki smo jo opravili od Kranja do Štanjela in nazaj nam ni bilo dolgčas.Saj smo imeli dovolj časa za debato o tej in o oni stvari.Bilo je kar nekaj forumovcem iz skoraj vse Slovenije.
Z Vlajkotom sva nadaljeval kratko analizo v Irich pubu.Kjer moram priznati, da sem bil prvičkrat sploh od kar obstaja.In moram reči, da sem se imel kar prijetno.Verjetno je bil to vpliv še iz Primorske.Ves ta njihov veter in prijetno druženje.Terana, kot lansko leto ni bilo v samih flašah.Smo ga pa toliko skromno

konzumirali v svoje notranje organe.
Za konec koncev pa "glas Tekaškega foruma seže v deveto vas".Ga ni kraja kjer se ne bi pojavilo naše ime.
No toliko za danes.Nekaj bosta povedala še mogoče Ero in Vlajko in še kdo.
Imejte se skrajno lepo še nadaljnih teh par ur, kar jih je do jutri zjutraj.
Ja Miklavž se je dobro odrezal, da nam je podaril vso to kapljico, ki smo jo zaužili na Krasu.
ČAO!