prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

spela* napisal/-a:Ja, ja, Mojca, sem slišala, kako "počasi" si zadnjič tekla Golado! :shock:

Špela, to je samo 10km in Jusuf je bil kriv za to, ker mu je fajn šlo :--
(men pa tut :oops: ) :lol:, PST je pa čist nekaj drugega, imam malo rešpekta pred njim :oops:

LP, Mojca :wink:

p.s.: moram met denar s seboj, če me kje kaj ustavi, da si naročim taxi :lol:
spela* napisal/-a:Prideva s Kairosom na počasen tek. Če bo prehitro, vaju pač spustiva naprej. :wink:

Hitreje kot sem napisal ne bo :nono: ,pa čeprav bi lahko, se ne bom pustil sprovocirat, počasneje pa lahko grem :D
ROSI64 napisal/-a:
spela* napisal/-a:Prideva s Kairosom na počasen tek. Če bo prehitro, vaju pač spustiva naprej. :wink:

Hitreje kot sem napisal ne bo :nono: ,pa čeprav bi lahko, se ne bom pustil sprovocirat, počasneje pa lahko grem :D

Rosi, sej mamo čas :lol: zato pa začnemo tok zgodaj, moja Otka takrat šele ustane, ko se jaz že vrnem s teka (no ja, v nedeljo bo ziher ustala prej :lol: ).

Lp, Mojca :wink:
Nekaj se nas je pa nabralo :clap: tudi hitri bodo :clap:

Torej:
Nedelja, 12.8.2012
Start: Fužinski grad ob 6h

Cel krog tempo 4:35
zajc

Cel krog tempo cca 6:15 - 6:30
ROSI64
Marjana ?
spela*
Kairos
MojcaZ

Tudi ostali vabljeni, :D da ne bo potem komu žal :wink:
Danes je bil povsem običajen dan za tek. Nisem imel nobenih posebnih ciljev. Šel sem teči svoj 85. letošnji PST, celo brez nahrbtnika z vodo in kakršnekoli hrane (še WC papir sem pozabil vzeti s seboj). Na začetku se mi je zdelo, da zelo počasi tečem. Ko sem pogledal na uro, sem imel, nasprotno od mišljenja, tempo krepko pod 4 min/km :shock: Že en mesec imam namenoma v glavnem samo tempo teke in imam v primerjavi od prej povsem drugačne občutke za hitrost. Skratka, takoj sem zmanjšal hitrost in nadaljeval. Na vrhu Golovca sem ugotovil, da sem vseeno 10 minut hitrejši kot običajno. Ob tako hitrem času mi je prišlo na misel, da bi poskusil odteči svoj najhitrejši krog. Ob spuščanju, ki je moja šibka točka, sem imel zelo počasen tempo (preverjeno z uro), zato sem opustil misel na hitrejši tek.

Vseeno sem imel na Peruzzijevi odličen čas (pod 1:15). Takrat pa sem rekel, da poskusim, karkoli pač bo. Začel sem pospeševati in bil na Viču pod 1:50. Kljub temu, da nisem še ničesar popil (ali pojedel), sem izpustil okrepčevalnico (na pokopališču) in nadaljeval v nezmanjšanem tempu. Na koncu je bilo zelo tesno.

Tveganje, ker se nisem ustavil in popil vodo, se mi je izplačalo. Uspelo mi je popraviti svoj najboljši čas na (~500 metrov podaljšanem) PST (brez bližnjic!) za 1:11 minute, ki zdaj znaša 2:34:05 8)
ROSI64 napisal/-a:
pajo napisal/-a:DOST UŽITKOV.... :wink:

A tebe pa ne bo :( pa sem te imel v mislih, da naredimo celega. :wink:

Teden dni pred Koroško ne mislim preveč tečt... Lahko pa, da se vidimo kje na PST-ju.
kolikor mi je znano zajc začne pri LM in si približno izračuna, da pride do 6 ure v Fuzine in potem gremo po ravnini skupaj na Golovec in tam ga ponavadi ni več.....ker da v peto....
ROSI64 napisal/-a:Nekaj se nas je pa nabralo :clap: tudi hitri bodo :clap:

Torej:
Nedelja, 12.8.2012
Start: Fužinski grad ob 6h

Cel krog tempo 4:35
zajc

Cel krog tempo cca 6:15 - 6:30
ROSI64
Marjana ?
spela*
Kairos
MojcaZ

Tudi ostali vabljeni, :D da ne bo potem komu žal :wink:

Da nama ne bo žal, prideva tudi midva s sodelavcem.
Ampak na ta počasno varianto :oops:
  • 1
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA