Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 ROSI64
Nedelja je čas po programu za dolge teke; 19,9 km lahkotno z užitkom :D
Jaz grem na dolgi tek, zajc pa na regeneracijski tek, tempo imava pa enak :lol: :lol: še dobro, ker lahko tako vsaj kdaj skupaj tečeva :lol: :lol: :lol:
 janzi
Pred 5. uro sem že nabiral km okrog Šmarne gore. Dva kroga v zmernem tempu 5:05 kar je naneslo 45 km. V drugem krogu od Vodic do doma je bila prisotna prijetna naravna prha-dež. Pravi užitek. Je pač tako, da moram konec tedna kakšen km več odteči, če hočem čez dober mesec videti cilj v Logarski :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 pajo
Ponavadi ne pišem v to temo.Sedaj pa počasi na Rožniku podaljšujem km.12,5 km danes potem pa mojo ženičk,hčer in kandidata za zeta odpeljal v Opatijo. So pa lenči nove trase na vidiku samo ne brez vode. Bo tvoja družba več kot dobrodošla. Ja tudi klanci bodo. Klinc saj nisem kamela, ki lahko zdrži brez vode ne vem koliko časa.
Uporabniški avatar
 jernej555
skitnica napisal/-a:Za enkrat na prisilnem počitku, pa ne zaradi preveč teka, temveč poškodba pri delu v gozdu. Močan udarec na nart leve noge.

Želim ti čimhitrejše okrevanje :laola
Uporabniški avatar
 skitnica
jernej555 napisal/-a:
skitnica napisal/-a:Za enkrat na prisilnem počitku, pa ne zaradi preveč teka, temveč poškodba pri delu v gozdu. Močan udarec na nart leve noge.

Želim ti čimhitrejše okrevanje :laola

Hvala Jernej.
Uporabniški avatar
 Misho76
Prejšnji teden naredil dobrih 45 km v 4 dneh na Kamenjaku (objava pod 'Rt Kamenjak - špica Istre' s slikovnim gradivom). Danes jutranjih ležernih 11 km. Lep dan vsem, M
Uporabniški avatar
 Misho76
Ravno odtekel počasnih 6 km + 5 x 200 m intervalov sprinta. Jutri zjutraj še en bolj na uizi tek. Petek počitek in relaksacija v bazenu :mrgreen: V soboto pa v Zagorje na sončenje :lol: Fest bodte, lpM
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA