- 01 Sep 2012, 12:19
Živjo vsem, glede na to, da se zadnje čase piše o prenajedanju in debelosti, jaz danes odpiram novo temo, ki temelji na mojih 'kontra situaciji' izkušnjah. Namreč počasi sem se že naveličal ljudi okoli sebe, ki mi konstantno govorijo kako suh sem (npr. da sem kot dahauc) itn.
Postal sem že ciničen in začel sikati nazaj ter ne glede na spol, da oni so pa debeli
Ker nikomur, nikoli nisem bil tiho (samozavesti mi ne manjka)
. Kot otrok sem bil debel in bil deležen 'kontra temu zdaj' teženja, v puberteti sem se potegnil in ostal tak kot sem še danes. Star sem 36 let, visok 178 cm in težak 68 kg. Razen manjših revmatičnih težav, skolioze ter občasnega stresa, sem zdrav kot dren (potrkam v drevo)
In verjemite JEM => 4x ali 5x dnevno ter se ne poslužujem nobenih diet, ločevanja itn. jem vse oz. kar mi zapaše in priznam, včasih celo malo preveč. In ko ljudje, vidijo koliko lahko pojem, me sprašujejo kam dajem vse. Obožujem meso, zelenjavo, sadje, včasih mi zapaše tudi 'junk food', na sladoled sem nor. Ne kadim, ne pijem alkohola, ne kave. Priznam imam odlično prebavo, saj odvajam obvezno 3x dnevno. Tečem 4x tedensko, skupaj ca 40-50 km. Vsako jutro in predvsem zaradi hrbtenice, delam vaje za moč (sklece, trebušnjaki itn.). Fitnesa ne prenesem, sem človek narave. In kaj je zdaj meni narediti ? Naj začnem dobesedno žreti in se prenajedati ter delati nič (kar nočem) ali pa naj odpikam vse težake in si najdem novo družbo v kateri mi ne bodo skoz težili ? Ker prišel sem že v fazo, da se sploh nočem več meniti s kom, ker točno vem, kaj bo prva stvar, ko se vidimo (joooj kok si pa ti shujšal spet
pa sploh nisem
). Ali naj grem k kakemu nutriocionistu, ki mi bo predpisal hrano, ki jo moram uživati ? Naj za konec dodam, da sam sem s seboj in svojim izgledom zadovoljen => punc mi v mladosti ni manjkalo, zdaj sem dobro dekado že poročen in oče dveh zlatih otrok
Evo, sm se razpisal, zgleda, da sem to moral dati iz sebe. In tukaj na TF vem, da bo dosti ljudi, ki me bodo tudi razumeli
. Želim prijeten vikend vsem, lpM

Nism nor, ker tečem ... normaln pa tud ne !?