Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 jedrnat
Pozdravljeni,

v okviru mesečnih novic tekaškega foruma smo bili 23.8.2012 vsi člani TF obveščeni o tekaški anketi. Vljudno vabljeni vsi člani TF, da anketo izpolnite.
Tukaj pa je tudi prostor za vaša mnenja o tej anketi.
Nazadnje spremenil jedrnat, dne 24 Avg 2012, 00:44, skupaj popravljeno 1 krat.
 spela*
Tisto s šiframi je ... izguba časa za izpolnjevalce ankete. Če ne bi bila ravno anketa Tekaškega foruma, bi ob tem vprašanju (o delovnem mestu) zaprla anketo.
Uporabniški avatar
 jedrnat
spela* napisal/-a:Tisto s šiframi je ... izguba časa za izpolnjevalce ankete. Če ne bi bila ravno anketa Tekaškega foruma, bi ob tem vprašanju (o delovnem mestu) zaprla anketo.

Hm, ja iz debate o poklicih je ravno nastala ideja o tej anketi. Zato je to vprašanje tako podrobno....(da bolj ne more biti) :?
Hvala vsem vnaprej za potrpežljivost... :D
Uporabniški avatar
 StaraKost
.... in kaj naj napišejo upokojenci ??? brez službe, se še izobražujem :D .
Uporabniški avatar
 jedrnat
StaraKost napisal/-a:.... in kaj naj napišejo upokojenci ??? brez službe, se še izobražujem :D .

hehe...šmenta na "DESUSovce" pa res nismo pomislili. :mrgreen: :wink:
Bomo hitro probali rešiti zagato preden se pritoži še spoštovani tekaški kolega Polde Dolenc...
Uporabniški avatar
 Vreme
Tudi sam izpolnil... glede na to, da upokojenci ne delajo nič :D , bi bilo najbolje,da pustijo prazno.
Uporabniški avatar
 jedrnat
jedrnat napisal/-a:
StaraKost napisal/-a:.... in kaj naj napišejo upokojenci ??? brez službe, se še izobražujem :D .

hehe...šmenta na "DESUSovce" pa res nismo pomislili. :mrgreen: :wink:
Bomo hitro probali rešiti zagato preden se pritoži še spoštovani tekaški kolega Polde Dolenc...

Tako rešeno...upokojenci izberejo:
- nimam službe, ker sem upokojen(a)
Uporabniški avatar
 jedrnat
131 izpolnjenih anket. TF ima preko 11000 registriranih članov. Malo spodbujam, da bomo prilezli prek 1000.
Uporabniški avatar
 tae
jedrnat, tudi sam sem izpolnil anketo. Ne vem sicer kaj želimo z njo dokazati. Morda se motim, a mislim da do številke 1000 ne bo prišlo nikoli. Na pamet bi rekel, da je mogoče 200 aktivnih članov (aktivnih mislim v smislu pisanja in ne tekanja). Mislim, da se tudi baza 11000-ih še nikoli ni reducirala. Mirne duše bi lahko zbrisali vse registrirane z 0 prispevki, pa tudi tiste, ki se npr. že 2 leti niso nič javili. Če se ti to da narediti, boš dobil bolj realno sliko, koliko je dejanskih forumašev.
Uporabniški avatar
 Bor
oddal anketo... brisal bi pa člane po drugačnem ključu, ker nekateri ne pišemo nič, spremljamo pa vseskozi....to je Ero nekoč že naredil, če se prav spomnim...pa lp
 mrZ
Sam sem izpolnil anketo, ni pa mi jasno kaj imajo vprašanja o zaposlenosti veze s tekom. Če se kdo zaradi službe prepira z nekom po forumu, kot se je že dogajalo, je to zame smetenje in bi admin lahko brisal take zadeve. Kaj pa mene, ali pa 99% tistih ki beremo TF, zanima kaj je kdo po poklicu, kako težko dela, ali pa kako nekdo v službi uživa. Če imajo posamezniki take potrebe, so zato zasebna sporočila in naj se zmenijo tam.
TF je vsaj po mojem mnenju namenjem teku in vsemu kar spada zraven.
(mislim da tudi del te ankete zaradi nekoga ali nekaterih, ki jih zanima vse drugo in vsaj polovica preneha z anketo, ko se začnejo vprašanja o službi.)

lp
 zappa
Izpolnil...
Komentar: Pri vprašanju o številu udeležb na tekaških prireditvah ste pozabili na tiste, ki se teh ne udeležujejo. Isto velja za vprašanje "Kaj v zadnjem letu najraje tečete na organiziranih prireditvah?", ampak tam je vsaj na voljo opcija "drugo", kamor se to da napisat.
 nana
mrZ napisal/-a:Sam sem izpolnil anketo, ni pa mi jasno kaj imajo vprašanja o zaposlenosti veze s tekom.

Zdi se mi, da je bil to sploh povod za to anketo :wink:
Uporabniški avatar
 jedrnat
tae napisal/-a:jedrnat, tudi sam sem izpolnil anketo. Ne vem sicer kaj želimo z njo dokazati.

Jaz bi rekel, da lahko z rezultati ankete pridemo do kvalitetnih podatkov o tekaški populaciji v Sloveniji.

tae napisal/-a:Mirne duše bi lahko zbrisali vse registrirane z 0 prispevki, pa tudi tiste, ki se npr. že 2 leti niso nič javili. Če se ti to da narediti, boš dobil bolj realno sliko, koliko je dejanskih forumašev.

To je nevarno... Jaz sem samo tekač tako kot ti in nimam dostopa, niti ne želim administrirati forumašev. Tisti, ki so aktivni bodo anketo verjetno izpolnili.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA