prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

:laola
odličen jutraji tek. Kombinacija golovca,makedama in v zadnjem delu asfalta je idealna zgleda :clap:
Super zadovoljen z tekom in družbo, zna naslednji tek prinesem pas s sabo za bidonček in WC papir hahaha
NIKITA še enkrat najlepša hvala za prevoz.

PS : ROSI64 a boš na 10ki ti mene lovil ali jaz tebe :?: :--
mat33c napisal/-a:
PS : ROSI64 a boš na 10ki ti mene lovil ali jaz tebe :?: :--

:lol: :lol: :lol: dobro vprašanje :lol: če ti povem, bom jaz tebe in ti mene :lol: se laufa v krogih :lol: :lol: tvoje kroge prednosti pa itak ne bova upoštevala :wink:
Tudi jaz odtekla še en PST, lepo počasi v družbi Kairosa, Marjane (tričetrt kroga) in Simone (dobre polovičke kroga). Super, da se nas je zbralo toliko!
Moram pohvaliti Kairosa: ne le, da je odtekel dva PST-ja v dveh nedeljkah zapored, pač pa se je takoj po včerajšnjem krogu lotil še štihanja vrta! (Je bilo potem treba na hitro kaj skuhati, da ga spodim s tiste vročine, ker moram malo paziti nanj!)
Tole bi spadalo bolj v rubriko: "Saj ne more biti res." Danes sem na teku po (celem) PST na Brdu srečal avtobus in dva balona, ki sta se pripravljala na vzlet. V bistvu nič posebnega. Ko sem prišel domov in sem pogledal radarsko sliko padavin, sem se zgrozil. Upal sem, da omenjena balona nista vzletela, ker je bila vremenska slika taka, da vsaj jaz v nobenem primeru ne bi stopil v košaro. Žal so se uresničile črnoglede misli, ko sem po radiu radiu slišal novico, da je strmoglavil eden izmed tistih dveh balonov. Samo bežen pogled na radarsko sliko bi lahko preprečil nesrečo. Skratka ostajam brez besed.

P.s.: Iztoku čestitam za 2 PST. Še pred časom je bil skeptičen, če bo zmogel preteči PST, zdaj pa je že začel loviti mene :oops:
zajc napisal/-a:Tole bi spadalo bolj v rubriko: "Saj ne more biti res." Danes sem na teku po (celem) PST na Brdu srečal avtobus in dva balona, ki sta se pripravljala na vzlet. V bistvu nič posebnega. Ko sem prišel domov in sem pogledal radarsko sliko padavin, sem se zgrozil. Upal sem, da omenjena balona nista vzletela, ker je bila vremenska slika taka, da vsaj jaz v nobenem primeru ne bi stopil v košaro. Žal so se uresničile črnoglede misli, ko sem po radiu radiu slišal novico, da je strmoglavil eden izmed tistih dveh balonov. Samo bežen pogled na radarsko sliko bi lahko preprečil nesrečo. Skratka ostajam brez besed.

P.s.: Iztoku čestitam za 2 PST. Še pred časom je bil skeptičen, če bo zmogel preteči PST, zdaj pa je že začel loviti mene :oops:

Ne morem verjeti, ko to berem. Ko sem slišala za dogodek, sem pomislila, nesreča pač. A kot berem, je šlo za veliko neodgovornost.
zajc napisal/-a:Tole bi spadalo bolj v rubriko: "Saj ne more biti res." Danes sem na teku po (celem) PST na Brdu srečal avtobus in dva balona, ki sta se pripravljala na vzlet. V bistvu nič posebnega. Ko sem prišel domov in sem pogledal radarsko sliko padavin, sem se zgrozil. Upal sem, da omenjena balona nista vzletela, ker je bila vremenska slika taka, da vsaj jaz v nobenem primeru ne bi stopil v košaro. Žal so se uresničile črnoglede misli, ko sem po radiu radiu slišal novico, da je strmoglavil eden izmed tistih dveh balonov. Samo bežen pogled na radarsko sliko bi lahko preprečil nesrečo. Skratka ostajam brez besed.

Znani tekač in balonar Dušan pravočasno pristal!
spela* napisal/-a:

Jaz sem se naježil, ker sem v istem balonu letel lansko jesen, sestra in njen mož pa celo v soboto. Ni mi jasno kako so se lahko podali v nebo, saj vedno in redno kontrolirajo meteorološke razmere (vsaj, ko sem jaz šel so jih). Grozna nesreča res. Sožalje svojcem.
Žena dela na odelku za opekline... 6 ljudi je opečeni med 60 in 80%! Koliko je lažjih ni sporočila. Smilijo se mi opečeni ljudje kader, ki jim bo pomagal pa bo enako kot opečeni dihal na škrge. Nam se sploh ne sanja koliko ljudi bo sedaj skrbelo za njih. Srečno vsi!
Bliža se nedelja in na vrsti je spet skupinski dolgi trening :D

Veliko kandidatov je dalo pobudo, da gremo to nedeljo :wink: pa da vidim, kako se bo polnil seznam. :D

Nedelja: 2. september 2012
Start: Fužinski grad ob 6h

:arrow: Cel krog:
ROSI64
iztok p
ROSI64 napisal/-a:Bliža se nedelja in na vrsti je spet skupinski dolgi trening :D

Veliko kandidatov je dalo pobudo, da gremo to nedeljo :wink: pa da vidim, kako se bo polnil seznam. :D

ROSI64
iztok p

Če ne bo Marjane... :--(
Drugače polovička. Ura?
ROSI64 napisal/-a:Bliža se nedelja in na vrsti je spet skupinski dolgi trening :D

ROSI64
iztok p

Prideva tud midva na cel krog.
Anže in Andrej lp :D
  • 1
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137