Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 jedrnat
spela* napisal/-a:
Mišela napisal/-a:da se mi po zaslugi tekalne steze :D tak da si lepo rolete dol spustim, prižgem tv in laufam, zunaj pa 35 stopinj :D

Super, a ne? Klima, tekaški trak, TV ... Kaj izračunaš, koliko elektrike gre za to?
(Niti slučajno ne namigujem, da je to pretirano razkošje v dobi gospodarske krize in segrevanja ozračja. :roll: )

He he dober point @spela*...
Po ameriško bi lahko rekli še: "5 donuts baked" namesto "5 donuts burned" (z elektriko, ki je šla za tv in tekalno stezo).
Uporabniški avatar
 Radolca
mišela, kot lahko preberem, je zate tek ena nuja in ne užitek pod nebom, v naravi, tišini,... :!: :?:
 Mišela
joj, kako ste se piknili v tole :D
sicer obstajajo tudi tekalne steze za katere ni potrebna elektrika, ampak pustimo to, na računu se tako ali tako ne pozna, poleg tega pa je ne uporabljam vsak dan, v preteklem mesecu sem jo uporabila se mi zdi da enkrat, ko je zunaj deževalo, jaz pa sem potrebovala neko rekreacijo :)
včasih pa ni druge izbire, če hočeš gledat tv in hkrati tečt, časa pa ni dovolj za oboje

p.s. klime ni noben omenjal :P
Uporabniški avatar
 Vreme
ZdravkoC napisal/-a:
Miroslav napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Vedno bolj se mi da spraviti se na kolo :clap: , kot pa na tek :oops: . Upam, da bo v jeseni bolje :mrgreen:

Rajko, jaz mislim popolnoma enako.
Glavno, da se športa!
Pozimi bomo tekli, sedaj pa odkrivamo lepote Slovenije malo v hitrejšem tempu. :lol:

Ja, tudi jaz tako mislim, samo cajta nimam toliko. V eni dobri uri teka narediš toliko kot v npr., treh urah bicikla. Je pa fajn, ko ti malo pihlja :lol:

Res je. Problem pri kolesu je samo čas, ki ga potrebuješ mnogo več za isto intenzivnost kot pri teku. Kljub temu v vročih dneh prevaga kolo. Si je pač več čas treba vzeti :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA