Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 eelah
Ej, ej, ej, tititi Ziga... jaz sem tukaj že nekaj časa ;)
Uporabniški avatar
 eelah
Pa še en APEL!

Ker se bomo udeležili tudi s kužki, bi prosila, če bi se vzdržali petard in pokanja, da jim prihranimo :shock: strah, ki ga občutijo .

Pa, saj itak vem, da ste pridni!!!

Če pa ima kdo kakšno vprašanje glede petard-kužkov pa kar na mail: ilona.penzes@spic.si

Se vidimo, komaj cakam!!! :D
Uporabniški avatar
 MihaPR
Petard in pokanja bi se vzdržali tud brez kužkov :)
Tole bo fajn, sam upam, da ne bo kakšnih večjih nižanj temperature :(
 eggy
jest mam pa problem......nisem tekacica Roznika......ponavd sm na Golovcu....bom res rabila lucko, pa se kuzka :)
Uporabniški avatar
 Dule
eggy napisal/-a:....bom res rabila lucko, pa se kuzka :)

jaz mislim, da sploh ni obvezno imeti lučko, da bi se nam lahko pridružila na teku. Bo že itak toliko lučk (pa še Lučko bo :D ) tako, da bo svetlo k podnev.. se samo držiš ene lučke, ki ustreza tvojemu tempu, pa bo šlo.. :wink:
 eggy
Dule.....hvala.....sam da je za varnost poskrbljeno :)
....upam, da je kdo z lucko za bolj pocasen tempo :wink:
 Eos
caw.

jaz se vam bom tudi verjetno pridruzila, ce sprejemate nove clane oz. clanice :wink:

upam, da si mi ne bo treba sposodit kuzka za to priloznost. lucko pa vsekakor imam :D
Uporabniški avatar
 mare
Dule napisal/-a:

jaz mislim, da sploh ni obvezno imeti lučko, da bi se nam lahko pridružila na teku. Bo že itak toliko lučk (pa še Lučko bo :D ) tako, da bo svetlo k podnev.. se samo držiš ene lučke, ki ustreza tvojemu tempu, pa bo šlo.. :wink:

Dule jaz ponavadi tečem brez luči, ampak v množici migotajočih luči se mi zdi brez lastne precej težko teči, razen če se držiš koga, ki ima nekoliko močnejšo luč. Imaš ti s tem izkušnje?
Uporabniški avatar
 mihaperme
Eos napisal/-a:caw.

jaz se vam bom tudi verjetno pridruzila, ce sprejemate nove clane oz. clanice :wink:

Vsak je dobrodošel :!: :wink:
Uporabniški avatar
 Dule
mare napisal/-a:
Dule napisal/-a:

Dule jaz ponavadi tečem brez luči, ampak v množici migotajočih luči se mi zdi brez lastne precej težko teči, razen če se držiš koga, ki ima nekoliko močnejšo luč. Imaš ti s tem izkušnje?

Mare a veš da imam, ko smo tekli iz Mojstrane k slapu Peričnik sem bil brez lučke. Pa je kar šlo, so mi skoz drugi svetli. Sem računal na polno luno, pa se je sramežljivo skrivala za hribom.. :roll:
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D tisti zadaj brez srbi, z vami bom jaz. zagotovo se ne bomo izgubili :D :D :D
Uporabniški avatar
 tomaz ny
matjaz napisal/-a::D :D :D tisti zadaj brez srbi, z vami bom jaz. zagotovo se ne bomo izgubili :D :D :D

Da ne bo kakšne pomote, tudi Srbi lahko pridete :wink: :lol: :!:
Malo šale...
Uporabniški avatar
 lunca
A ste kaj razmišljali o tem, kako bo, če bo vse poledenelo? Ker je to moje prvo tekaško leto (še ne dopolnjeno!), še nisem v zimskem času tekla po Rožniku. V petek, dan po vsesplošni poledici v Sloveniji, je šla moja sestra ob 14h teči na Rožnik, vendar ni prišla daleč, ker je preveč drselo, medtem ko so bile ceste in pločniki že v redu.

Kaj mislite, se bo dalo teči v torek?

P.S.
Pozdravljam tek s kužki! Mi je zelo žal, da ga sama nimam več (letos je naša kužka dopolnila 17 častitljivih let in ni bila več zmožna za življenje :cry: )
Uporabniški avatar
 mirc
Včeraj(nedelja ob 15h) sva s TanjO tekla po dolgem času na Rožnik. V zgronjem delu so proge poledenele in je še kar šlo, potrebna pa je pazljivost in iskanje nepoledenelih delov ob robu. Ne predstavljam si pa, kako bi šlo v slabi vidljivosti oziroma v temi.

Predlagam, da se držimo nižje ležečih cest, nekje do 360 mnm.

Do kdaj bo predvidoma tek trajal?

Lp Mirč

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA