Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

lonely napisal/-a:
Čas bo 35.20....

Lonely, po mojem bi morali dati tebi nagrado, katero si razdeliva na pol. :D
Res si zmagal. Jaz pa v zmagovalcu. Nagrade ne bo dobil nihče od naju, ker bi morala biti takrat tam.
TAE.......moje spoštovanje do tebe in tvoje družine......ne bo kompromitiralo par evrov.
Če ŠD IZLAKE definira svojo poštenost.....je nagrada tvoja,,,,tae.....TI PA SI -->.redek primer iskrenosti na TF !
lonely napisal/-a:Rezultatov pa ni..aha,,,Jugoslavija..".bit če"

Sej ste vsi v Zagorju...Jugoslovani...sram vas bodi !

V VELENJU....,je celo kip diktatorja.....ah ...jebo vas Tito,bosančki :mrgreen:

Pa verjemite,jaz imam čist obraz...vi,ki špilate NGU.....ITAK ZAPAH,ZA ODDIH :

Matej Markovič...in služabnica Ksenija Roglič....očitno sta zgrešila življenje,,,,
Srbijanec....na ić.....ali bejba na ić.......to je to ...jugo

Markovič,prijatelj...POP TV,te sprašuje,kolk keša si porabil ,na Kanarskih otokih,z Leni ?

Lonely "U" :wink:

počasi te imam dovolj veš... mi boš tudi tukaj grozil?
Ksenija napisal/-a:
lonely napisal/-a:Rezultatov pa ni..aha,,,Jugoslavija..".bit če"

Sej ste vsi v Zagorju...Jugoslovani...sram vas bodi !

V VELENJU....,je celo kip diktatorja.....ah ...jebo vas Tito,bosančki :mrgreen:

Pa verjemite,jaz imam čist obraz...vi,ki špilate NGU.....ITAK ZAPAH,ZA ODDIH :

Matej Markovič...in služabnica Ksenija Roglič....očitno sta zgrešila življenje,,,,
Srbijanec....na ić.....ali bejba na ić.......to je to ...jugo

Markovič,prijatelj...POP TV,te sprašuje,kolk keša si porabil ,na Kanarskih otokih,z Leni ?

Lonely "U" :wink:

počasi te imam dovolj veš... mi boš tudi tukaj grozil?

Ksenija, se nas je že kar nekaj nabralo, ki bi se podpisali pod tvojo izjavo :wink:
prijateljstvo gor ali dol... resno razmišljam o prijavi... vse grožnje, ko je grozil, da me bo ubil, imam shranjene... očitno me tip resnično sovraži, ker je dovolj že povezava s krajem teka, žal s tem tudi Mateja... in Željko, nisem samo jokica, znam tudi udariti nazaj...
ps vsaj tega nisi tokrat napisal, da nimam časa odgovorit, ker seksam... ej prijatelj moj... kam si ti zašel...evo sem našla čas zate...
Izjave Željkota zahtevajo ukrepanje administratorjev tega foruma, ker pač v pravilih predvidevam piše, da smo vljudni in še kaj v tej smeri....
Po domače smo včasih temu rekli ban z blokado IP in pika.
Seveda je to skrajni ukrep in eden pač mora zmagati tudi v kategoriji ban. Zgleda ,da bo to Željko.
raf napisal/-a:Izjave Željkota zahtevajo ukrepanje administratorjev tega foruma, ker pač v pravilih predvidevam piše, da smo vljudni in še kaj v tej smeri....

Mal prebiram tud kakšne tuje forume in lahk ugotovim da na takem nivoju pa lahko pišejo samo osebki, ki so zelo kosmati pa z rokami do tal (upam da ne delam krivice komu) :oops:
Škoda, da taki osebki ne najdejo foruma na svojem nuvoju. Osebek z manjvrednostnim kompleksom, ki se brani z napadanjem okolice, ne bo nikoli skapiral, da je njegov večvrednostni kompleks samo pohabljen izhod v sili .! Škoda TF

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA