Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Wega
Wega napisal/-a:In seveda midva s spominčico. Tradicionalno...

Nja, midva znava celo manjkati... Zna biti ravno tisti vikend da bom imel obveznosti.
Uporabniški avatar
 tae
Samo mali maraton.

Drugače mi pa ni čisto jasno, ali se tu le "fočkamo," da bi pač šli, če nam kdo kaj organizira, ali naj se zorganiziramo sami (vsak zase) in nas je Bojan le spomnil, da zadeva je.
 nana
tae napisal/-a:Drugače mi pa ni čisto jasno, ali se tu le "fočkamo," da bi pač šli, če nam kdo kaj organizira, ali naj se zorganiziramo sami (vsak zase) in nas je Bojan le spomnil, da zadeva je.

Verjetno si bolj slabo prebral. Prvih 25 je že prijavljenih. Druge prijave so v oktobru in tretje v novembru oz. do zapolnitve avtobusa. Trenutno je na avtobusu zasedenih 26 sedežev. Če bo s prijavami po 2. krogu kazalo bolj slabo, je moj predlog, da se vzame normalen avtobus (50 sedežev). Ne vidim namreč posebnega razloga, da bi plačevali prazne sedeže. To je namig, da se prijavite vsaj v oktobru.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA