prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Seznam se veselo polni :juhuhu:

Nedelja: 2. september 2012
Start: Fužinski grad ob 6h

Trenutno stanje :!:

:arrow: Cel krog:
ROSI64
iztok p
Anže
Andrej
luks
spela*
kairos
Bashir
daša
Marjan
Marija
yogo

:arrow: Od Fužin do Vojkove:
Marjana
pajo

:arrow: Od Fužin do Celovške
Simona

:arrow: Od Celovške do Fužin
Žiga
Nazadnje spremenil ROSI64, dne 01 Sep 2012, 16:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Vidim, da se nas/vas je nabralo veliko. :clap:
Kar se naju tiče, v primeru dežja ne bova tekla - že včeraj smo plavali v dežju, tako da ne bi še dodatno izzivala prehladov in podobnih zadev.
marjan napisal/-a:Grem še jaz celega - Marjan

Ko sem to prebral, :shock: sem rekel; "danes je pa nevarno da gremo pod 3h" :lol: :lol:
in res, malo je manjkalo. :D Šli smo eno minuto čez. Se vidi, da so za Marjanom "medeni tedni" :lol: :lol: in tako je šlo malo počasneje. :wink:

Tudi dež, nas ni ustavil, ki je padal ob 5h zjutraj. :D Zbralo se nas je 9, malo manj kot se jih je javilo. :wink: Jaz, Marjan, luks in iztok p, smo potegnili naprej, Golovec je kar hitro minil, potem se je pa tempo samo še stopnjeval. :D Še semaforji so bili vsi zeleni. :lol: :lol: Še dobro, da nam je zajc pripravil okrepčevalnico pri LM, sem vsaj malo zadihal. :D
Hvala zajc :clap: :clap: Coca Cola je prijala. :drink Še najbolj je prijela pri Marjanu, saj je začel s tempom pod 5:00 min/km :oops: Še dobro, da je malo popil in ni dolgo držala. :lol: :lol:

Skratka bilo je spet super :laola danes z malo hitrejšim tempom. :oops:
Hvala vsem za družbo :clap: :clap:

PST-ji so res zakon, družba naredi pravo tekaško vzdušje. :D Še en teden, pa bo spet nedelja. :-- :--
Kot je Rosi64 napisal smo ga dobro žgali ! No ja pod 6min smo šli , zdaj pa moram še pod 3 h !! Zajc HVALA, je že na škrge šlo ! Smo pa tudi eno videli z belo kapo, ki ga je dobro žgala ! Super družba ! Super PST !! :-- V sredo pa pod 3h :)
Današnji PST je bil pa nad mojimi pričakovanji. Krasna družba, :clap: temperature zmerne, semaforji vsi zeleni, :D za piko na i, pa okrepčevalnica pri zajcu! :laola Edino pogovarjali smo se proti koncu vedno manj! :lol:
Se vidimo!
Ni se mi "slišal" celi krog, še manj pa vstajanje sreci noči, pa se za vsak slučaj še fočkala nisem (se poznam, kaj čmo), odkar ne stanujem več dobesedno na PSTju, se mi sploh ne da štancati krogov. Mi je pa čisto všečna varianta od bajerja do Golovca in nazaj. In s startom malce kasneje od ostalih, srečala sem jih vse, tako lepo razporojene čez Murgle.
Sama sem obrnila 26ko in niti metra več :wink: . Glava je nogam tako ukazala. In sem jo celo ubogala.
Že več 1 leto nisem naredil celotnega PST-ja. Danes sem to popravil.

Res smo zagrizeni mi bili danes :wink: Ker sem včeraj izpustil Črno prst (Amsterdam maraton se bliža), sem danes poskušal slediti Rosiju :D . No skoraj je uspelo, ene parkrat sem malo zaostal, enkrat ga poskušal utruditi in prestrašiti (ma sem žleht :-- ).

Ravninska forma ni prava, vendar nisem rekel še zadnje besede. :D Včeraj so stekle ravninske priprave in pazi se mene Rosi (naslednjič greva 2 55 bruto :wink: ).

Hvala Iztoku in Luksu ter seveda Rosiju za družbo in prepričan sem da to ni bil letošnji zadnji PST.

lp
Marjan

p.s To, da sem imel v nahrbtniku 5 kg sem pa zamolčal :wink:
Naslednjič ko bom šel po PST-ju pričakujem še bratovo družbo. Boljši in hitrejši je od mene (vsaj mislim tako) samo nisva šla skupaj več kot 17 km. Jih bo pa sedaj malo več. LJ maraton se bliža z neverjetno hitrostjo. Bo pač treba probati kako zgleda narediti malo več km. Simona se je že javila,Marjano samo ovirava je pa dobrodošla a ne Marjana? Računam polžji tempo dobrodošla pa še Marija,Cormi,Mojca ostali pa... Se samo kadi za njimi. :D Več nas bo hitreje bo minilo.
Ko ste vi končali, sva midva z Marijo začela. Dež ob 5:00 naju je poslal nazaj v posteljo. :D
Začuda so bili vsi semaforji zeleni, tudi tisti na Tržaški.
Okrepčala sva se kar med tekom.
Na Celovški naju je pričakal sin Žiga in tempo je šel pod 5:00, kar sva kasneje občutila :( malo pred ciljem v Fužinah.
Upam na kakšen skupinski PST :clap: .
  • 1
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA