- 24 Avg 2012, 16:47
Hvala za organizacijo skupinske prijave. 

Vreme je spremenljivka, tek je konstanta.
Moderator: Snezinka
pajo napisal/-a:Radolca napisal/-a:jaz, gorenc(za prijavnino bom užival dva kroga), sem tudi včeraj prijavil sebe in mojo "boljšo tričetrtino"
![]()
![]()
in plačal
Se mi je kar zdelo, da boš za ta denar hotel dalj časa tečt. Manj se ti sploh ne splača.
milko-lev napisal/-a:Ali bo prepozno vplačati v ponedeljek zjutraj ob osmih? Šele zdajle sem odkril skupinsko prijavo!![]()
![]()
jkarmen napisal/-a:Prosim, da natančno preberete navodila in se jih držite.
Prijave za LM 2012 se zbirajo od 20.8.2012 do ponedeljka 27. 8. 2012. Do takrat mora biti izvedeno tudi plačilo, sicer prijava ne bo veljavna. Neplačanih prijav ne bomo upoštevali. Upoštevajte tudi dejstvo, da spletna banka zvečer in ponoči ne dela, tako da plačila po 27.8. ne bodo upoštevana.
ROSI64 napisal/-a:milko-lev napisal/-a:Ali bo prepozno vplačati v ponedeljek zjutraj ob osmih? Šele zdajle sem odkril skupinsko prijavo!![]()
jkarmen napisal/-a:Prosim, da natančno preberete navodila in se jih držite.
Prijave za LM 2012 se zbirajo od 20.8.2012 do ponedeljka 27. 8. 2012. Do takrat mora biti izvedeno tudi plačilo, sicer prijava ne bo veljavna. Neplačanih prijav ne bomo upoštevali. Upoštevajte tudi dejstvo, da spletna banka zvečer in ponoči ne dela, tako da plačila po 27.8. ne bodo upoštevana.
Kaj ni jasno![]()
![]()
Zdaj pa pavza z vnosi do ponedeljka...
... do ponedeljka 27. 8. 2012. Do takrat mora biti izvedeno tudi plačilo, sicer prijava ne bo veljavna.
Fenc napisal/-a:Jz sm napisala mail v petek ob 11:50, in vplačala sem še isti dan okoli treh, pa me ni na seznamu!
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA