Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lonely
uff,,,,rekel sem "never again on TF"....ma človeški moment ,mi ne dovoljuje,da z Iskreno prisrčnostjo,ne zahvalim vsem tistim,ki so mi voščili RD

PS
Včeraj sem tekel ,v dresu -Slovenija-....ful folka je ljubčkalo moj dres....s komentarjem,upamo,da nisi Janšin....komentarjem sem se izogibal,saj sem popolnoma apolitičen :D
 žabc
Lonely, ljudje delamo napake (nekateri zelo velike in celo večkrat)...,a kljub vsemu kar si neprimernega napisal o meni... Vse najboljše!

Želim ti predvsem osebnega miru!

Žabc
Uporabniški avatar
 lonely
Lonely---finish,ne pomeni ,da sem končal s tekom......moj karakter mi ne dovoli,da se resnično ne zahvalim vsem ,ki ste mi voščili RD...hvala vsem !

Bolijo me pa ena razmišljanja,natolcevanja,posebej na TF.
Boli me,da ob vsakem mojem komentarju,obstajajo "bolj pametni"....boli me,da ne znamo vspodbujati začetnika,ki bi bil full hvaležen ob zažetnih smernicah, do svoje poti do "zmage"

Lonely--finish pomeni,da se nočem več vtikati v vaše komentarje...moji teki in spoznavanje ljudi,na relaciji Ljutomer-Piran (...in Praga-Rim)...mi dajata poseben priokus nedotakljivosti,kajti tolk tekov,kolk jih imam,ne premore nobeden tekač v SLO....tudi tisti najstarejši NE.
Meni osebno,nič ne pomeni čas na LM,moje poslanstvo je jasno...spremljava začetnikov na 21 ali 42 km...zmagajmo skupaj,dej....---ZS

Pred LM me dobite pri "Semaforju"....caffe by Vitezi....imel bom violet dres,posebej naročen,,,na hrbtu bo pisalo "Pravkar tečem svoj 140-i mednarodni maraton " :
LM mi dodeli personal number 140 :D
Uporabniški avatar
 tae
Tole zadevo sem očitno spregledal (dopust, morje, brez računalnika in interneta). Voščilo za obletnico tvojega rojstnega dne ne pride več v poštev.

Lonely, vsi ki te poznamo vemo, da si živa legenda. Čeprav si morda vsem s svojimi komentarji želel le pomagati, se je iz tvojih napisanih besed dalo razbrati marsikaj drugače. Generacije se menjamo, starejši člani te poznamo osebno, novejši pač ne.

Vsak se sam odloči ali se bo še oglašal na forumu ali ne. Tudi mene je že večkrat prijelo, da bi vse skupaj pustil pri miru, no pa se še vedno oglašam :D .

Forum je itak debata, eni imajo takšno mnenje, drugi drugačno. Jaz osebno sem raje tiho, če mi kaj ni všeč. Nekateri pač niso, stvar karakterja.

Vseeno pa mislim, da bi nam tvoje bogate izkušnje tudi v prihodnje pomagale.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA