Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lonely
HEY PRIJATELJI, ČE SEM KOGARKOLI PRIZADEL S KAKKŠNO SVOJO IZJAVO,KOMENTARJEM...SE OPRAVIČUJEM IZ SRCA !

Na moj RD ,12.08 vas prepuščam VSEM DRUGIM.

Z nobeno besedo,nisem hotel prizadeti kogarkoli.....vsi moji komentarji,so bazirani na bogatih izkušnjah....OK.OK....
Moja edina želja...poslanstvo,...sta bili vspodbuda začetnikov,spremljava na določenih "sanjskih" razdaljah...ni me briga sekunda,minuta...moja zmaga je nasmešek,na obrazu teh tekačev,tekačic :D

šE ENKRAT SE OPRAVIČUJEM....PAPA

Ni me več...

Pozdravlja vas...vaš prijatelj :D

Slika
Nazadnje spremenil lonely, dne 12 Avg 2012, 15:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lonely
silvij napisal/-a:Ej, nekaj časa me ni bilo na forumu - kaj oa je to? :shock:

Silvij...dobro te poznam in spoštujem (Radenci ,a ne)....naredil si tudi "prave zadeve " spremljam...ampak zaradi miru,se raje umaknem s TF....pri tvojih letih,si ti resnična legenda SLO-teka :clap:

Hvala za voščila RD.....sem imel pretres možganov,sonce me ubilo..zdaj sem OK...hvala

:D
Uporabniški avatar
 lonely
spela* napisal/-a:Lonely, daj no ...

Vse najboljše za rojstni dan!

Pa ti še tečeš? Na tekmah te že dolgo ni bilo.

Hvala Špela (si ena izmed tekačic,oseb...ki jih resnično spoštujem !)

Pa sorry za moje politične izbruhe (chat TF) :?
Uporabniški avatar
 lonely
jkarmen....ero...tini...dragons...dannae,...Žiga

Mar smo tako nizko padli,da je TF ena postranska zadeva ?
Mar ne spoštujete minimalen interes,v kontekstu objav....mar je vse vertirano v finančen aspekt?.....objave sponzoriranih tekov.....opreme...?
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Vse NAJ, NAJ... :drink :drink :drink

Ravno sem se vrnil z morja in prebiram tole... :--(

Res je, da tudi sam ne utegnem več aktivno sodelovati na TF -ju, pa tudi kar precej se je spremilo kar se aktivnosti ''veteranov'' tiče in komercializacije... :--(

Se vidimo :laola :drink
Nazadnje spremenil mazi, dne 13 Avg 2012, 07:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Radolca
Lonely, čestitke za rojstni dan tudi z moje strani :!: , sicer z enodnevno zamudo, ampak za vikend nekako "me maram" PC-ja :?
Se vidimo na malem blejskem maratonu :wink:
Uporabniški avatar
 StaraKost
...tudi moja čestitka, čeprav z zamudo. Porihtaj se do EKO maratona.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA