Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Spoštovane tekačice in spoštovani tekači!

Tradicija teka v zagorski dolini izhaja iz 60-ih let preteklega stoletja v obliki štafetnih tekov Orehovica - Zagorje. Tokrat vas vabimo na 8. tek in pohod po zagorski dolini, ki bo v soboto, dne 04.08.2012 s startom ob 17. uri v kraju Polšina (pod trojanskim klancem) in ciljem v Zagorju ob Savi na 10,5 km dolgo progo. Zaradi prijavnega mesta v Zagorju in prevoza na start obvezno pridite vsaj uro in pol pred startom na zborno mesto pri nogometnem igrišču Zagorje, kjer vas bo pričakalo prijazno osebje :wink: :oops: :D .
Poleg tega teka, ki šteje za Štajersko Koroški pokal v tekih lahko s seboj pripeljete tudi otroke na 300, 500 ali 1.000 m dolgo progo in/ali se podate na pohod :laola.
Verjamemo, da bi kot tekačica in tekač želeli videti svoje otroke pri teku, vendar žal zaradi omejitve ob zapori ceste in atraktivnosti trase to ni mogoče. Seveda lahko s seboj pripeljete spremljevalce, ki bodo poskrbeli za vse potrebno in skupaj pričakamo letošnjo zagorsko noč v počastitev občinskega praznika :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: . Najštevilčnejšo ekipo častimo s pivom - ste to vi :toast: ?
Izkoristite možnost predprijave na http://www.sdizlake.si ali pišite na info@sdizlake.si ali pokličite na 031-376-324, kjer dobite tudi ostale potrebne informacije.
ziga.subic napisal/-a:Super, letos pridem prvič na Tek po Zagorski dolini :) . Do sedaj mi nekako ni uspelo, kljub temu, da sem iz sosednje doline...
Kaka pa je kaj višinska razlika pri teku?

Ne vem, nikoli nisem imela priložnosti, da bi merila, kakšna je višinska razlika pri spustu....sama proga teka se večinoma spušča,tek po klancu navzdol........malenkost se dvigne samo , ko prihajaš v samo mesto Izlake....vse ostalo pa je več ali manj sput, dika....zelo zelo let tek, dobra organizacija, super družba, sprmljevalni program po teku. :laola :laola :laola škoda, letos brez mene :?
Da malo popestrimo dogajanje :laola na našem "Predmetu" smo se odločili, da dodelimo posebno nagrado tistemu, ki bo napovedal najbližji rezultat najhitrejšega časa našega teka na 10,5 km. Pravila:
- sodelujete lahko vsi: tekači :D , netekači :lol: in ostali :oops:
- veljajo le vpisane napovedi na tem "Predmetu" - 8. tek in pohod po zagorski dolini :TF)
- veljajo vpisane napovedi od danes do vključno 03.08.2012 do 23:59:59:999 :hack:
- v primeru enake razlike v + in v - ima prednost + (ker smo tekači pozitivni) :wink:
- v primeru vpisanega enakega rezultata ima prednost tisti, ki je to napisal prej po principu "kdor prej pride, prej melje" :argue:
- bomo podelili nagrado pred podelivijo "absolutno", ki je na koncu, če bo zmagovalec prisoten na podelitvi in se bo javil organizatorju do 18:30 (javite se vsi, ki smatrate, da ste zmagali) :clap:

Ostalo boste še vprašali. Če ne, bomo dodali kasneje.

Organizatorji teka
Glede na to da se proga spušča in da je brez kakšnih ovinkov bi napovedal
(popravek predvsem zaradi prijavljenega tekača Rikota Novaka)
33:29 ...
Nazadnje spremenil ris9, dne 01 Avg 2012, 08:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo vse se bo na ta tek še prijavil je težko rečt. Zanimivo, da zaenkrat ni prijavljen še nihče od dosedanjih zmagovalcev.

Jaz bom napovedal ime in čas zmagovalca, glede na trenutno prijavljene:
Severino Ogrizek, 36:40
Itak, da sta oba trenutna kandidata tudi v moji kategoriji. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA