Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

vencelj napisal/-a:btw., Jožko: je knjiga že na svojem mestu?

Skoraj pozabil: v soboto so pri Rudkotu nekje staknili mali zvezek s trdimi platnicami, v tega sva se z Matejem vpisala in je sedaj v skrinjici.

LP
ZdravkoC napisal/-a:Dobro sta ga šibala, v šestih urah, pa še vmes na štrudl :clap: :clap:

zdravc, ne morem si pomagat, tak pač sem ;) malo za izziv in vrženo rokavico, pridi na tale "jabolčni zavitek"...Vencelj bo sigurno za, zame pa če bo čas dopustil, se zagotovo še enkrat udeležim kroga

(kolikor prebiram odgovore, se ze dolg prpralvas na tole...prid, pa gremo =) ajdeeee )
" Hm, Matej ima pa hude plane... "

hja, čas se bliža... Vencelj že ve, zakaj se gre

iščem pa 3 kandidate za spremljavo, ki poznajo krog...torej, se ve, kaj napadam

Dolgo sem o tem razmišljal (že spomladi)...in na vsakem treningu mi zadeva ni in ni šla iz glave, le še bolj se je zažrla v kri...stvar mi ne bo dala miru-dokler z njo ne opravim...

Gre kdo zraven?...(planiram 15.9., sobota)
Mateja sem med tekom vprašal, če bi šel še en krog, pa je odgovoril, naj ga vprašam na koncu. Pa sem ga vprašal spet na Petrovem brdu, in je kar izstrelil: zakaj pa ne!?.
Po tem, kako je opravil z ogledno turo in tudi po tem, "kaj ima v glavi", bi verjel, da je (kljub mladosti) sposoben veliko željo tudi uresničiti.
Jaz sem poleg, en dnevni krog (noč je še vedno namenjena spanju :wink: ).

LP, vencelj
Pozdravljeni!
Najprej hvala Vencelj in vsem za poživitev te teme je skoraj že malo zamrla. Pri teh zadevah je tko, da jo mora vedno nekdo poganjati čene kaj hitro zamre. Z veseljem bi se Uhecu pridružil vsaj pol nočnega kroga pa smo ravno v tem terminu v Švici. Se pravi, če bo začel v soboto bo do ponedeljka, ko mi pridemo nazaj že končal. Tako, da mu ne morem drugače pomagat, kot da mu želim srečno in varno pot v gorah nad prelepo Baško grapo. Mogoče pa se le najde še kdo, ki bi mu pomagal, da se prevečkrat ne izgubi :D Nekaj tablic pa bom v naslednjem tednu še postavil vsaj na najbolj pomebnih razpotjih. Pa srečno še enkrat.
vencelj napisal/-a:
Uheeec napisal/-a:
iščem pa 3 kandidate za spremljavo, ki poznajo krog...torej, se ve, kaj napadam

Gre kdo zraven?...(planiram 15.9., sobota)

Res nikogar :?:

Vencelj, ta krog bova napadala po novem 2, če ne celo 3-je...javil se je jernej555-da bi se poizkusil spopasti z izzivom, ter lemurian, ki se še odloča

z Jernejem se greva "testirati" tudi ta vikend v Logarsko, odločitev je padla čisto na hitro.
Za 15.9. pa še sporočim...omenja se ura 17.00, torej proti večeru-skozi noč, čim bolj spočit
Jožko napisal/-a:Pozdravljeni!
Najprej hvala Vencelj in vsem za poživitev te teme je skoraj že malo zamrla. Pri teh zadevah je tko, da jo mora vedno nekdo poganjati čene kaj hitro zamre. Z veseljem bi se Uhecu pridružil vsaj pol nočnega kroga pa smo ravno v tem terminu v Švici. Se pravi, če bo začel v soboto bo do ponedeljka, ko mi pridemo nazaj že končal. Tako, da mu ne morem drugače pomagat, kot da mu želim srečno in varno pot v gorah nad prelepo Baško grapo. Mogoče pa se le najde še kdo, ki bi mu pomagal, da se prevečkrat ne izgubi :D Nekaj tablic pa bom v naslednjem tednu še postavil vsaj na najbolj pomebnih razpotjih. Pa srečno še enkrat.

Me veseli, še za kakšno dodatno tablico =) ko je tekma je vrvež, se ne moreš izgubit, tokrat-se pač da. Računam za en krog na Venclja, da nam bo osvežil spomin, ter na GPS sled, ki jo bom imel tudi s seboj.

Močno upam da nam uspe.
vencelj napisal/-a:Če malo kalkuliram: s štartom ob 17.uri bo en krog in pol v temi...začetek dnevni, nato dobre pol kroga v temi in cel drugi v temi.
btw,Jožko: a tisti vikend greš spet v Švico :roll: :?:

LP

Ekola, ko si ravno že načel vse skupaj, sem hotel za vikend pustit en post ;)

Celje-Logarska, tole sva preživela, nek okvirni test-kako bo naslednji vikend. Težko, kakopak. Mi se ne damo, culo na ramo pa gremo ;)

Jernej je izrazil željo za start ob 17.00, meni je skorajda vseeno kdaj in kako, skrbi me edino le tisto-po konci že krepko več kot 24 ur, pa še vedno na progi. Mi pa ugaja, da mi ne bo potrebno vstajat ob 3-eh zjutraj in se nemudoma odpraviti na pot.

Sam še Jožkota moram povprašat, kakšno bo vreme? Zmoli en Oče naš na Črni prsti, da odženeš oblake, vsaj tiste deževne ;)

Ura je večerna, tako, da lučke spadajo pod obvezno opremo ;)
Kako pa tebi, Vencelj tole ugaja - 17.00?
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 52

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA