Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

Že dolgo imam v planu, da bi spet enkrat šel po trasi. Imel sem namen jeseni, seveda bi prej objavil tudi na TF. Računal sem na čas 7-8 ur, ker na "ogledni turi" oz. pri potrditvi članstva v klubu ne mislim dirkati.
5-6 ur zahteva kar hiter tempo. Če je nekdo sposoben preteči progo po prvotni trasi v štirih urah in pol, je mišljenje, da bo v šestih urah opravil na izy, zmotno.
btw., Jožko: je knjiga že na svojem mestu?
:juhuhu: :juhuhu:

LP, vencelj
Lahko bi se dogovorili, vendar:
:arrow: med tednom ne, ker je služba, razen morda, če bo 15. avgusta, ko je praznik, primerno vreme;
:arrow: 19. avgusta imamo tek na Ratitovec, 26. avgusta pa TF 10-ko in tek na Dražgoško goro;
:arrow: poleg tega se mi na enega od omenjenih datumov obeta družinski dogodek, ki ga ne smem (in ne morem) spustiti, a še ne vem, kateri vikend, tako da zaenkrat niti za omenjene tekme ne vem, kje bom lahko...

LP, vencelj
Opcija je tudi za ta vikend, 11.8. oz. 12.8.?...vreme primerno, ne bo žgalo, mogoče pade sem ter tja kakšna kaplja dežja.

Tekem res ne moreš spustit, zaradi ogledne ture, so pa po standardu čez vikend, tako da se takoj "mesec obrne" =)
Uheeec napisal/-a:Opcija je tudi za ta vikend, 11.8. oz. 12.8.?...vreme primerno, ne bo žgalo, mogoče pade sem ter tja kakšna kaplja dežja.

Sobota, 11. avgust ob 6.uri s Petrovega brda... :lauf:
Okrepčevalnica v nahrbtniku (dovolj tekočine!), zaloge se lahko dopolnijo na Kalu in Oblokah, priporočena uporaba palic :!:
:juhuhu:

LP, vencelj
vencelj napisal/-a:Sobota, 11. avgust ob 6.uri s Petrovega brda... :lauf:
Okrepčevalnica v nahrbtniku (dovolj tekočine!), zaloge se lahko dopolnijo na Kalu in Oblokah, priporočena uporaba palic :!:

vencelj napisal/-a:Gre še kdo?

Vabilo še velja :!:
:lauf:
dosegljiv na 040/ 726 743

LP
ZdravkoC napisal/-a:Vencelj ti samo rajcaš :lol:
Jaz bi z veseljem jutri zjutraj privrel na Petrvo brdo in opravil famozni krog vendar ... polno je vsega za prelaufat :D

Zdravko, ko si tole pisal, sva bila z Romano že v svojem "malem raju", v Sp. Danjah...brez interneta...
Pa drugič :!:

Uheeec napisal/-a:pa škoda, ker nisi prišel...sva se imela prav fino =)

Res je, prav fajn je bilo...poročilce pa sledi...

LP, vencelj
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 52

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA