teorija in praksa športne (ne le tekaške) in zdrave prehrane - vaše izkušnje, potrebe, vprašanja in nasveti, ...
Uporabniški avatar
 MBrando
Danes: Klasika. Ovseno/rženi kosmiči namočeni v vodi z presnim kakavom, 2 domači breskvici, hruška, jabolko, oreščki/semena, cimet, v posebni šalci pa kefir. NOM NOM

Jutri: Fr. polnozrnata bageta, pršut, salzburška basica, skuta, paradižnik, kumara...OLALA

Petek: Bo kar klasika verjetno, z dodatkom skute med kosmiči. MJAAAM
Uporabniški avatar
 MBrando
MMMM, namočeni kosmiči + domača skuta v posebni skledici, v drugi skledi pa narezana breskev, nektarina, malo grozdja, 2 slivi, 1/2 pomaranče, oreščki/semena, cimet in kefir.
 no.vo
Po večernem 30 kilometrskem teku, po dveh :drink in po pol ure "nočne aktivnosti" :-- v dvoje:

5 kosov belga kruha, suha salama, vložene gobice in dva piskra kofija :mrgreen: Najbolš.
Uporabniški avatar
 MBrando
Ponovno klasika. Kaj čmo, teh par zadnjih dni se mi ponovno takooo lušta tale moja dolgoletna klasika (never goes out of style. An EVERGREEN :clap: ), da že zvečer ob knjigi ali filmu cedim sline in fantaziram :mrgreen: , kako bom kompaktno domačo skuto rezal, jo dodajal k na milimetre narezanim trakovom sadja, primešal različne oreščke/semena, ter v jogurt namočene ovseno ržene kosmiče.
No, in takšen zajtrk sem imel danes....über sexy :lol:
Uporabniški avatar
 MBrando
Da ne odpiram nove teme, se ponovno pikolovsko spuščam v samo meni zanimive, a vam butaste vode

Zanima me, kaj vam najbolje odgovarja popečeno v ponvi v kombinaciji s čebulo, zelenjavo in jajčki?
Torej predvsem v smislu, da se okusi ne tepejo, da ne uničimo vrhunskega pršuta ali kulena.
Torej, srednji cenovni razred suhih mesnin, kombinacija 2eh ali recimo 3eh.

Kaj priporočate, v čem sami naj NAJ uživate in vaša KULINARIČNA nebesa ko se spravite narediti takšen dober, preprost kmečki zajtrk.
 jozafat
jajčka posebej žvrkljam in dodam vmes sredico domačega kruha
dobljeno maso zlijem na razbeljeno stopljeno zaseko
popečem in pred koncem dodam malo ovčjega sira
:wink:
 Timbo
Jaz nimam tolk volje zjutraj.

Redno jem Müslije s skuto in malo sadnega jogurta za okus. Namesto jogurta včasih naribam jabolko ali dodam gozno sadje.

Težka hrana zjutraj me ubije in ne morem normalno funkcionirat.
Uporabniški avatar
 MBrando
Včeraj, danes: Klasika. Ja kaj pa drugega. Različno sadje + oreščki in semena + domača skuta, zraven pa 4 žliče rženih kosmičev potopljenih v kozji jogurt (KAK PA JAZ FANATIČNO
OBOŽUJEM KOZJE IZDELKE. Nom nom. Aroma, vonj..)
Uporabniški avatar
 olem
sem začel prakticirat kosmiče z cimetom in ingverjem. Za 6h zjutraj mi je to bomba....
seveda zraven spada skuta, jogurt, ovseno mleko, med :)
Uporabniški avatar
 čara
Prisegam na muslije (brez banane in malin!) s skuto in žlico medu....a kaj, ko danes ni bilo skute in je šele v torek nakupni dan. :(
In je padla čista klasika. Ržen kruh z malo margarine in marmelado, zraven pa beli čaj.
Jutri pa 2jajci s sirom, zraven ržen kruh in eden izmed čajev :p
Uporabniški avatar
 MBrando
čara: Sila dobro, kar se tiče skute. Kaj čem, i ADORE skuta :clap:

Drugi dve varianti pa nista prav nič slabši. Sploh marmeljad (sem tudi fanatik le-teh :> )
 Obala
Še zadnji zdihljaji fig(male,črne)-pa še te so pristale v figovi marmeladi, danes s kislo smetano na ovsenem kruhu,domačem tokrat :wink:

Jutri zjutraj pa, dve malo bolj zrele banane zmiksane z kefirjem in dvema žlicama ovsenih kosmičev notri,skuta in pot pod noge :mrgreen:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA