Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Zdravo,
Prijavil sem se na "skupinsko prijavo" za polmaraton.
Dobil mail, da sem prijavljen.
Info. o plačilu in ostalem še nimam ( prišel iz dopusta).
Tekaški forum na dopustu do 15. 09.

Ali ima kdo kaj več informacij o skupinski prijavi na Koroška teče 19.08.2012?
Hvala in lep pozdrav !

Radko
Jaz sem bila tudi prijavljena pod skupinsko prijavo, pa sem dobila potrdilo. Saj je še nekaj cajta, najbrž bste dobili tudi ostali :)
Ne vem pa nič glede prevzema številk. Kje se dobimo tisti, ki pridemo v nedeljo?
pajo napisal/-a:Teden dni pred odhodom ne vem čisto nič. Ne ime hotela... Očitno, da bova doma.

pajo, ne skrbi. Tudi nagrajenci z Maratona Treh src še nimamo podatkov za bivanje. Jaz sem prejel tole sporočilo od MTS:

Glede hotela, vas bo prijavil slovenski predstavnik Koroška teče na turistični agenciji. Nato boste na začetku avgusta dobili neke vrste potrdilo, kjer boste imeli napisano v katerem hotelu ste itd. Nato pa samo odpotujete v Avstrijo in uživate ob Vrbskem jezeru.

Za kaka dodatna vprašanja, vam je na razpolago slovenski predstavnik na mailu: projekt@mmm-events.at
pajo napisal/-a:Ali vzeti še kaj dodatne pijače na sam tek? Mislim, da ne bi bilo napačno. Vsaj z moje strani.

Jaz sem med bolj žejnimi ljudmi... meni se je vedno zdelo, da je dovolj vsega.
Vreme napisal/-a:Jaz brez dodatne pijače nebi šel več na ta tek. Vsaj na začetku je kar velika luknja, vročina pa tudi več kot očitno bo. So pa okrepčevalnice definitivno dobro založene.

Takrat, ko si tekel ti, je bilo vsaj 10 - 15 stopinj bolj vroče, kot bo po trenutni napovedi.

Jaz sem se dan prej in zjutraj pred tekom dobro hidrirala in mi prvih 5 km ni bil problem. Naslednja okrepčevalnica je že po 4 km in tretja tudi. Tudi vmes se dobi voda, poleg tega pa še domačini postavijo dodatne stojnice. Jaz gotovo ne bom tovorila vode s sabo.
Lahko si pa zjutraj od 1/2 litra zadržiš v plastenki kakšnih 2 dcl (za prve km), potem pa to odvržeš.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA