prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hja danes sem vaju srečal in ko sta zdrvela mimo mene, sem ugotovil da sta dobesedno šprintala čez PST.

Čestitke za PB.

vsekakor sem velikorat razmišljal da bi se pridružil, ampak pri takem tempu žal nimam možnosti, da vaju ujamem razen če tečem v kontra smer :)

Kid
zajc napisal/-a:Nočno neurje je s sabo prineslo ohladitev. Podarjeno "darilo" je bilo treba seveda izkoristiti :twisted: V vabo je ugriznil tudi Scooby, s katerim sva se dobila ob 4:10. Pričakovala sva, da bo bil PST poplavljen z vodo in sva bila pripravljena na najhujše (lučka, čoln, vesla, rokavčki :lol: ). V nasprotju s pričakovanji je bila pot praktično suha, vendar je na Žalah podrto orjaško drevo pričalo o silovitosti neurja :shock:

Tempo sva imela od začetka (in do konca) peklenski :twisted: Pričakoval sem, da bom zakuhal na Golovcu. Očitno mi je ozračje ustrezalo (in Scoobyju), da sva do konca nadaljevala v nezmanjšanemu tempu brez kakršnihkoli težav. Scooby je sicer nekaj omenjal, da mu popuščajo moči, vendar ni nič kazalo, da bi bil utrujen. Vmes sva "preskočila" dve oviri. Podhod na Viču pod železniško progo je bil poplavljen, da sva lezla čez progo in skozi grmovje. Ugotovil sem, da imajo vrtnice še vedno trnje :lol: Tik pred koseškim bajerjem je ležala ogromna veja ampak sva jo preskočila kot dve gazeli.

Ko sem tik pred koncem ugotovil, da lahko postavim svoj osebni rekord, sem pospešil in... Kljub temu, da so nama dobesedno metali ovire pod noge :lol: mi je uspelo popraviti svoj najboljši čas na (~500 metrov podaljšanem) PST za 59 sekund, ki znaša zdaj 2:35:16 8)

Scoobyju se zahvaljujem za pomoč in družbo :clap:

Odštevam, še 26x.

Uf, dobro, da sem "zahinavila". :shock:
:clap:
maca napisal/-a: In sem začela trenirati plavanje-luže ob Biotehniški meni do kolen, pa sem veselo gazila. To pomeni da se pripravljam tudi na duatlon.

Bilo je krasno.

Čestitke maca
in mali popravek duatlon je kolo in tek. Voda (plavanje) in tek je akvatlon.
Hitri teki v zadnjem času na PST se mi poznajo, predvsem pri motivaciji :oops: Zato sem danes spal do 6h, ob 7h pa sem razmišljal, če bi sploh šel na PST. Zaradi ugodnih temperatur sem stisnil zobe oziroma sem se brcnil v leno rit in vseeno šel. Tempo sem imel v primerjavi z vsemi letošnjimi teki dober. Na 25. km sem srečal ROSI64-ja. Pregovoril sem ga, da se je obrnil in nadaljeval pot z mano. Prava redkost je, da kdaj skupaj tečeva. Tokrat sva imela v družbi še "virtualnega tekača", ki je bil očitno "utrujen", ker sva ga brez problema prehitela :lol: Medtem sva srečala še Kovita in kmalu nato še Blatnika. Kljub počasnejšemu tempu na koncu sem "obrnil" krog pod tremi urami 8) in prvič v življenju sem prehitel Garminovega navideznega tekača :lol:

Odštevam, še 24x.
zajc napisal/-a:Na 25. km sem srečal ROSI64-ja. Pregovoril sem ga, da se je obrnil in nadaljeval pot z mano. Prava redkost je, da kdaj skupaj tečeva. Tokrat sva imela v družbi še "virtualnega tekača", ki je bil očitno "utrujen", ker sva ga brez problema prehitela :lol: Medtem sva srečala še Kovita in kmalu nato še Blatnika. Kljub počasnejšemu tempu na koncu sem "obrnil" krog pod tremi urami 8) in prvič v življenju sem prehitel Garminovega navideznega tekača :lol:

Hvala za družbo, :D ravno prav si prišel nasproti, ravno v trenutku, ko mi je pri mp3 zmanjkala baterija. :D
Res je, želel sem si laufat z virtualnim partnerjev. Do srečanja z zajcem je še nekako šlo potem pa kljub zategovanju zavore, me je sila kar vlekla za zajcem, saj kot je sam napisal; "redko laufava skupaj" (sem prepočasen zanj) in to je bilo treba izkoristit danes. Pri zajčevem domu sem jaz nadaljeval še naprej, saj mi je manjkalo za naredit še najmanj 3km, a naredil sem jih potem še 5km, skupaj nabral dobrih 24 km, :D virtualnega sem pa nabrisal skoraj za 1 km. :lol: :lol:
A je tu kakšna oseba (moški/ženska) za družbo pri teku po severni strani PST enkrat do dvakrat tedensko zvečer po 4-8 km? Sem nov na tem forumu, občasen sezonski tekač, moški, 37 let, takole da imate vsaj malo predstave.
A je kdo za skupni trening :?: :?:

Start: Fužinski grad, 29.07.2012 ob 7:00 h

Tempo: počasen :D
ROSI64 tempom cca 6:19 min/km, cel krog ali malo manj, odvisno od družbe
Marjana tempo cca 6:57 min/km, od Fužin do Vojkove ceste največ (smer Viča)

V primeru, da se še kdo javi velja napisano, v nasprotnem primeru greva sama pa drugih poteh in smereh, oziroma na kratko; "napisano odpade"
ROSI64 napisal/-a:A je kdo za skupni trening :?: :?:

Start: Fužinski grad, 29.07.2012 ob 7:00 h

Tempo: počasen :D
ROSI64 tempom cca 6:19 min/km, cel krog ali malo manj, odvisno od družbe
Marjana tempo cca 6:57 min/km, od Fužin do Vojkove ceste največ (smer Viča)

V primeru, da se še kdo javi velja napisano, v nasprotnem primeru greva sama pa drugih poteh in smereh, oziroma na kratko; "napisano odpade"

Vabljeni :!: :!:
Z Marjano imava družbo :D

Trenutno na seznamu:
:arrow: ROSI64 cel krog
:arrow: Marjana od Fužinskega gradu do Vojkove
:arrow: Simona verjetno cel krog
:arrow: zajc ni še potrdil 100%

Vabljeni še ostali :D
ROSI64 napisal/-a:
pajo napisal/-a:Bi šel samo kako do Fužin?

Lahko te pridem iskat :D pa tudi s Fužin domov te lahko potem peljem :wink:

Mega! Hvala. :clap: Sporoči uro in kje naj te čakam. Rabita buče? :D
pajo napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:
pajo napisal/-a:Bi šel samo kako do Fužin?

Lahko te pridem iskat :D pa tudi s Fužin domov te lahko potem peljem :wink:

Mega! Hvala. :clap: Sporoči uro in kje naj te čakam. Rabita buče? :D

Ob cca 6:30 kraj pa povej sam, kje ti je lažje, meni je vseeno, saj se bom vozil :lol: :lol:
Jaz sem bolj presni prehranjevalec, tako da bučke so dobrodošle :D :wink: hvala

Marjana je zelo vesele, ker greš z nami laufat :D
  • 1
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA