- 02 Avg 2012, 08:36

Imaš od legende Wege program pa začni z njim. Vsaj prebereš lahko. To pa nič ne stane koristi pa.

pajo napisal/-a:Imaš od legende Wege program pa začni z njim. Vsaj prebereš lahko. To pa nič ne stane koristi pa.
kiak-ica napisal/-a:...kot osnovnošolka in v srednji šoli bi dala vsak prost trenutek za tek...vendar proti koncu srednje šole sem kar naenkrat prenehala in do danes ko jih štejem 28 let nikoli več naredila nobenega več km, niti se ukvarjala z nobenim športom...verjeten če bi imela težave s kg mogoče celo bi se...vendar resnično nič športa v mojem življenju... prioriteta je bila služba,razvada pa kava in cigareti...Čas je za spremembo...in naj vam povem danes bo tisti dan ko bom začela migat...čeprav se sliši mogoče smešen...neumno, želim pa si preteči ljubljanski polmaraton...čeprav si želim že prej udeležit kake desetke...sicer pa bom videla kako mi bo šlo...
Mogoče mi je na nek način motivacija tudi tale forum, kjer bom delila izkušnje, vas kaj povprašala...vas pa naprošam če imate kak nasvet...vas prosim zanje...kajti oktober bo kmalu tu...in vsaka informacija mi bo prišla prav...
kiak-ica napisal/-a:danes bo treba počivat...ker tele noge pa hudičevo bolijo...sem slabš kot kaka babica
lonely napisal/-a:Tilcara napisal/-a:Včasih pa le odgovorim, ko vidim, da si še nekdo postavi cilje, ki sprva morda zvenijo tako zelo visokoOdvisno od posameznika, koliko poguma, volje, prepoznavanja svojega telesa in sposobnosti ter zaupanja vase ima.
Pri meni se je začelo leto dni po drugem porodu, ko sem si počasi zastavila, da bom odtekla polmaraton, nato pa maraton, vse v enem letuTelesno sem morala začeti od začetka. Pridobiti nazaj mišično maso, moč in voljo, da le pridem na svojo prvotno težo in se s tem izognem poškodbam. Pestile so me nove preizkušnje; dva majhna otroka, služba, partnerstvo in tek. Kako vse bom zmogla, mi ni bilo jasno, vem pa le, da sem tako zelo potrebovala gibanje, stik s svojim telesom, se tudi za trenutek odmakniti in poskrbeti zase. Tako se je vse skupaj začelo. Najprej polmaraton, nato PRVI peklensko vroč maraton, a nisem obupala
Dobila sem voljo za ultre, trenutno pa tečem od hitrih 10-tk naprej, vse do 75 km.. Tečem skupaj slabi dve leti, toliko o moji poti do cilja
Moj tihi cilj je preteči "domačo obljubljeno traso" po kateri se že vse življenje furam, pa sem si rekla, zakaj je ne bi še odteklaEnim se zdi iztirjeno, drugim nemogoče, tretjim vsekakor možno, ker sem "trma", "nadarjena"... ostalim pa.. individualno, vsak po svoje, samo da ste srečni. Jaz pa grem po svoji poti naprej, saj se sama najbolje poznam
![]()
Enako želim tudi tebi in verjamem, da bo šlo, če si tudi sama zares želiš. Držim pesti
LJUDJE....a smo res tko hudo definirani1... mar sem JAZ,tisti ,ki ne zasluži minimalen respect.
Tilcara...z nobeno besedo nisem hotel kompromitirati tvoje dosežke,
tvoja nenehna degradiranja moje osebnosti,te bodo prepričala v eenostaven pogled,da brez mene ne bi bila,to kar si. tvoj High bi bil DM tek..celoten folk ...bo priča temu
Svoj prvi maraton,ne bi pretekla brez mene......svoj drugi...tretji.četrti....tudi ne
čE pač rabiš preizkus 100 -tih moških pri magesteriju...ok,naj bo ObIVANKENOBI 67-I
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA