Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 bor©
Vreme napisal/-a:Končno se je ohladilo...če bi mi bilo tako kot mi ni, bi bilo celo odlično :twisted:

Nehaj ga biksat sosed, raje me povabi na kakšen tek ob Muri!
Uporabniški avatar
 vencelj
xxl napisal/-a: a to so treningi oz priprave na kej posebneg al cisto tako?

Drugo!
Nimam več posebnih "tekem leta ali sezone", na katere bi se posebej pripravljal. Dobro je biti stalno v dobri kondiciji, zato svoje teke prilagajam tako pridobivanju (oz. ohranjanju) moči, vzdržljivosti in hitrosti...in za hitrost je včasih treba delat tudi kratke, hitre, skoraj šprinterske teke (tudi krajše od današnjih 250 m, npr. stotke). V nasprotju z nekaterimi menim, da to ne koristi le pri tekih na razdaljah 5-10 km pač pa tudi na daljših, npr. pol ali kar cel maraton.
Če seštejem, sem danes pretekel vsega cca 6 km, od tega 2,5 km zelo hitro.

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 Vreme
bor© napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Končno se je ohladilo...če bi mi bilo tako kot mi ni, bi bilo celo odlično :twisted:

Nehaj ga biksat sosed, raje me povabi na kakšen tek ob Muri!

Zmenjeno ko mi bo :wink: Prtljažnika na beciklu pa kot veš nimam :lol:
Uporabniški avatar
 StaraKost
xxl napisal/-a:U vencelj to bi pa se js zmogla, a to so treningi oz priprave na kej posebneg al cisto tako?

....upam, da se boš tega kar si rekla spomnila, čez par let, ko bom mogoče delala takšne intevale, ker nobenemu ne "dišijo" preveč:mrgreen: .
Nazadnje spremenil StaraKost, dne 13 Jul 2012, 19:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Misho76
9 km v počasnejšem tempu + stopnjevanja 5 x 200 m + 10 x 100 m in seveda stretching.
Ma je ratalo vmes takoj soparno, ko se je pojavilo Sonce :drink
Uporabniški avatar
 Misho76
Žal danes samo stretching => imam vneto mišico, ki napenja stegensko fascijo ob kolku leve noge :( Že ko hodim, jo dobro čutim. Zgleda, da sem včeral pretiraval s stopnjevanji oz. sem delal nekaj narobe :bum: Upam, da jutri že bolje, da grem malo v naravo - tole ležanje mori na polno :-((
Uporabniški avatar
 skitnica
Udeležba na gorskem teku:HEILIGENBLUT-GROSSGLOCKNER-garaže. Vreme je bilo skoraj zimsko.V Heiligenblutu je deževalo pri garažah občasno tudi snežilo.Sama tekma je bila zaradi vremenskih razmer dokaj težavna, vendar kljub temu smo jo odtekli razmeram primerno.Dolžina proge 12,7 km in 1500m/v.Dosegel sem čas:1h:58´04˝,kar je zadoščalo za 10. mesto v kategoriji in 261. absolutno.
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA