Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Tilcara
tabonir napisal/-a:
luks napisal/-a:Tudi jaz pridem.
Mi bomo z družino šotorili ob Pirkdorfskem jezeru.

Ima kdo slučajno karto proge za garmin? Me zanima, koliko bo klancev. :mrgreen:

Moja lanska GPS sled, ki pa zaradi goratega terena ni najbolj natančna;
http://connect.garmin.com/page/activity ... id=6215493

Dobra tekma, priporočam jo vsem!

Najbrž je pod gorati teren mišljen gozd, zaradi katerega garmin slabo vleče.
Hvala vsem za info.
Se vidimo :D
 sija
Pozdravljeni!
evo še mene z nekaj vprašanji; Ali je pot 21 km vsa označena, da ne bi kam človek zašel;)?
Ali so vmes postaje z napitki?
Ali se progo priporoča tudi nekomu, ki bi prvič poizkusil razdaljo 21km?-npr. meni:)
Koliko tekačev se predvideva?

Hvala, hvala za morebitne odgovore!

LP
Uporabniški avatar
 jegart
Pozdravljena!
Proga tako na 21 kot na 10 km je dobro označena. Okrepčevalnic je dovolj.
Nevem koliko si pripravljena tečt na 21 km, to veš ti najbolje sama.
Predvideva se okoli sto tekčev.
Razpis si prosim poglej zgoraj na začetku te teme.
Lepo vabljena pa na katerikoli progi boš tekla.
sija napisal/-a:Pozdravljeni!
evo še mene z nekaj vprašanji; Ali je pot 21 km vsa označena, da ne bi kam človek zašel;)?
Ali so vmes postaje z napitki?
Ali se progo priporoča tudi nekomu, ki bi prvič poizkusil razdaljo 21km?-npr. meni:)
Koliko tekačev se predvideva?

Hvala, hvala za morebitne odgovore!

LP

V kolikor jo prvič tečeš to progo, v kolikor bo to tvoja prva 21 km razdalja, ti priporočam, da se raje odloči za krajšo razdaljo 10 km, za svoj prvi 21 km pa si vzemi kakšen drugi tek.Na progi so postojanke z vodo, tek je lepo organiziran, poskrbljeno je za vse.Pride kar lepo število tekačev, saj se tek šteje za Štajersko Koroški pokal :clap: :clap: :clap:
Nažalost tudi ta tek letos za mene odpade.Dober :lauf: vsem skupaj želim :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 Tilcara

Tale zadeva ni slaba :wink: Brskam po netu, pa me zanima cca. oddaljenost kampa od Črne (prizorišča). Ne ljubi se nam preveč vozakat, bi pa z veseljem šotorili.
Uporabniški avatar
 jegart
Če bi rada šotorila, ti je najbolje ob Velenjskem jezeru, krasen kamp.
Poglej na netu za Kamp postavi šotor in pridi v Črno. Z veseljem te bomo pričakali, ne bo ti žal.
 sija
Nekako sem se psihično pripravila na 21km, se ga veselim. Zakaj prosim, bi bilo bolje,da za svoj prvi polmaraton izbirem kak drugi tek? Klanci, manj ljudi oz.spodbude,izkušenost-hitrost sotekačev..?
 luks
Tilcara napisal/-a:

Tale zadeva ni slaba :wink: Brskam po netu, pa me zanima cca. oddaljenost kampa od Črne (prizorišča). Ne ljubi se nam preveč vozakat, bi pa z veseljem šotorili.

Je oddaljen kake 3/4 ure. Mi imamo tam zraven prijatelje, zato bomo tam spali.
Uporabniški avatar
 jegart
Sija odteči tisto, kar misliš, da je prav in za
kar si se pripravljala.
Spodbude tekačev je dosti, boš pač tekla počasi kolikor boš zmožna brez pretiravanja.
Ti sama veš koliko si pripravljena.
sija napisal/-a:Nekako sem se psihično pripravila na 21km, se ga veselim. Zakaj prosim, bi bilo bolje,da za svoj prvi polmaraton izbirem kak drugi tek? Klanci, manj ljudi oz.spodbude,izkušenost-hitrost sotekačev..?

Tako ti bom napisala....vsak pozna sebe, svoje sposobnosti, koliko je sposoben in koliko zmore :clap: To je samo moje mnenje, moj namig, odločitev pa je samo tvoja in samo tvoja......ta pol maraton ni tako nedolžen, je kar nekaj vzponov, spustov, prilično je razgiban.V kolikor se ga veseliš, potem ga z največjim veseljem odteči, premagaj ga, veseli se svoje zmage v cilju :clap: :clap: :laola Vse je v glavi, tako pravi Zdravko C.Srečno v cilju, zmogla boš in za sebe zmagala :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 jegart
Še nekaj :Smo naročili da bo vse in posebej tiste kateri prvič pridejo na tek Kralja Matjaža da bo osebno Kralj Matjaž varoval i spodbujal na teku.Samo dobro voljo in hitre noge prinsite s seboj .
Uporabniški avatar
 IVAN14
Ja, letos je 31. Maraton kralja Matjaža. Tilcara, prav imaš-----
---------ČRNA IN RADENCI -------- to je zakon!!!
Sam, sem manjkal v Črni, štirikrat !! Prvič sem laufal v Črni na tretjem maratonu.
Tako, da,poznam vse proge, ki so bile v Črni. Sija, lani in predlani je gospa
Kazimira Lužnik, prelaufala progo 21km, v Črni!!! Koliko let ima gospa, pa se pozanimaj!
Osebno, pa računam, da bom kaj zaslužo.
Lp
Janez

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA