Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 MitjaG
V soboto, 11. avgusta je na Koroškem potekal 31. maraton Kralja Matjaža. Na kratko bi lahko rekli: lepi kraji, fajn ljudje, odlično vreme in super tek. Res se je lepo udeležiti teka, kjer se ni treba bati da boš crknu od vročine, kjer ni potrebno za štartnino odšteti nerazumne zneske, čeprav je organizacija prav tako odlična. No v glavnem, res je bilo fajn, uživali smo vsi, tisti ki smo tekli na 21km in sopihali v koroške klance in preppirčan sem da tudi tisti, ki so tekli na krajše razdalje (10km, 3km, ....). Pa še fajn nagrade so talali. :D :D
Uporabniški avatar
 vanja
Tudi jaz sem vesela, da je mož dal idejo, da gremo tečt v Črno, ko smo ravno na Koroškem. In smo združili prijetno s koristnim, moja starša sta bila presrečna, ko smo ju prosili za varstvo našega Rokeca, z možekom pa sva po dolgem času hkrati tekla!
V glavnem zelo lušten tek, super organizacija, pa še vsi organizatorji in ljudje ob progi govorijo v mojem materinem jeziku 8) Udeležencev ravno prav, da je luštno tečt. Sama sem imela zelo dober občutek pri teku, se tudi nisem šparala (kot običajno) in sem si obetala osebni rekord - pa ni bilo nič z njim. :oops: Mogoče res veliko klancev (kar je meni sicer všeč), ampak so blagodejni, da se ti ne vleče... No, v resnici sploh ne vem točno, kak čas sem dosegla, sej nisem imela ure, pa še Mitja je bil brez nje.
V cilju pa veseli navijači: Rok, mami, ati in Mitja! Potem pa še kup koroških prijateljev z domorodcem Kristijem na čelu, s katerimi smo se veselili pozno v noč. Na podelitev smo resda kar dolgo čakali, pa še shladilo se je precej (no, to je tudi pasalo, v primerjavi s temi goriškimi tropi, kjer živimo). Nagrade pa za tak tek bogate, dobri so, Črnjani!
 hoja
Se popolnoma strinjam z že napisanim. :clap:
Zame je bil to prvi polmaraton,tako da je bila evforija še večja.
Osebni cilj je bil dosežen-progo v celoti preteči,čas pa nekje 1:50+nekaj sekund.
Povsem zadovoljna,kajti asfalt ni moja podlaga,je pa fino preiskusit samega sebe!
Upam,da v naslednjih dneh pogledam na Črno iz višav :wink: .
LP
urskasb napisal/-a:Ali mogoče kdo ve, kje so rezultati? hvala :D

Rezultati so ponavadi v robriki Štajerki Koroški pokal :laola .... nisem pa preverila, če so že :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA