Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

nana
Zgleda ravno tako, kot da je pajo tekel sam... pa ni čisto tako :D Na tem teku, ki je meni tek za dušo, je bilo zopet zelo veliko Slovencev. Samo, ne vem, kam so se skrili, ker sem jih prav malo srečala.

Tek je bil, kot se za naše sosede spodobi, spet vzorno organiziran. Vročina je res huda in štart teka pozen, ampak srčnost ljudi ob progi, ki želijo pomagati s hlajenjem, vse odtehta. Trasa je še vedno ista, vsako leto pa se mi zdi, da je manj klanca in več sence... ali pa tečem bolj po pameti :wink:

Vsekakor naslednje leto pridem spet :D
 Ajinesk
Malo je tako lepih tekov,organizacija super.na zalost se je moj koncal z odstopom :x :x .Čestitke vsem ki ste premagali to hudo vrocino in uspesno pritekli do cilja
:laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 Tilcara
Prvič sem tekla ob Vrbskem jezeru. Ne morem verjeti, kako znajo naši sosedje v nulo organizirati tako veliko prireditev. Vse je bilo super, le sonce je žgalo kot pri norcih :roll: Vročini primerno sem pričakovala gobice, zato sem skoraj skočila v vedro vode, da bi mi uspelo zajeti gobico, a je žal ni bilo :lol: Moja velika napaka, da nisem tekla s kapo z šiltom, čeprav jo le redko nosim :oops:
Vode je bilo dovolj, tuši so prijali kot še nikoli doslej, publika super..spominjam se prelepih deklet ob cesti, ki so tako prijetno spodbujale s svojimi plesnimi gibi, da se je množica tekačev skoraj ustavila :lol: Bravo dekleta, dobro ste odplesale :D
Zadnje 4 km sem imela luštno družbo :D Še dobro, saj bi se pred resničnim ciljem ustavila že najmanj trikrat :lol: Preprogo za čipe smo pohodili tolikokrat, da nisem več vedela, kje je ciljna črta :lol: No ja, še zadnja nenavadna klančina in bila sem na CILJU, s časom 1.38, ki mi ni bil sicer zelo po godu, a sem se hitro sprijaznila glede na neprizanesljivo vročino. Nato še legendarni skok v jezero, zaključek dneva ---> akvatlon po domače :wink:

Še pridem, zagotovo pridem :D
Uporabniški avatar
 bor©
Polmaraton ob Vrbskem jezeru je bil moj drugi. Prvega (32. MTS) sem odtekel s pomočjo žreba TF, hvala TF! Tega pa s pomočjo žreba MTS, hvala MTS! Očitno imam tekaško srečo, saj sem v Celovcu na tekaškem sejmu vrtel kolo sreče in zadel startnino za Wachau polmaraton 16.9. Žal je na isti dan 3. Eko maraton in najbrž se bom udeležil slednjega.

Moji načrti na tem teku so bili izboljšati rezultat, ki sem ga imel v Radencih, torej pod 1:42. Lastnik penziona v katerem smo bili nagrajenci nastanjeni je tudi tekel. Njegov plan je bil 1:40 in mi je predlagal, da naj prvo polovico tečem hitreje, ker je bolj senčno in več ravnice, drugo polovico pa se regeneriram (on je tek končal s časom 2:00). Ne vem zakaj sem ga poslušal. Startal sem s tempom 4:15, ki je zame res prehud, saj niti krajših tekov ne tečem tako hitro. Po 4 kilometrih sem imel že težke noge in črne misli kako bom sploh končal tale tek, tudi sence je bilo bolj malo. Trmasto sem vztrajal pri tem tempu, kajti nekje sem prečital, da če nič ne boli potem se ne trudiš dovolj. In v Radencih se nisem trudil dovolj. Ustavljal sem se na vsaki okrepčevalnici in se polival z vodo, bilo je peklensko vroče. TF kapa je prišla prav! Mislim, da sem dosegel svojo mejo. Tek sem končal s časom malo pod 1:35 in seveda zelooo zadovoljen. To, da imaš možnost skočiti v vodo po teku v takšni vročini pa je neprecenljivo. Popoln vikend ob 1A organizaciji. :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA