Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Jožko
Bravo fantje :D
Res je lep K24 še posebno v tako homogeni skupini, kot je bila vaša. Čestitke za lepo v miru opravljeno prelepo pot, ki jo imam tudi sam v prekrasnem spominu. Prvič sem K24 opravil z dvema tekaškima legendama, Jan-jan, ki je po mojem to pot napravil velikokrat ne upam si reči največkrat v enem letu in Stanetom tekaško legendo, mislim, da ima še vedno rekord Logarske. Tega človek ne more pozabiti pa če bi živel par 100 let. Uigrana trojka je pot opravila zelo homogeno in v zadovoljivem času. Prelepo je bilo :D
Uporabniški avatar
 janezs
Cestitam fantje.
Seveda ko sva se z Romano vrnila z mokre Svedske, sem vklopil racunalnik in pogledal najprej to temo. Ze pred odhodom nisem dvomil o vasem uspehu. Saj ze kot posamezniki dosti migate in ste navajeni tudi stisniti zobe in ne odnehat ze, ko prvic zaskriplje. Tudi sam sem ze bil v pet clanski zasedbi in smo se imeli prav fajn. No zgodb se je kar nabralo.
Fantje to vam naj ostane za vse zivljenje, v lepem spominu. Mene pa ze zopet mika, moram se malo povprasat Stefana, ce ima cas, sicer je tako vedno za ,pozimi in poleti. Sedaj rabi dan ali dva, da se malo spocije po teku v Avstriji.
Lp in se enkrat oceno 5.
Uporabniški avatar
 jernej555
Hvala :) Kdaj pa planirata da bi šla? Če bi lahko in če mi bi čas dopuščal se vama z veseljem pridružim(če dovolita) :)
Uporabniški avatar
 janezs
Zdravo.

Sploh ni problema.
Jaz in prijatelj Rudi, s katerim sva ze naredila K24, sva se dogovirila za proti koncu tedna pac glede na vreme. S Stefanu pa se se nisva slisala, ce on nima kaksne tekme, potem pa rad gre na K24. Za tocni datom se bomo se slisali. Lp.
Uporabniški avatar
 janezs
Zdravo.
Stefan zal nima casa, z Rudijem pa bova zacela v sredo na cetrtek ob pol noci --00.00h (Priblizno) v Zerjavo .Ker je poletni cas, bo smer , Zerjav, Crna,Pristava, Mihev in na Peco. Ce kdo to bere,ki si zeli prehodit ta krog in ne pozna poti, naj izkoristi to priloznost.
Lp.
Uporabniški avatar
 zvone
Srečno Janez in Rudi!

Obeta se vam lep potep po prekasnih koroških gorah.

Vam kar zavidam!

lp. zvone
Uporabniški avatar
 janezs
https://plus.google.com/photos/115716222052982162515/albums/5767533673944873553?authkey=CMDz967E-eaIugEPozdravljeni .
Vceraj sem na Rudijjevo zeljo, za njegovo 60 letnico, pospremil na poti K24. Nama pa se je pridruzil se Blaz. Oba sta ze clana kluba. Rudi od leta 2009, Blaz od leta 2010. Oba sem tudi takrat spremljal . Zaceli smo v Zerjavu,(ker se ni nobeden prijavil na tem forumu, nismo cakali na 00.00 uro pac smo bili popolnoma nared ,ob 23.30h in tudi takrat priceli. Prvo smo se povzpeli na Peco. Seveda nismo nicesar prepustili nakljucju, usnjeni cevlji in gamase. Na vrh smo stopili ob 03h. Noc jasna z hladilnim vetrom. H Kumru, kjer je ze cakal sofer smo prisli 04.50h. Nekaj stvari zamenjamo, vzamemo malico in po15' nadaljujemo. Na Olsevo- Govco pridemo ob 07.36h. Knjiga ze polna nekaj casa. Na spodnjem slemenu nas opazijo 08.52h. Tempo seveda diktira slavljenec. Na Raduhi srecamo, kar nekaj pohodnikov, gor smo prisli ob 10.57h Rudi je zadovoljen in takoj se ponudi, da bo castil na loki, tisti, ki ga poznate (ja to je tisti, ki ima ze vec kot 5000 vzponov na Kremzerjev vrh no, da bo tocno, vecidel gre samo do koce). On je moz besede, na Loki smo ob 11.42h-malica do12.06h. potem pa dolgi Smrekovec ob 15.50h, tu spijemo pijaco in kavo, tezko se locimo od mojega prijatelja Fikana. V kratkem casu nama uspe eden drugega nekaj krat besedno nasrat. Potem, do vedno bolj odaljene Urslje, kot je ze veckrat gdo izjavil iz K 24. Seveda prej je se Krizan 19.04.h do 19.05h tu Blaz in Rudi isceta opremo tudi ne po svojih stvareh, kam sta kaj zalozila, jima ni vec jasno. Urslja, za vzpon porabimo vec kot uro, gor smo 20.26h. Potem pa spust ob celkah in veselem klepetu v Zerjav, 22.44h Rudi zelo vesel kljub mali ranici na prstu, da mu je zamisel uspela, Blaz prav tako vesel nove izkusnje, kaj pa jaz? Tudi vesel 21 ste ponovitve.Ceprav utrujen, ne vem , mislim, da se se nisem spocil od tri tenske hoje po Svedski, ali pa je vzrok , da v tem casu nisem imel visincev.
Ta krog ne vem, ce spada na tekaski, ker nikjer nismo tekli ampak celo pot prehodili
Lep pozdrav od- Potocnik Rudija
Denkov Blaza :
in Stocko Janeza
Nazadnje spremenil janezs, dne 21 Jul 2012, 10:23, skupaj popravljeno 4 krat.
Uporabniški avatar
 skitnica
Mije prav žal, da se vam nisem mogel pridružiti, vendar vam vseeno iskreno čestitam za opravljeno pot.
:laola
Uporabniški avatar
 jernej555
Čestitam :laola
Pa še vreme ste imeli super. Sam žal nisem dobil fraj na šihtu. Pa drugič, upejmo da še ta mesec :D Če pa je še kakšen kandidat pa naj se kar javi :D
Uporabniški avatar
 janezs
Stefan hvala vama za cestitke, naj ti ne bo zal. Jaz sem se pocutil kot, da si ti zraven.
Uporabniški avatar
 zvone
Bravo Janez!

Moje čestitke za 21 izvedbo.

:laola

Veseli me, da te te te čudovite poti še vedno "polnijo" .

Čestitke tudi ostalim dvema.

lp. zvone
Uporabniški avatar
 skitnica
janezs napisal/-a:Stefan hvala vama za cestitke, naj ti ne bo zal. Jaz sem se pocutil kot, da si ti zraven.

Mislim, da bo še kakšna priložnost za skupno pot, tako da ni problema. Kaj pa slike?
 Ula*
Čestitke za opravljeno pot! :laola

Moram priznat, da tudi meni že nekaj časa ne da miru tale K-24... Se ga bom lotila, u kratkem. :D :D
Uporabniški avatar
 jernej555
Ta vikend bo kot kaže vreme ugodno. Bi šel kdo. Mogoče malce hitreje? Sicer lahko tudi za čas 24 ur :D Samo da se gre :D
 hoja
jernej555 napisal/-a:Ta vikend bo kot kaže vreme ugodno. Bi šel kdo. Mogoče malce hitreje? Sicer lahko tudi za čas 24 ur :D Samo da se gre :D

Lahko malo bolj natančno,kdaj?
Si želim,zame pride verjetno v poštev tista za 24 ur,ker bo,če bo....,prvič :wink: .
Seveda pa so zaželjeni še vsi napotki za pot.
Lp
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 32

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA