prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 tadejk
Trening je spet uspel, le da sem tokrat bil sam.
Vrh Urbana je bil v megli. 1h lahkotnega teka.

Lahko vam je žal. :twisted: :twisted:

Tadej

PS: Za srečanje predlagam kakšen lahki trening in potem zaključimo v kakšni pizzeriji. In zaključujemo potem kar nekaj časa.
Uporabniški avatar
 haupi
Najprej lp, pa opravičilo za včeri. Sem preslišu uro pol je bil pa moralni :?

Glede zaključka sem ZA! zdej bi se blo treba odločit sam datum pa lokacijo! Predlagam 14. ali pa 21. 12. Čeprav sem bolj za 14. ker je 20. 12 na Knap žur pa bo pol torek kr naporen :wink:

Verjamem pa da si včeri full užival!

Lp
haupi
Uporabniški avatar
 Z*
tadejk napisal/-a:Lahko vam je žal. :twisted: :twisted:

Saj nam je, pa še kako :cry: :cry: , a ni šlo, salamenski december! :evil:

Glede zaključka - če bi to bil 14. 12. (kar ni slabo). Ob 19h je predavanje dr. Nade Rotovnik Kozjek (glej http://www.prokom.si/trikmb/), ki se ga imam namen udeležiti (še kdo?). Po predavanju bi se pa lahko še kam "zavlekli". Bo prepozno?
Uporabniški avatar
 haupi
A prej bomo še kako odlaufali - preden gremo poslušat Kozjekovo pa pol pojest pa spit kaj? Prepozno ni nikol za študenta :wink:

Ideja lahko rečem, da je zelo zanimiva!

Lp
haupi
Uporabniški avatar
 INOT
Jaz na predavanje grem. Potem pa lahko gremo kam.
Gre kdo jutri popoldne na dolgi trening 30-35 km. Počasen tempo. Bo lahko moje domače gele stestiral. :P
Uporabniški avatar
 INOT
Kaj je banda? Kako je zdaj za torek. Na trening ne pridem ker sem do 17 h v službi.Se vidimo na OŠ. I.Cankar?
Uporabniški avatar
 tadejk
Lep pozdrav!

Tudi jaz ne bom prišel tečt, ker sem v nedeljo na turnem smučanju dobil en žulj, ki noče in noče zaceliti. Z Majo pa prideva na predavanje, tam se pa lahko zmenimo za naprej.

Tadej
Uporabniški avatar
 haupi
Zdravo,

a dans sploh pride kdo tečt k Račjem dvoru? Sporočte mi, če ne grem jst kr tule na tej strani kako rundo odlaufat.

Lp
haupi
Uporabniški avatar
 INOT
Žal v torek zopet delam zato me zanimajo vaši odzivi po predavanju. Kozjekova v bistvu ni povedala nič posebnega ali revolucionarnega,najbolj pa me je razočarala s svojimi Powerbari.Osebno mislim,da jo uvoznik finančno podpira,da propagira ta malovredni izdelek,po drugi strani pa nas fotra z zdravo prehrano.
Absolutno razočaran! :x :evil:
Uporabniški avatar
 tadejk
Aloha!

Midva z Majo ne moreva reči, da sva razočarana, res pa je, da nisva izvedela kaj novega in sicer se njene prehranjevalne navade ne skladajo z najinimi (vegi).
Če primerjam z Mravljetovim predavanjem, sem bil tam dobesedno prikovan na stol, tukaj pa nisem imel tega občutka.
Naslednji dan po predavanju sem hotel teči prvo stotko, o ironmanu pa danes ne razmišljam.

To je samo moje skromno mnenje! :lol:
Uporabniški avatar
 Veggie
Hoj!

Kaj je dr. Kozjek povedala glede Powerbarov? In glede vegetarijanstva?

Bi bil kdo tako prijazen in malo povzel, kar se je govorilo tam... :lol: za tiste, ki nas ni bilo na predavanju... :)

Hvala! :P
Uporabniški avatar
 INOT
O vegetarijanstvu nič. O prehrani na splošno verjetno nič kar ne bi vedel že od prej. Powerbare ima zelo rada (verjetno zato ker jih dobi zastonj). V glavnem ničesar nisi zamudil. Če te zanimajo pravi geli domače izdelave najdi še 4-5 športnikov,robo kupimo skupaj in si naredimo prave stvari. Sicer pa,če si iz Maribora ali okolice lahko kdaj naredimo kakšno
debato na temo prehrana. Vedno je dobro slišati več mnenj,nasvetov,izkušenj. :idea:
Uporabniški avatar
 tadejk
Aloha!

A bo kaj jutri z ostalimi?

Tadej

PS: Urban čaka, pijača pa tudi!
Uporabniški avatar
 haupi
Jst pridem!

Se vidimo!

Do takrat pa "rudarski" SREČNO!!!

Lp
haupi
Uporabniški avatar
 tadejk
Nič srečno, v službi bom ostal dalje in ne morem priti.

Naj gre vse v k....! :twisted:

Uživajte še namesto mene. :wink:

Tadej
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 46

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA