Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Misho76
Konc bolniške, nism mogu več, pa čeprav še vedno čutim mišico k zbada. Glede na to, da nisem šel na Nočno10, sem se danes lotil preizkusa na PST-ju, kok hitr bi šlo => 10 km sm pretekel v 45:11 in popravil svoj obstoječi čas za celih 7 min. Po času bi se uvrstil na 110 mesto (zgornja tretjina) :D Po pravici povedano sem še sam sebe presenetil, mislm, da bi šlo še hitreje, če bi bil v skupini in če mi ne bi kolčna mišica nagajala. Po tem še 2 km izteka (skupaj 55 min). Danes bom zaspal kot srečen tekač :lol:
 xxl
4km, ampak sm se spoznala z tezavico- bolecina v pokostnici, tko da se bom mogla cimbolje temu posvetit da se tega s casoma resim. Baje je to znacilno za zacetek tekaske poti, pa se pronacija zraven...
 RAJZL
Pravkar odtekel eno od standardnih destinacij 14,5 km. Pri tem sem presegel 2000 km v letu 2012, :D kar je povprečno 10 km na dan. Za enkrat brez težav in poškodb vztrajam na končnem letnem cilju 3660 km. 8)

LP Zlatko - RAJZL
Uporabniški avatar
 Misho76
15 min teka za ogrevanje, stretching, intervali => 1 x 400 m, 5 x 200 m, 10 x 100 m, 15 min izteka, stretching.
Uporabniški avatar
 Misho76
Jutranja 10ka po ljubljanski betonski džungli ... od jutri naprej pa trail v prelepi naravi Kamenjaka en teden :mrgreen:
 vcobra
Danes je moja draga pozabla doma ene cd-je, ki jih rabi v službi, zato sem si nadel tekaški nahrbtnik, v meh vlil 1L vode in 8 kock ledu, dal v nahrbtnik še cd-je in odtekel počasi do njene službe (iz centra lj do viča)...od tam se podaljšal do dolgega mosta, nato pa po pst-ju do koseškega bajerja od tam pod rožnikom do živalskega vrta, na rožnik in spet dol do gostilne Čad, od tam pa do doma... počasnih 17km
sem pa bil neizmerno hvaležen tistim kockam ledu v mehu, ker je bilo vroče za pop.....
Uporabniški avatar
 bor©
Jutranjih 11 v Šentilju. Sedaj pa na službeno pot in morda še kak večerni tek v Nemčiji. Na današnjem teku je števec pokazal prvih 1000 km :D
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA