Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
S kajenjem sem opravil v letu 1993, leto kasneje ko sem pričel s tekom. Kave ne pijem že kakšnih 10 let, nadomestil sem jo z zelenim čajem. Kar pa se tiče alkohola pa je pri meni tako, da spijem kakšno gajbo radlerja, pa kašen liter rdečega vina na leto seveda :D
Bravo za dosezke ;)

Js ne kadim in ne pijem kave in tudi nikoli nisem;)
Alko je la druga zgodba, ib vecerih in dobri druzbi je lusno in tudi odpovedati se ne mislim ker je to parkrat na leto;)
Čestitke za "odvajalne" dosežke in uspehe.

Kadil nisem nikol.
Kave ne pijem in je nisem pil.
Alkohol...zdržim tja do 3-4 mesece brez njega, ampak čez poletje pa ne gre brez kakega Radlerja...ampak tut to komaj kake 3 na mesec.

Bi pa sam uvedel novo kategorijo tule zraven in sicer:
SLADKARIJE! Še nisem odkril zdravila za to zasvojenost... :oops:
kava mi ni šla v dobro - zato je pri meni nula :|
cigarete so končale v študentski sobi v LJ - kdaj že? a je že tolku lejt!! :)
vince pa kar redno in kot se za naše vinorodne kraje spodobi po pameti :drink
(ja,ja kaj pa jetra!!! :mrgreen: )
SUPER...torej BOSTE DOŽIVELI 200 LET.
Tisti ki kadi,pije kavo in alkohol...doživi 100 let (intervjui..)

Eni izmed 100-letnikov pač konzumirajo -kefir-gre za območje Kavkaza,in je obenem diktirana režimska reklama...tako ,kot za Marijo v Međugorju....biznis pač
Pa ne zanima me Lourdes,Fatimo,Santiago de Compostela...vem le to,da veliko tekačev,ki teče pod 1:15 (21 km)...in krepko pod 3:00 (42 km)...pije in kadi :?

Če mislite,da je tein v čaju,bolj zdrav od kofeina v kavi,tudi OK.

...Misho 76...čestitke..vztrajaj tako !
maximus napisal/-a:zadnja piva včeraj zvečer
zadnja kava ob 15.00
zadnji cigaret ob zadnji kavi.

:clap: tako se govori :!: Le tako naprej in srečno :wink:
maximus napisal/-a:zadnja piva včeraj zvečer
zadnja kava ob 15.00
zadnji cigaret ob zadnji kavi.

Zakaj že?
Matej_Tarahumara napisal/-a:SLADKARIJE! Še nisem odkril zdravila za to zasvojenost... :oops:

U ta je pa še težja ja.... ekola, sam sem "že" 4 dni brez sladkarij :mrgreen: tudi kavico sem nehal sladkat - pijem grenko po novem, da mi ne dela skomin glede cukra ;)

Če bo sila po sladkorju, kak kos suhega ali svežega sadja in to je to... Upam da mi uspe, ker toliko sladkorja kot pa jaz vakumiram, to je pa že abnormalno.... samo to mi gre po glavi.... :mrgreen:
jac napisal/-a:
Matej_Tarahumara napisal/-a:SLADKARIJE! Še nisem odkril zdravila za to zasvojenost... :oops:

U ta je pa še težja ja.... ekola, sam sem "že" 4 dni brez sladkarij :mrgreen: tudi kavico sem nehal sladkat - pijem grenko po novem, da mi ne dela skomin glede cukra ;)

Če bo sila po sladkorju, kak kos suhega ali svežega sadja in to je to... Upam da mi uspe, ker toliko sladkorja kot pa jaz vakumiram, to je pa že abnormalno.... samo to mi gre po glavi.... :mrgreen:

Ufff, ta bi bla pa težka ... ukinil tega ne bom po moje nikoli, sem pa zmanjšal in spremenil v čokoladne in navadne frutabele ter razne Corny tablice. Čokoladnemu mleku po teku se pa ne bom nikoli odrekel, mljask :mrgreen:
Vsakemu čestitam, kdor se le lahko čemu odpove. Sama sem popolnoma spremenila prehranske navade, tudi sladkor omejila na minimum, na domače pecivo, ki je manj sladko in ni tako mastno,...., kaki košček čokolade pa ne škodi! Vse se da, samo počasi, zelo počasi se je treba privajati, saj brzina tu ne koristi. Spravi telo v šok, pa sam ne veš kaj ti je. Ko se pa navadiš, pa ne pogrešaš ničesar od tega, s čemer si se prej basal !LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA