Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
kiak-ica napisal/-a:
Radolca napisal/-a:počasen tempo 5 km v 20-ih minutah :?: :?: :?:
tak tempo po mojem mnenju lahko doseže približno 20% tekačev s tega foruma :!:
si se po mojem mal zmotila :wink:

:D nisem se zmotila...natančneje 20min in 12 sec....sicer pa čas ni pomemben...vse drugo bolj...to da tečem, da se nisem rabila ustavljati...in da se počutim super...a je tak?

Če si prepričana, da se nisi zmotila pojdi na stadion in se štopaj. 5km je 12 krogov in pol. Glede na to da ti je bil to počasen tempo ne bo hudo še enkrat odteči enako razdaljo (lahko še malo pospešiš in prideš mogoče celo pod 20min). Če ti bo res uspelo končati okrog 20min se ti bodo klanjali vsi tekači. Če pa boš dokončala pod 25min pa si lahko tudi zelo ponosna nase. Pa sporoči kako je šlo in verjemi, tudi če je prišlo do napake nič zato, važno je da ti gre in da uživaš v tem kar počneš. Pa sporoči rezultate, če imaš dobro uro bi bilo zanimivo (in vsaj zame - uporabno) videti še čase krogov.
jah ne vem kaj naj rečem...fant mi je premeril dolžino sicer z avtom,štoparica pa je bila v njegovih rokah......še sanja se mi ne kaj je dober in kaj ne...ste pa me tko zmedli...kot da sem napisala ne vem kaj...ampak se bom šla preverit in to na stadion...ko to naredim...sporočim...da bom vsaj videla kako neumnost sem napisala...nočem pa nobenega zavajat...saj zato pa tudi tuki komentiram...mogoče je pa res napaka...no čas je že pravi...mogoče le km niso bili pravi...se bom preverila na stadionu...pa mi bo mogoče potem še men neroden...če bom videla da sem napisala kako neumnost...
Kolegica eno uro si kup, pa boš vedela na čem si :wink: Upam, da te partner ni naplahtal z namenom vzpodbude ali pa pozabil vklopiti štoparico na začetku :lol: hec, hec ... če pa je napisano res, se boš pa morala na TF10 prijaviti v boljšo skupino :wink: lpM
kiak-ica napisal/-a:ampak se bom šla preverit in to na stadion...ko to naredim...sporočim...da bom vsaj videla kako neumnost sem napisala...nočem pa nobenega zavajat...saj zato pa tudi tuki komentiram...mogoče je pa res napaka...no čas je že pravi...mogoče le km niso bili pravi...se bom preverila na stadionu...pa mi bo mogoče potem še men neroden...če bom videla da sem napisala kako neumnost...

Ne skrbi - nič zato. Toliko komentarjev je bilo ker si pač napisala tako superioren čas in razdaljo. V 20min bi pričakovali 3km počasnega tempa oziroma 4km že res hitrega (od začetnice). 5km je pa ogromno v tem času - za začetnika je bolj pričakovanih 30min (za takega, ki reče, da je šlo za počasnejši tempo pa še kakšno minuto zraven).

Torej ne sekiraj se in nas preseneti s časom na stadionu. :clap:
vsi ti privoščimo, eni pa zavidamo, tak tempo :!:
ko so že napisali, bolj natančno izmeri pretečene razdalje, če ne drugega pojdi na mapmyrun, pa mal pomeri koliko je kje dolgo.
po cigaretih in kavi ter začetku v avgustu, si prav eno super hitro dekle :!:

za mene boš vedno neulovljiva :|
Oh ne sekiraj se punca, tut jz sm se že v uvodu tako zafrknil, ko sem delal pred sestavo programa za maraton test na 10km in sem preteku razdaljo v 45 minutah..čist navdušen jasno, ker sm jo preteku brez težav in sem imel občutek, da bi šlo še kaj hitreje...

Nakar me zemljevid postavi na realna tla, da sm dejansko preteku komaj 8.800m. :oops:

Pol pa ni blo več takega navdušenja... :mrgreen:

Se zgodi..na napakah se učimo! :D
evo...sicer sem včeraj tekla drugje...danes bom od Žeje pri Komendi do Qlandie Kamnik...to je ravno 5km po navedbah Google map...pa da vidim...bo verjeten jutri bolj realen čas.... :)

če bo rezultat popolnoma drugačen bo moj dragi dobil zaušnico :) :D
:laola
joj kakica napiši, kak čas imaš??? ker če je teb to ratalo, sem jaz fulll počasna, pa se hvalim z 10 km :oops: :oops:
počasni tempo men na sports trackerju kaže pri 5 km 34 minut :oops: :oops: , pa se afnam, da mam že kondicijo hihi
bemtiš, bom mogla bit bol pridna, bolje da ne veste potem moj čas na 10 km :-- :-- :-- :--
Bravo. Očitno si hitra.
Seveda se tudi jaz ne morem meriti s tako hitrostjo. Letos bo velik uspeh jit 10 km pod 1 uro. Pa še to, če bodo poškodbe mi dale malo miru :roll:
lp,
Miha
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA