Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Moja prva TF10ka in to na ''domačem'' terenu 8)
Udeležila sve se ga oba z ženo. Super, da sva lahko štartala v različnih skupinah in sva lahko na tek pripeljala še hči.
Drugače pa super organizacija. Sami super pozitivni in nasmejani ljudje :clap: Sploh pohvale tistemu gospodu, ki je bil na prijavnem mestu, potem pa nas je ves tek, kljub dežju veselo spodbujal :clap:
Vreme je bilo čist fajn-vsaj vroče ni bilo. Smo še enkrat dokazali, da tekači nismo s cukra, saj se ne bojimo, da bi se stopili, če bi kakšna kaplja padla na nas :mrgreen:
Z rezultatom in uvrstitvijo sva oba z ženo super zadovoljna. Le ženi je žal, da nismo počakali do podelitve medalj, saj sva doma videla rezultate in je bila skupno tretja...škoda :roll:
Hvala fotografu za lepe fotke. Pa se vidimo še kdaj!!!
Jaz pa nisem manjkala! :mrgreen:
Sem pa marsikoga pogrešala.

Res je to lepa prireditev, tako zaradi organizacije kot družbe, škoda, da nas je bilo letos relativno malo. Ne le, da so manjkali nekateri Štajerci, pač pa tudi tisti, ki so doma precej bližje ...)

Sama sem tekla v drugi skupini - in res smo imeli najhujše razmere. Ne le, da je nekaj časa močno deževalo, še hujše so bile strele. Enkrat je udarilo v neposredno bližino - ravno v tistem hipu me je prehitevala ena sotekmovalka - to je bila očitno gumpyjeva žena - in jaz se zdrznem "O, šit!". Ni bilo povezano z njo, pač pa z udarcem strele, ker sem se precej prestrašila in že hotela odstopiti. Pogledam njo, ona nič, teče dalje, kot da ne bi ničesar slišala (pa ni imela slušalk). Potem pomislim, da sem mogoče samo jaz taka reva - no, ampak na koncu sem v pogovoru z drugimi tekači ugotovila, da se je večina prestrašila enako kot jaz. Jaz sem sicer začela razmišljati celo o odstopu in o tem, kje bo najbolj varno pred nevihto, ampak ... sem vseeno tekla dalje in potem v nadaljevanju to tekačico prehitela nazaj.

Moj rezultat je bil vseeno precej realen. Le dva kilometra mi je uspelo teči v želenem tempu, potem ne več. Kairos me je prehitel za cel krog in še malo in tekel, mislim da svoj osebni rekord! :clap: Lani sem tekla 5 minut bolje, pa sem bila četrta, letos pa druga. Nagrade za najboljše so bile zelo lepe, vse pohvale! :clap:

Na piknik smo tudi šli, edino zeblo nas je malo, zato nismo ostali dolgo.

Hvala vsem, ki so se trudili z organizacijo in z navijanjem. Tu se je posebej izkazal kustus, ki je navijal tudi med nevihto! :clap:
Pa hvala puncam, ki so med mojim tekom poskrbele za mojega psa, ki ga je bilo tudi strah grmenja.
Uporabniški avatar
 5r002
ero napisal/-a:
5r002 napisal/-a:Zame 3. TF 10ka zapored in 3. 10ka nasploh.

Tudi letos je bil to dober tempo tek po dopustih in odličen test pred jesenskim delom sezone. :

P.S.: piknik sem tokrat preskočil (glava se pripravlja na soboto :P )

Pero, letel si - tako, kot vsa četrta skupina :)

Piknika pa ni treba preskočiti - glava je itak pripravljena, telo pa rabi energijo ;)

Hvala vsem tudi v mojem imenu - tekačicam in tekačem, prostovoljkam in prostovoljcem, navijačicam in navijačem. Taki dnevi so nagrada za nazaj in energija za naprej :)

Hvala! :D

No, naslednjič ne bo izgovorov za piknik! :lol:
Sem bil v dilemi ali naj še kaj napišem ali naj bom raje tiho... Pogrešal sem določene osebe, ki so posebej hitri na 10 km. Pa še zelo blizu so doma. Polžev nikjer. :-- Ja se šparajo za druge teke. Vem v soboto in nedeljo so prav tako bili teki. Kar nekaj jih je bilo. Samo tako skromno udeležbo pa le nisem pričakoval. Pri nas se ženi ugodi če se le da kjer koli. Dopust? Ni panike. Samo zadnjo nedelja v avgustu pač ne. Ta je moja. Tukaj samo poškodba lahko prepreči, da se pajo ne pojavi v Domžalah. Ero upam, da se vidiva še kdaj. Z veseljem. :laola Hvala za trud. Upam, da se drugo leto pojavim še na pikniku.
Prenešeno iz teme: Triatlon jeklenih Bohinj-poročilo
vencelj napisal/-a:
AVI napisal/-a:
Vencelj, tebi pa nič ne uide... :lol: :lol: :lol: ...poročilce o TF10-ki pa še sledi... :D :D

...je treba biti na tekočem, zadostuje že bežen pogled na rezultate...AVI, čestitke kar tukaj :!:

Hvala Vencelj...čeprav sem te pogrešal na TF10ki...sem videl, da si prijavljen...potem pa Venclja od nikoder. :wink:
AVI napisal/-a:Hvala Vencelj...čeprav sem te pogrešal na TF10ki...sem videl, da si prijavljen...potem pa Venclja od nikoder. :wink:

Tokrat sva malo zamenjala terene: ti na stezo (ki bi sicer bolj ustrezala meni), jaz pa v klance... :lauf:
spela*, tvoj pasji senior je bilo super, se je pa res bal in je hotel zganjat paniko, pa smo mu povedale, da za to ni ravno primeren čas, ko ti tečeš. :D

Vaša skupina je bila res "obdarjena" z dežjem in ostalimi "nebesnimi navijaškimi rekviziti". Že zato ste bili odlični! :laola
gumpy napisal/-a:Moja prva TF10ka in to na ''domačem'' terenu 8)
Udeležila sve se ga oba z ženo. Super, da sva lahko štartala v različnih skupinah in sva lahko na tek pripeljala še hči.
Drugače pa super organizacija. Sami super pozitivni in nasmejani ljudje :clap: Sploh pohvale tistemu gospodu, ki je bil na prijavnem mestu, potem pa nas je ves tek, kljub dežju veselo spodbujal :clap:
Vreme je bilo čist fajn-vsaj vroče ni bilo. Smo še enkrat dokazali, da tekači nismo s cukra, saj se ne bojimo, da bi se stopili, če bi kakšna kaplja padla na nas :mrgreen:
Z rezultatom in uvrstitvijo sva oba z ženo super zadovoljna. Le ženi je žal, da nismo počakali do podelitve medalj, saj sva doma videla rezultate in je bila skupno tretja...škoda :roll:
Hvala fotografu za lepe fotke. Pa se vidimo še kdaj!!!

Tisti gospod je bil :arrow: kustus :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA