prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 miro
Če bi si želeli ogledati osvetljeni slap Peričnik , si ga lahko ogledate v teh prazničnih dnevih.
Slap bo osvetljen od 25. 12. do 5.1. 2005 in v tem času bi lahko organizirali nočni tek za ogled slapa.
Zbiram informativni datum in možne udeležence , da malo bolje organiziram analizo, kot pa je bila zadnjič.
Verjemite osvetljeni slap je nekaj nepozabnega, jaz bom tako , ali tako večkrat pri njem, seveda ponoči in podnevi.
Se vidimo?
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Kunec
Dva kandidata se zanimava za tek, imava čas ta torek ali sredo zvečer. Že čez dan popoldne pa nameravava v Tamar na smučeh. Morda še koga zanima in bi se pridružil. LP Darko.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Priznam, da sem jaz tudi med kandidati, ki bi šli tečt k slapu peričnik.
Seveda je pa odvisno od tega kdaj in pa kako.Če bi še kdo šel v tisti konec bi se mu rade volje pridružil v vožnji do slapa peričnika oziroma do zbornega mesta, kjer bi se organizirano dobili.
Ko pa bi odtekli ta sloviti tek pa bi lahko zopet naredili temeljito analizo tam kjer nas ne bi zopet ganjali iz kakega gostinskega brloga ravno sredi čudovite analize.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Tudi mene zelo mika ta "ceremonija", čeprav sem do Silvestra že "bizi". Toda, če se boste zmenili za 1. ali 2. januarja 2005 (tudi 3.1. kasno zvečer bi šlo) in ta datum ter uro tudi javno "obelodanili", prijezdim med vas :wink:
Uporabniški avatar
 miro
Po 3.1. bom imel popoldanski šiht , tako , da bi tekli brez mene.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 GTA
Miro, evo kandidata, samo napiši kdaj!

Lp!
Uporabniški avatar
 tini
Nedelja 2.1. ?
Uporabniški avatar
 lojzeP
hm, Tini - zelo telepatsko :D - namesto kisle župce, a :idea: :roll: - čiščenje telesa PRESS
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Genialno LojzP dopoldne grem na kakšen hrib popoldne pa če bo kak prevoz do tja gor pa še na en tek.Mislim, da je to krasna ajdija ker bom vsi lahko poanalizirali praznovanje novega leta, kakor ga bo pač kdo praznoval.In zopet se bo lahko analiza potegnila do ranih jutranjih ur.
No ostali, kje ste zdej, kje je romantika, ženske razprsajte se in doživite nekaj za potešenje duše :wink: .
Odprimo listo za ta datum jaz sem za.02.01.2005 slap Peričnik.
ČAO!
Uporabniški avatar
 GTA
Če je Miro za je men OK. Marathon lahko te jaz poberem, če se dogovorimo.

Lp!
Uporabniški avatar
 Vlajko
tini napisal/-a:Nedelja 2.1. ?

Good idea. :idea: V primeru potrditve tega datuma...priplavam... :wink:
 daša
Tudi jaz pridem, ce se dogovorimo za nedeljo, 2.1.
Bo res dobro delo po vseh novoletnih naziranjih s hrano.

LP,
Dasa
Uporabniški avatar
 pegaz
Živjo,
Mene bi tud veselilo videt tisti slap. Upam, da tempo v klanec ni prehud.
Sem si prebral debato + poročila s 1. teka k slapu, in moram priznati, da me je ta tek prav navdušil!

Aja, Miro, koliko km je planiranih?

Se vam pridružim v nedeljo, 2.1.! Kaj pa ura zbora?

Predlagam, da se preštejemo:
1. Miro
2. Vlajko
3. Tini
4. GTA
5. daša
6. LojzeP
7. Pegaz

-> če kdo rabi prevoz iz LJ v Mojstrano, naj se javi.

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Fotr
pegaz napisal/-a:Predlagam, da se preštejemo:
1. Miro
2. Vlajko
3. Tini
4. GTA
5. daša
6. LojzeP
7. Pegaz

8. Fotr