Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
No, sva šla ob 11.00 z Indyem na najin tek :D . Ubogega reveže je sparina čisto uničila, obadva sva imela en pit-stop :oops: , vodo je pa ob prihodu do avta najprej in večino dobil on :D . Lepo na izi bosih 6 km. Hja, danes sva imela kar nekaj opazovalcev, dve gradbišči ob cesti (uč, auč, pesek :oops: ) in ludeke s takimi :shock: ...hi, hi, dva bosonogca sta šla mimo - za enega so navajeni, za drugo pa očitno ne :-- . Vendar je pa prijalo :clap:
Imejte se polžki :laola
Uporabniški avatar
 lenči
No, saj izgleda, kot da sem edina polžka, ki teče :lol: :-- . Saj vem, da nisem, samo pišem pa res :D , se vidi, da sem na dopustu in ima več časa :lol: .
Danes pa sem šla malo potrenirat za Zagorsko. Indya je vzel v roke moj dragi, jaz pa sem zraven šibala...no, onadva sta zraven mene :oops: :D . Sem se kar trudila in rekordno oddelala 8km traso (Ksenija jo pozna :wink: ). Še najbolj je v sparini trpel Indy, meni je bilo prav luštno :clap: .
V nedeljo pa spet en tempo tek, da se malo k sebi spravim, v torek me čaka K-Rožnik in kolikor poznam Pajota, bo to spet letelo :lol: :D
Polžki, imejte se :laola
 mausi
evo še ena Polžka se vrača :-- po dolgem času sem danes spet tekla in to z vozičkom - naš malček je užival, očitno je bilo zelo zabavno ko sem sopihala :lol: no ampak enkrat je treba začeti ponovno migat kajne?! plan je 10tka na LM, tko lepo počasi nekje v ozadju z vozičkom...
Uporabniški avatar
 lenči
mausi napisal/-a:evo še ena Polžka se vrača :-- po dolgem času sem danes spet tekla in to z vozičkom - naš malček je užival, očitno je bilo zelo zabavno ko sem sopihala :lol: no ampak enkrat je treba začeti ponovno migat kajne?! plan je 10tka na LM, tko lepo počasi nekje v ozadju z vozičkom...

Bravooooooo :laola a ne da je luštno :wink: :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Današnji tek me je pa "uničil" :oops: ...sicer sem naredila odličen trening, samo trikrat na polno ta teden je bilo kar hudo zame...torej torek K-Rožnik odpade, v soboto bo pa prevroče za rekorde :oops: . Nič zato, že od semptebra lani nisem naredila mesečno takšne razdalje :D . Malček počivanja do sobote bo prijalo, pa še vročinski val napovedujejo :oops: :? .
Polžki imejte se :laola
Uporabniški avatar
 pajo
Če ne bom cele dneve nekje na ... bo v soboto kar luštno lenči. Ma kaj bo vroče. Bova pa bolj po senci šla. :FO:
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:Če ne bom cele dneve nekje na ... bo v soboto kar luštno lenči. Ma kaj bo vroče. Bova pa bolj po senci šla. :FO:

Pajo, če najdeš ti kje senco, dobiš v cilju za pir :clap: :--
Uporabniški avatar
 Asparagus
Tudi jaz še migam in upam, da se bo vrnila kondicija iz pred leta, dveh nazaj. Bila sem že na dopustu, kjer sem sicer trikrat menjala lokacijo in naredila precej kilometrov v avtu, kljub temu pa sem uspela opraviti par jutranjih tekov.
Avgusta nameravam teči ali kolesariti vsak drugi dan, iti na kakšen izlet v hribe, opraviti kak fitnes v domači hiši ali na vrtu...načrti so ambiciozni. :wink:

Pajota spremljam zadnje čase na forumu, kako kilometrino ima in kako teče z ultramaratonci
in lahko rečem samo bravo :clap: . Lenči pa je itak vedno pridna in motivirana.

Pozdrav tudi vsem ostalim.

A.
Uporabniški avatar
 pajo
Hvala Alenka :D . Samo videz vara meni verjemi. Ostal isti polž kot si ga poznala. Nobene spremembe.
Uporabniški avatar
 lenči
No, Lenči sedaj lepo goji leninitis :D :-- :oops: . Še nisem prepričana, če bom spravila tole leno rit danes v miganje, da preverim,kako so mišice. Ah, v soboto pa Zagorska :oops: , tole ne kaže nič luštnega za polžke :? . Hja, bomo že preživeli, saj imajo pločnik, po katerem lahko prideš do cilja :lol:
Imejte se polžki in pridno migajte :laola
Uporabniški avatar
 levinja70
lenči napisal/-a: Ah, v soboto pa Zagorska :oops: , tole ne kaže nič luštnega za polžke :? . Hja, bomo že preživeli, saj imajo pločnik, po katerem lahko prideš do cilja :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: Gledena pripravljenost, ki jo kažeš v tem trenutku bi rekla vic leta :-- . Verjamem, da boš razturala in, da pločnika sploh ne boš potrebovala.
Uživaj v soboto.
Polžki skrivajte se v senci ...... vroče bo..... še naprej :--
Uporabniški avatar
 levinja70
Asparagus napisal/-a:Tudi jaz še migam in upam, da se bo vrnila kondicija iz pred leta, dveh nazaj. Bila sem že na dopustu, kjer sem sicer trikrat menjala lokacijo in naredila precej kilometrov v avtu, kljub temu pa sem uspela opraviti par jutranjih tekov.
Avgusta nameravam teči ali kolesariti vsak drugi dan, iti na kakšen izlet v hribe, opraviti kak fitnes v domači hiši ali na vrtu...načrti so ambiciozni. :wink:

Pajota spremljam zadnje čase na forumu, kako kilometrino ima in kako teče z ultramaratonci
in lahko rečem samo bravo :clap: . Lenči pa je itak vedno pridna in motivirana.

Pozdrav tudi vsem ostalim.

A.

Z malimi koraki premikamo meje človeštva (beri svoje meje)
Preizkušen recept..... uživaj kot si in kmalu boš tam, kjer si bila.
Uporabniški avatar
 pajo
lenči napisal/-a:No, Lenči sedaj lepo goji leninitis :D :-- :oops: . Še nisem prepričana, če bom spravila tole leno rit danes v miganje, da preverim,kako so mišice. Ah, v soboto pa Zagorska :oops: , tole ne kaže nič luštnega za polžke :? . Hja, bomo že preživeli, saj imajo pločnik, po katerem lahko prideš do cilja :lol:
Imejte se polžki in pridno migajte :laola

Mogoče rabiš družbo? Levinji pa brata nalimam na šimbas pa naj letita do Zagorja. :?
Uporabniški avatar
 lenči
Pa smo spravili naše riti v pogon :lol: ...tako počasi, na izi, ker hitro ni šlo :oops: . Moj je sprehodil zraven še Indya...samo zna teči moj tudi počasi :heart :clap: . Uh, saj bo šlo v soboto, samo tempo je pa pobegnil...no, saj bo še prilik, največja šele prihaja, tam oktobra :D .
  • 1
  • 332
  • 333
  • 334
  • 335
  • 336
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA