Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 grb
RoKo napisal/-a:Lahko tudi krajšate-Petrinje levo in do križišča za Podgorje, tam ravno , mimo kamnoloma Črnotiče v križišče na Črnem kalu. Ravna, popolnoma neprometna cesta.

Ma ja ampak bo tema in zalutamo 100% :-) Na zemljevidu sem gledal in se ze lepo vidi. Tam pa dvomim da bo.
Uporabniški avatar
 grb
ROSI64 napisal/-a:Nič pa ni napisano kdo gre :?: :?:

Očitno nekateri na skrivaj trenirajo :wink: :lol: :lol: :lol:

zajc
Primož Gašpirc
Blaz Slapar
v postojni se nam pridruzi se ugor

aja pa jaz :-)
Uporabniški avatar
 ROSI64
Vročina vam kot kaže ne bo prizanašala :oops: :oops:

Če vam slučajno ne bo šlo vse po planih in boste mogoče v težavah, me lahko pokličete na gsm. Ga bom imel pri vzglavniku. :D

SREČNO :laola
Uporabniški avatar
 RoKo
grb napisal/-a:
RoKo napisal/-a:Lahko tudi krajšate-Petrinje levo in do križišča za Podgorje, tam ravno , mimo kamnoloma Črnotiče v križišče na Črnem kalu. Ravna, popolnoma neprometna cesta.

Ma ja ampak bo tema in zalutamo 100% :-) Na zemljevidu sem gledal in se ze lepo vidi. Tam pa dvomim da bo.

Široka dvopasovnica.............. še ena krajša za Divačo skozi Kačiče mimo Rodika do Kozine...izognete se dolgega kačiškega klanca..... aja ste že na poti, kdo bo to bral. Srečno. :laola
Uporabniški avatar
 ROSI64
ROSI64 napisal/-a:Grb je trenutno v Rižani, ostali se pa verjetno že kopajo.

Dajmo Grb, vem da si pravi borec in vem da boš zmogel. :laola
Dajmo še malo. :laola

Grb poslal SMS. On je v Rižani, vsi ostali pa že v Kopru.

Bravo fantje :clap: :clap: Grb še malo :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA