Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 bor©
Danes sem si privoščil en lep tekaški izlet na Cresu. Pot je šla skozi vasi Martinšćica-Zaglav-Miholašćica-Stivan-Hrasta-Vrana-Grmov in nazaj do Martinšćice. Burja v prsa pol poti me je pošteno namučila. Sicer najlepši trening doslej, kljub hudim klancem. Nabralo se je 31 kilometrov.
Uporabniški avatar
 skitnica
Po 25 dnevnem počivanju zaradi poškodbe , katero sem dobil pri delu v gozdu , sem se danes udeležil teka na Klopni vrh. Tek mi je proti pričakovanju dobro uspel. Dolžina proge :6,6km in višinska razlika 886m.Čas: 58¨13˝.
 xxl
ojla....

malo sm prišla pogledat ker jutri spet začnem. sm mela pa 5 tednov morja in sm si prvi teden na skalah močno pobila stopalo in od mojega teka ni bilo nič,no potem pa en dan z novimi supergami do mesta in žulji,danes sem pa že ok...jutri pa spet začnem in bom lahko malo poročala tudi sama :)

čakam pa nove superge z ebaya....

a mogoče ma kdo kak link kje se lahko kupijo vložki za pronacijo?

uživajte.
Uporabniški avatar
 Misho76
Po dobrem tednu spet navajanje nog na LJ beton, jutranjih 8 km. Prejšnji teden dopust in ponovitev traila na Kamenjaku => nedelja 12.08. =14 km, torek 14.08. =13 km, četrtek 16.08. =11 km, sobota 18.08. =14 km. lpM
Uporabniški avatar
 Misho76
22 km PST-ja. Mel sem resnicno dober namen preteci celega (prvic), vendar me je Golovc unicu :evil: Pa se tema me je prehitela. Pa drugic, prilik bo se dost :D
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA