Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

bobsaap
Odlična izkušnja, po kateri na gorski tek gledaš nekoliko drugače!

Na štartu sem bil še nasmejan, skoraj nič živčen, a sem kaj hitro opazil, da sem štartal preveč zaspano in kaj hitro me je to kaznovalo. Ko se je pot zožala je bilo prehitevanje in napredovanje skoraj da nemogoče in vsak tekmovalec, ki sem želel mimo njega je vzel dodatne moči ... počakati je bilo potrebno na vzpon pred Kokrskim sedlom, tam se je že dalo malce stisniti zobe in koga malce lažje "preskočiti".

Vse pohvale gredo organizatorjem, okrepčevalnice so bile točno tam jer sem jih potreboval, ko mi je v glavo prišla misel po žeji, so se tam prikazale pomaranče, limone in voda, kot da bi si postojanke sam postavljal. :)

Nepozabe je bil trenutek, ko nad Kokrskim sedlom pridem na "ravnino", kjer se je dejansko dalo tudi malce teči in je na skali stal stric z orglicami ... prelepo in kar za sekundo sem se moral nasmejati kljub vsem mukam v nogah.

Nato še zadnji vzpon do vrha, mučenje, a se je splačalo ... ko sem prišel v cilj, sem kar malce zastal, presenetil samega sebe in se nekaj časa čudil, je sploh sem.

Izkušnja neprecenljiva, ki se jo praktično ne da opisati z besedami, to je treba probati - občutki na vrhu so nepopisni in odtehtajo vse napore gor in še posebej bolečine v kolenih pri sestopu in "musklfiber" v nogah danes. :)

Vsem tekmovalcem želim hitro regeneracijo in upam, da se kmalu spet vidimo na kateri od gorskih tekem. ;)

PS. Edina "pripomba" iz moje strani gre edino na zlate folije, ki so jih dobili le najhitrejši ... sem mnenja, da zeblo je na vrhu vse, tako hitre kot počasne. :)

LP, S
 AinE
Na Grintovcu sem bila prvič kot navijačica in zdaj še toliko bolj občudujem vsakogar, ki se spopade s to ekstremno težko preizkušnjo. :clap:
Za pot iz Kamniške Bistrice do najvišjega vrha Kamniških planin potrebuje povprečni planinec preko 5 ur (Vir: Hribi.net). Poklon vsem tekačem za odlične čase. :cast:

Še to : na vrhu me je presenetila poroka člana TF. :D
Čestitke tudi mladoporočencema!

Več na: http://www.kamnican.si/eritrejec-teklay ... grintovec/
LpE
Uporabniški avatar
 MAKALU
Kaj novega povedati o teku na Grintovec je skoraj nemogoče. Vesel sem, da sem lahko navijal za toliko znanih in manj znanih junakov gorskega teka. Čestitke organizatorju, tekmovalcem, navijačem in vsem ostalim, ki smo bili zraven :clap: svetovno znana imena, prijatelji s TF- ja, lokalni znanci in ostali :laola posebne čestitke mladoporočencema :clap: oglejte si moj pogled na tek skozi objektiv kamere :D

http://www.youtube.com/watch?v=LVnzc0yB ... el&list=UL

LP Andrej
Uporabniški avatar
 muc
MAKALU napisal/-a:Kaj novega povedati o teku na Grintovec je skoraj nemogoče. Vesel sem, da sem lahko navijal za toliko znanih in manj znanih junakov gorskega teka. Čestitke organizatorju, tekmovalcem, navijačem in vsem ostalim, ki smo bili zraven :clap: svetovno znana imena, prijatelji s TF- ja, lokalni znanci in ostali :laola posebne čestitke mladoporočencema :clap: oglejte si moj pogled na tek skozi objektiv kamere :D

http://www.youtube.com/watch?v=LVnzc0yB ... el&list=UL

LP Andrej

Makalu hvala za še en odličen video! :clap:

Sem te iskal po Grintovcu, da bi kakšno rekla ampak očitno sem orng meglen vidu :lol:
Uporabniški avatar
 AVI
Nekja malega-kratkega, kako je bilo:

http://www.davidkadunc.si/tek-na-grintavec-2012/

Naj še tukaj pohvalim organizatorje še posebej pa navijače, ki so zares pričarali fenomenalno vzdušje. Takšnega navijanja pa še ne... :clap: :clap: zares kapo dol.

In hvala vsem fotografom za slikce...tokrat enostavno ni bilo energije, da bi šla glava gor. :mrgreen: Tako, da se hkrati tudi opravičujem saj sem verjetno marsikoga spregledal... :wink:

Makalu hvala za "gibljive" slike...super je... :D :D :D
Uporabniški avatar
 MAKALU
Makalu hvala za še en odličen video!

Sem te iskal po Grintovcu, da bi kakšno rekla ampak očitno sem orng meglen vidu
muc

Tud pr men so bile težave :wink: sploh nisem vedel, da sem te posnel :D sem tolk ta prvi dve dekleti gledal, da sploh nisem videl muca kako jima je bil za zajčka, na posnetku si še eno mal naprej porinu :D ampak to sem šele potem doma vidu :clap: na tistem mestu je bila gužva, pa še megla se je dvigala in spuščala, tako da je bilo snemanje kar tako malo na približno :mrgreen: še enkrat bravo vsem, ti Aljoša pa si ful presenetu, po pravici povedano sem te pričakoval kakšne trinajst sekund pozneje :--

LP Andrej
 bobsaap
AVI napisal/-a:In hvala vsem fotografom za slikce...tokrat enostavno ni bilo energije, da bi šla glava gor. :mrgreen: Tako, da se hkrati tudi opravičujem saj sem verjetno marsikoga spregledal... :wink:

David, kljub naporom in višini na kateri smo se nahajali, nama je le uspelo spregovoriti nekaj besed ... in ja, "tam gori" si rekel, da te veseli, da še kdo prebere tvojo stran in moram ti reči, da z veseljem prebiram(o) tvoje reportaže. ;)

Upam, da se kmalu spet kje srečamo, z malce nižjim pulzom in bolj bistro glavo in rečemo kakšno besedo več ... ;)
 hoja
Čeprav se je teden že obrnil,so spomini na Grintovec še vedno sveži,mogoče samo malo popredalčkani.Bil je moj prvi in ne bo pozabljen. :clap:
Pohvale organizatorju in hvala vsem za vspodbudo ob progi,za fotke in seveda za filmček(kako lepo je slišati svoje ime,ko to najmanj pričakuješ :wink: ).
Res,bilo je lepo kljub naporu in želja po ponovitvi je povsem upravičena.
Lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA