Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

podviz napisal/-a:

Bil pred kakima dvema tednoma prvič na tej obhodnici. Zanimiva. Morda še jeseni enkrat (organizirano), da začnem nabirati letne čase obhodnice.

Na teh terenih sem veliko (tudi prejšni teden sem bil), obhodnico pa sem lani naredil štirikrat v štirih zaporednih letnih časih ( viewtopic.php?f=57&t=17230&start=45 ) letos pa še ne oz. nisem nabavil dnevnika in ne zbiram žigov.

LP, vencelj
vencelj napisal/-a:Do teka na Ratitovec je še 5 dni!
Sedaj, ko je bolj kot ne jasno, da bom lahko tekel, bom moral nekaj ukrepati v zvezi s tem...če ne bo ekipe, bo verjetno treba med hardiče :roll: .
:juhuhu:

LP, vencelj

Tako se govori, ti med hardiče, me pa v žensko ekipo in bomo na vrhu navijale :D :D :D (upam, da nas ne prehitiš med potjo :lol:), to bo res lep nedeljski izlet :lol: . Se že veselim

:wink:
Udeleži se ga lahko vsak in prav vsak se lahko uvrsti v reprezentanco (kar je meni enkrat že uspelo). :)

Leto pa sem zaradi pljučnice, ki sem jo prebolel komajda 3 tedne nazaj, žal preslabo pripravljen. Preden sem zbolel sem bil zelo optimističen. Na zadnjih treningih pa sem dosegel izredno slabe rezultate.

Skratka zelo težka tekma, težja kot si marsikdo misli. Vencelj že ve zakaj hoče teči v štafeti.
jernej555 napisal/-a:Hei!
Imam vprašanje in sicer me zanima, glede na to da tek na Ratitovec izbirna tekma, ali se ga lahko udeleži vsak ki hoče? :)

Je že odgovoril Bojan!

Bojan Ambrožič napisal/-a: Na zadnjih treningih pa sem dosegel izredno slabe rezultate.

...kar lahko negativno vpliva na samozavest, a "kvaliteten trening in kvaliteten material" lahko poskrbita za presenečenje v pravem trenutku... Vsekakor držim pesti!

Bojan Ambrožič napisal/-a:
Skratka zelo težka tekma, težja kot si marsikdo misli. Vencelj že ve zakaj hoče teči v štafeti.

To pač ni tekma, ki bi mi bila pisana na kožo, a glede na to, da sem tekel na vseh dosedanjih "Ratitovcih" in glede na to, da sem bil pred leti pobudnik, idejni vodja in glavni organizator te tekme (prve izvedbe iz soriške strani), si skoraj ne smem privoščiti "črne pike" :? ... pa ni samo to (tudi to se bo prej ko slej zgodilo). Tekma je lepa (in domača), Ratitovec je lep...
Tudi celo bom še šel...
:lauf:

LP, vencelj

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA