Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Še z gokartom se nisem v življenju peljal, pa sem moral laufati po taki stezi v krogih. :wink: Nič ne de, glede na moje hribovske noge sem ušpičil samo maraton. Nič nisem na asfaltu in to se močno pozna :? Drugače pa zanimiv koncept ko se stalno srečuješ, mislim da je to na take vrste tekih dobra kombinacija.

Rezultati:
http://at.srichinmoyraces.org/files/at/ergebnisse/6h_langlebring_erg12.pdf

Ta tek se uvršča v pokal tekov v večih znamenitih mestih. Septembra bo na vrsti Munchen. :D

http://herocup.com/

Čestitke vsem, še posebej Boris in Maja sta navdušila. Ostali pa več kot dobro.

lp
Marjan
Še VIDEO :wink:

Uradni rezultati kažejo, da so mi šteli dva kroga manj, kar sem ugotovil že med tekom, a kdo bi se sekiral, ker smo v moji kategoriji bili samo trije :mrgreen: Sem pa za to verjetno kriv kar sam, ker sem si med tekom preoblekel majico iz oranžne v belo, ob tem pa tekel dva kroga brez številke :? . Sicer mi je moj "števec" ob prečkanju štartno ciljne črte sicer nekaj mahal, a zgleda da ne za to, da bi mi vpisal pretečen krog. :argue:
lonely napisal/-a:Sem bil lani...predlani...in vem,kako je to šlampasto narejen tek.

Jaz se pa ne strinjam s tabo. Meni se pa zdi, da se organizator res potrudi.
V kolikor nimaš kakšnih svojih posebnih procedur med tekom (glede pijače in hrane) se mi zdi, da je vsega dovolj. In tudi zelo raznoliko.
Glede štetja in ostalega je ta prireditev nekoliko posebna, ampak meni je prav zaradi tega všeč. In roko na srce, tudi na Sladkih6, ki je res odlična prireditev, je bilo brez čipov problem s štetjem krogov. Ampak meni je to razumljivo, saj je verjetno težko biti skoncentriran vseh 6 ur. No, jaz imam srečo, meni so kroge vedno prav prešteli. Če bi se pa za kakšnega zmotili, pa tudi nebi znorela zaradi tega.

Ostalo so že skoraj vse napisali. Moj letošnji tek je bil v skladu s trenutnimi razmerami. Razbito koleno na podlago slabe kondicije pač ne more dati nekega zelo dobrega rezultata. Kljub temu mi je uspelo preteči (in prehoditi) 45 km, zato sem bila kar zadovoljna :wink:

Nekaj je pa Loni pozabila... na podelitvi so izpostavili, da je zajc sam pretekel več, kot tretjeuvrščena štafeta :D

Še enkrat čestitke prav vsem :clap:
nana napisal/-a:
lonely napisal/-a:Sem bil lani...predlani...in vem,kako je to šlampasto narejen tek.

V kolikor nimaš kakšnih svojih posebnih procedur med tekom (glede pijače in hrane) se mi zdi, da je vsega dovolj. In tudi zelo raznoliko.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ojoj -nana- sej sta bila z Milenkom....vesel sem bil vajine navzočnosti (sem vesel vajine navzočnosti,kjerkoli vaju zagledam...ker vaju resnično spoštujem ) ..predlani si me premagala :clap: ) nisem mislil zaiti v negativen kontekst celotne prireditve...le nakazal sem na to,da se da taka prireditev da izpeljati bolj kakovostno...kot to dela ful komercialno vertiran -Sry moi chim- :D
----------------------------------------------------------------------------------------------------
lonely napisal/-a:
nana napisal/-a:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ojoj -nana- sej sta bila z Milenkom....vesel sem bil vajine navzočnosti (sem vesel vajine navzočnosti,kjerkoli vaju zagledam...ker vaju resnično spoštujem ) ..predlani si me premagala :clap: ) nisem mislil zaiti v negativen kontekst celotne prireditve...le nakazal sem na to,da se da taka prireditev da izpeljati bolj kakovostno...kot to dela ful komercialno vertiran -Sry moi chim- :D
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Nana..iskreno se ti opravičujem,če na kak dogodek,imava različne poglede....sej smo ljudje :?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA